630 tl lik doğalgaz faturası

Çok gelmiş ama sürekli 55 derecede yandıysa normal
Evim 6+2 709 tl geldi bana sürekli 40-45 arası yanıyor
Üst katta elektrik sobası ile takviye yapıyoruz .Elektrikte normalde 180-190 gelirken bu ay 270 geldi
Hiç 55 e çıkarmadım o zaman üst kat normal ısı alt kat hamam oluyr :KK43:
Vallahi halimiz dumann
Allah yardımcımız olsun ne diyim
Elektrik sobadi dedigin ufo mu ay hic kullanma derim hic faydasi yok... isitmiyo bi kere sadece kendini isitiyo hava kurutuyo bas agrisi yapiyo... sayaci da fisek gibi donduruyo...

Çok gelmiş biz kuzeydeyiz.ortalama 42 derecede yakıyoruz.salon kapalı.23 derece falan oluyor.190 TL geldi.

Bizimde dün doğalgaz faturası hayatımızda ilk defa 550 tl gelmiş 3 petek ve ocak yakıyorum hemde kombi 35 te kombiyi ocağın vanasını falan hepsini kapattım sayaca bakıp numaraları yazdım kağıda bir saat sonra tekrar baktım sayaç dönmeye devam ediyor 187 yi aradım hemen geldiler gaz kaçağı varmış %49 öldürücü derecede dediler Allahtan bize birşey olmadı gazı kesip gittiler kaçaktan dolayı fazla gelmiş faturamız bence sizde kontrol edin sayacınızı
Dogalgazcı abiyle konuştum dün akşam resmi çektim bugün akşanda resmi çekicem bakacagız

Bu arada 2 odayı yakmamak bence tasarruf sağlamıyor. Hatta evin ısısı sabit olmadığı için kombi sürekli çalışır vaziyette kalıyor. 40 derecede yakın ama bütün odalar ısınsın. Daha mantıklı.
Oda bomboş niye açim petegi israf oluyor kpmbicide kapatabilirsin sorun olmaz dedi

Vergi desem kullandigindan az yansimis vergi o da degil... kombi de de sorun olabilir... dedigim gibi bu ay butun odalari ac dusuk dereceye getir oyle kalsin... kapatip acma dusurup yukseltme dereceyi...
Bebek var düşük derecede kullanamam hasta olur kırkımız yeni çıktı

50-55 derece mersin için çok sıcak değil mi? ben ankara’ da 43-45 arası yakıyorum 4 petek yanıyor ve evde bebek var oda sıcaklığı da 22-23 derece arası

Yazik gunah az para mi 600 tl...
aynen öyle canım bakalım son çare kombi ama kombide sıkıntı varsa ile kiracı olduğumuz için ev sahibi değiştirmeye yanaşmaz, banyomun peteği bozuk duş alana kadar donuyoruz onu bile yaptırmadı kenid cebinizden yaptırın dedi :kızgın:

X