- 13 Aralık 2017
- 1.001
- 371
Kombi markanız nedir?en olmadı öyle yapıcaz iflahımızı kuruttu 2 yıldır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kombi markanız nedir?en olmadı öyle yapıcaz iflahımızı kuruttu 2 yıldır
Acmazsan israf olcak asil diyoruz ama... aciklamasinida yapiyoruz... acmadigin oda soguk olcak.. diger odadaki petek o acilmayan odayi isitabilmek icin daha fazla enerji harcayacak... daha cok enerji de esittir daha cok fatura... birde boyle dene bakalim ya...Oda bomboş niye açim petegi israf oluyor kpmbicide kapatabilirsin sorun olmaz dedi
Ombi markanız nedir canım ?Çok gelmiş biz kuzeydeyiz.ortalama 42 derecede yakıyoruz.salon kapalı.23 derece falan oluyor.190 TL geldi.
Konuyu açan benim o değil canımYazik gunah az para mi 600 tl...
canım inan bilmiyorum o kadar eski bir kombiki aklımda tutamıyorum markayı çalışırken bir duysan kombiyi takır tukur eve ilk kez gelenler bir yerden birşey düştü sanıyor kombi birden ses çıkarıncaKombi markanız nedir?
Evim güney cephe zaten sıcak alıyor akşama kadarAcmazsan israf olcak asil diyoruz ama... aciklamasinida yapiyoruz... acmadigin oda soguk olcak.. diger odadaki petek o acilmayan odayi isitabilmek icin daha fazla enerji harcayacak... daha cok enerji de esittir daha cok fatura... birde boyle dene bakalim ya...
Saten bebekler icin 25 derece sicaklik ideal bence.. cok sicak da iyi degil50-55 derece mersin için çok sıcak değil mi? ben ankara’ da 43-45 arası yakıyorum 4 petek yanıyor ve evde bebek var oda sıcaklığı da 22-23 derece arası
45 derecede sabit bizim kombi 300-400 arası geliyor fatura.
Salonum büyük osınmıyor sankı azcık üstü açıldımı hapşuruyor bebegimSaten bebekler icin 25 derece sicaklik ideal bence.. cok sicak da iyi degil
okuduğum bir yazı da ideal olan 22-23 yazıyordu. bebek yokken kombi 38-40 derecede 3 petek yanardı max. 230₺ gelirdiSaten bebekler icin 25 derece sicaklik ideal bence.. cok sicak da iyi degil
O zaman yaza kadar idare edin de tasinin.. bebegin olmasa simdi tasin faturadan birini de odeme birak gorsun eviyle ilgilenmemek neymis dicem de bebk var bu sogukda tasinma olmazaynen öyle canım bakalım son çare kombi ama kombide sıkıntı varsa ile kiracı olduğumuz için ev sahibi değiştirmeye yanaşmaz, banyomun peteği bozuk duş alana kadar donuyoruz onu bile yaptırmadı kenid cebinizden yaptırın dedi
Ev kaç m2? kaç oda?
benim bebeğim yok canım başka biriyle karıştırdın galiba :)O zaman yaza kadar idare edin de tasinin.. bebegin olmasa simdi tasin faturadan birini de odeme birak gorsun eviyle ilgilenmemek neymis dicem de bebk var bu sogukda tasinma olmaz
Ben de 25 derece diye duymustum.. daha dogrusu 25 dereceye kadar ideal diyorduokuduğum bir yazı da ideal olan 22-23 yazıyordu. bebek yokken kombi 38-40 derecede 3 petek yanardı max. 230₺ gelirdi
Bizimki 140 mtkare 3+1Ev kaç m2? kaç oda?
Konu sahibi icin yazdim bebegi icin ama evet canim yanlis yazmisim onun ev sahibiyle derdi yok pardon... bu arada bebek yoksa durumunuz da uygunsa tasinin bencebenim bebeğim yok canım başka biriyle karıştırdın galiba :)
Ayy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
önemli değil cnmKonu sahibi icin yazdim bebegi icin ama evet canim yanlis yazmisim onun ev sahibiyle derdi yok pardon