- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
dikmen mi orasıÇok saçma kesin bir problem var
Ankaranın en tepesinde oturuyorum kombin hiç kapanmıyor 40-45 derece sabit yakıyorım geçen sene 200 lira fatura gelirken zamdan ötürü aylık 260 liraya çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikmen mi orasıÇok saçma kesin bir problem var
Ankaranın en tepesinde oturuyorum kombin hiç kapanmıyor 40-45 derece sabit yakıyorım geçen sene 200 lira fatura gelirken zamdan ötürü aylık 260 liraya çıktı
Bizde öyleyiz Ankara ucuz mi ne bacim.bu izmir le mersine ne olmuş.Çok saçma kesin bir problem var
Kesinlikle dediğiniz gibi kullandiysaniz sorun vardır. Kombiye bı baktirin bence... Benim evim 3+1 her oda açık hiç kapanmaz 50 derece tesisat suyu ... Kombim Demirdöküm 139 lira geldi fatura ( evim ısı yalıtımlı)Eki Görüntüle 2218726 Kızlar napacagız bilemedik yaşadıgımız şehir çok soguk değil mersin de oturuyoruz . Evim 140 m* 3+1 .
2 odayı kullanmıyorum ve dogalgaz faturası 630 tl geldi ilk defa kullanıyoruz dogalgaz. Çalışan petek sayısı 4 +banyo
Alarko kombi kullanıyoruz 50 ile 55 derece arasında onun dışında yeterince ısıtma yaptıgını düşünmüyorum . Acabaga ana kombi mi çok yakıyor ondan dolayımı böyle oldu bilemedik.
Komşumun birine 743 tl gelmiş onunkide alarko kombi. Fakat dier komşularıma 200 ile 250 arası gelmiş kombinelerinin markaları farklı . Sizce napalım bilemedik klimamı alsak elektrikli soba mu fikriniz nedir?
6. kattayım ben o kadar sıcak oluyor ki gece bazen cam açıp uyuyorum çorap atlet de giymiyorum evde bizim siteden mi kaynaklanıyor bilemedim.Ama daha once dıkmendeydim 6 yıl önce 800 tl karta yukledığımızı bilirim ayda çocuk küçükkenUfak bir ek yapayım. Mutlaka üst kata alt kata ısınıp ısınmadığını sormak lazım. Bizim önceki ev merkezi sistemdi, petekler kendini ısıtamıyordu ama 3 yıl önce yaz kış 300 tl aidat ödüyorduk
Iyi bari en azindan isitiyor faturayada degerYok yok degil
Hani bu küçük hava ufleyenler var ya onlardan ufodan on kat iyi ısıtıyor
Kombi ve petekler geçen yıl takıldı daha ya. İzmirde bir sorun var galiba. Çevremdekiler de (çocuksuz çalışan) yalıtımlı ara kat da olsa 250tl civarı ödedi. Şehir katsayısı mı yükseldi acep?Birde kombinize 2 yılda bir temizlik amaçlı bakım yaptırın faturayida etkiliyor evin sıcaklığınıda
Kombi ve petekler geçen yıl takıldı daha ya. İzmirde bir sorun var galiba. Çevremdekiler de (çocuksuz çalışan) yalıtımlı ara kat da olsa 250tl civarı ödedi. Şehir katsayısı mı yükseldi acep?
Aynen valla çok şaşırdım itiraz ederdim kesinlikleBizde öyleyiz Ankara ucuz mi ne bacim.bu izmir le mersine ne olmuş.
Evin ısısı 50 derece olsa ya buharlaşırlardı ya da beyin kanamasından giderlerdi muhtemelenKombiniz yogusmali kombiyse mesela 50 dereceye ayarlamissaniz sıcaklığı evin ısısı 50 derece olana kadar yakar diye biliyorum bence bu yüzden gelmiş.
Biz Ankara da 40cderecede yakıyoruz evin isisida 30 derece de kalıyor ideal hiç de üsumuyoruz. Kombimiz yogusmali değil. Saat kartlı gazı toplu aldik ama 250 lira civarında yaktığımızı düşünüyorum 1 ayda. Bence kombiden kaynaklı.
DemirdokumKombi markanız nedir?
Çok ilginç bilemiyorum. Eltim yan sokakta yeni binada ara katta oturuyor. Evi 1+1 270 lira gelmiş onlara da.Yok ayol ben izmirin en soğuk bölgesindeyim evim güneş görmez kombi ısı ayarı değişse de tüm gün çalışır 177 geldi.
Çok ilginç bilemiyorum. Eltim yan sokakta yeni binada ara katta oturuyor. Evi 1+1 270 lira gelmiş onlara da.
Biz Güzelyalı dayız.
Mümkün değil canım bu faturaBen de 7 yıl Ankara’da yaşadım bu tarz sarsıldığımı hatırlamıyorum
Tek yakan ben olduğum için öyle geliyor diye düşünüyorum ama göstereyim mi ki kombi servisine?
Ev de 100m2...
Zaten yazın taşınacağım diye çok önemsemedim ama içime kurt düştü:)
Bence de ben iç anadoludayım. Evim kuzey, alt ve üst kat boş. 46 derecede yakıyorum. Oda sıcaklığı 22 oluyor. Ki burda gece eksilerde.Mersin'de 55 60 çok yüksek bence. O yakmaya da fatura ülkemiz içinde normal. Ben Ankara'dayım ve 30 da yandı bazen 40 yaptım. Geçen haftalarsa Mersin yakınındaydım ve 10 dereceden fazla sıcaklık farkı vardı arada. Bence kendiniz için çözüm bulun. Çok üşüyorsunuz sanırım.
Bence de ben iç anadoludayım. Evim kuzey, alt ve üst kat boş. 46 derecede yakıyorum. Oda sıcaklığı 22 oluyor. Ki burda gece eksilerde.
İki gün sonra tez izlemem var üşenmedim balkonda kombi kurcaladım valla:) Tamamdır baktırayım ben.. Teşekkür ederim.Karşı tarafınızdayım ben. Bizim burası normal izmir sıcaklığından 2-3 derece düşüktür her zaman. Saat 9 gibi -1'i gösteriyordu termometre bu akşam.
Bizim üst komşu da tavanı tabanı ısı yalıtımlı plakalarla kaplamış ısı bi yere kaçmasın diye, 400 küsur gelmiş. Kombiyle alakası var sanırım. Başka açıklama yapamıyorum artık.