- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
40 deneEn düşük 30 ama ondada ısıtmıyor ev buzgibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 deneEn düşük 30 ama ondada ısıtmıyor ev buzgibi
Benimkide 48 tl gelmiş ama biz ciddi anlamda yakmıyoruz nerdeyse sadece hafta sonları oda kullandığımız odalar40 mı nasıl yani? Hani şu 39 dan sonra gelen tek sıfırlı olan mı? :)
Elektrik sobadi dedigin ufo mu ay hic kullanma derim hic faydasi yok... isitmiyo bi kere sadece kendini isitiyo hava kurutuyo bas agrisi yapiyo... sayaci da fisek gibi donduruyo...Çok gelmiş ama sürekli 55 derecede yandıysa normal
Evim 6+2 709 tl geldi bana sürekli 40-45 arası yanıyor
Üst katta elektrik sobası ile takviye yapıyoruz .Elektrikte normalde 180-190 gelirken bu ay 270 geldi
Hiç 55 e çıkarmadım o zaman üst kat normal ısı alt kat hamam oluyr
Vallahi halimiz dumann
Allah yardımcımız olsun ne diyim
Kombiye bir baktirin madem35 derece de falan yaktık evi ısıtmak için yeterli evim çabuk ısınıyo soğuk almıyor ama kombim çok eski bir kombi ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, zira bekarken annemin evinde 40 derecde yakardık ve 200 tl yi geçmezdi faturamız.
en olmadı öyle yapıcaz iflahımızı kuruttu 2 yıldırKombiye bir baktirin madem
Dogalgazcı abiyle konuştum dün akşam resmi çektim bugün akşanda resmi çekicem bakacagızBizimde dün doğalgaz faturası hayatımızda ilk defa 550 tl gelmiş 3 petek ve ocak yakıyorum hemde kombi 35 te kombiyi ocağın vanasını falan hepsini kapattım sayaca bakıp numaraları yazdım kağıda bir saat sonra tekrar baktım sayaç dönmeye devam ediyor 187 yi aradım hemen geldiler gaz kaçağı varmış %49 öldürücü derecede dediler Allahtan bize birşey olmadı gazı kesip gittiler kaçaktan dolayı fazla gelmiş faturamız bence sizde kontrol edin sayacınızı
Oda bomboş niye açim petegi israf oluyor kpmbicide kapatabilirsin sorun olmaz dediBu arada 2 odayı yakmamak bence tasarruf sağlamıyor. Hatta evin ısısı sabit olmadığı için kombi sürekli çalışır vaziyette kalıyor. 40 derecede yakın ama bütün odalar ısınsın. Daha mantıklı.
Bebek var düşük derecede kullanamam hasta olur kırkımız yeni çıktıVergi desem kullandigindan az yansimis vergi o da degil... kombi de de sorun olabilir... dedigim gibi bu ay butun odalari ac dusuk dereceye getir oyle kalsin... kapatip acma dusurup yukseltme dereceyi...
Birde benim evim sabahtan akşama kadar güneş alıyor canım güney cephwÇok gelmiş biz kuzeydeyiz.ortalama 42 derecede yakıyoruz.salon kapalı.23 derece falan oluyor.190 TL geldi.
Yazik gunah az para mi 600 tl...en olmadı öyle yapıcaz iflahımızı kuruttu 2 yıldır
Öyle ama ev ısınmıyor bebek vqr50 55 çok yüksek değil mi Mersin gibi bir yerde
biz İstanbul'da 42 45 gibi yakıyoruz en çok
Ayy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
40 45 iyi cok dusuk degil ama evin buyuklugune gore.. benim de bebegim var 40 45 de yakiyorum iyi yani ama benim ev kucuk iki oda bi mutfak bi salon...Bebek var düşük derecede kullanamam hasta olur kırkımız yeni çıktı
50-55 derece mersin için çok sıcak değil mi? ben ankara’ da 43-45 arası yakıyorum 4 petek yanıyor ve evde bebek var oda sıcaklığı da 22-23 derece arası
40 mi kirk mi KIRK MI????? KE İ RE KE MİAyy bana ankaranin ayazında 40 tl gelmiş, size mersin gibi bi yerde nasıl okadar gelmis
AynnO kullanmadin odalari da ac dusuk dereceye getir oyle kalsin.. arkadasta yazmis yukarda kacak olabilir ona bi baktirin da once
aynen öyle canım bakalım son çare kombi ama kombide sıkıntı varsa ile kiracı olduğumuz için ev sahibi değiştirmeye yanaşmaz, banyomun peteği bozuk duş alana kadar donuyoruz onu bile yaptırmadı kenid cebinizden yaptırın dediYazik gunah az para mi 600 tl...