630 tl lik doğalgaz faturası

Oda bomboş niye açim petegi israf oluyor kpmbicide kapatabilirsin sorun olmaz dedi
Acmazsan israf olcak asil diyoruz ama... aciklamasinida yapiyoruz... acmadigin oda soguk olcak.. diger odadaki petek o acilmayan odayi isitabilmek icin daha fazla enerji harcayacak... daha cok enerji de esittir daha cok fatura... birde boyle dene bakalim ya...

Acmazsan israf olcak asil diyoruz ama... aciklamasinida yapiyoruz... acmadigin oda soguk olcak.. diger odadaki petek o acilmayan odayi isitabilmek icin daha fazla enerji harcayacak... daha cok enerji de esittir daha cok fatura... birde boyle dene bakalim ya...
Evim güney cephe zaten sıcak alıyor akşama kadar

Bilmiyorum yazan oldumu, geçen sene ayni sorunu ben yaşadım. Komşularımın neredeyse 2 katı geldi faturam . Kombinin üst kapağını açtığımızda, kombinin ateşleme yerinin yarısının yanmadığını farkettik. Kombi gazı alıyor, yarısını yakıp diğer yarısını yakmadan dışarı atıyor. Doğal olarak kombi ısıyı yakalayabilmek için sürekli çalışıyor. Biz 2 ay sonra birinin uyarısı sonucu farkettik.

Bu arada 50-55 derece için 630₺ normal..

Bu sene doğalgazdan çok konu çıkacak gibi. Zamların etkisi yeni yeni idrak ediliyor :)
Cabası da olacak..

aynen öyle canım bakalım son çare kombi ama kombide sıkıntı varsa ile kiracı olduğumuz için ev sahibi değiştirmeye yanaşmaz, banyomun peteği bozuk duş alana kadar donuyoruz onu bile yaptırmadı kenid cebinizden yaptırın dedi :kızgın:
O zaman yaza kadar idare edin de tasinin.. bebegin olmasa simdi tasin faturadan birini de odeme birak gorsun eviyle ilgilenmemek neymis dicem de bebk var bu sogukda tasinma olmaz

O zaman yaza kadar idare edin de tasinin.. bebegin olmasa simdi tasin faturadan birini de odeme birak gorsun eviyle ilgilenmemek neymis dicem de bebk var bu sogukda tasinma olmaz
benim bebeğim yok canım başka biriyle karıştırdın galiba :)

X