vala haklısın alt tarafı 800 gram almışımdır ben onu geri fazlasıyla ,şöyle ver bikaç kilo sonra şımar dimi
bak şimdi çok kızdım kendime puf puf .....
ayy insallah canim yaa inanilmaz tatli istiyor canim kendime engel olamiyorum..bugun birsuru cikolata yedim valla...c.tesi pazarda fazla dikkat edemiyor insan herkes evde abartmamaya calisiyorum yinede ama diyet denemez bugunku yediklerime sanirim :/ o yuzden yazmak bile istemiyorum,neyse hafta ici telafi etmek lazim..
selam kizlar bu ara yediklerimi yazmaya giremiyorum hic..oglumu okula birakinca 3 saatim var yemek,temizlik,spor ,dus derken zaman yetmiyor.ama motivasyon icin yazmam lazim bunuda biliyorum..diyet fena degil ama sporla aram cok uyi bu ara haftanin 4 gunu stepperimle 30 dk. step yapiyorum tam 300 kalori yakiyorum fena sayilmaz degilmi? :) su ter icinde kaliyorum cok yorucu ama sonrasindaki huzuru hicbiseye degismem :))
sizler ne alemdesiniz?
aslinda haftasonlari beni zorlamiyor istesem hafta içindende güzel diyet yaparimda sanirim arada kendi istegimle saliyorum beni mahveden misafirliklerYa o haftasonları ne lanet ya. Herşey onlar yüzünden
niye canim yaa dikkatsiz ve dengesizmi besleniyorsun acaba?? dikkat et diyet yuzunden hastalanmaMidem bu aralar çok ağrıyo. Bütün yeme düzenim mahvoldu. Halsizlikten yürüyüş de yapamaz oldum. Ama bugün tartıya çıktım değişiklik yok. Hoş olsaydı da büyük ihtamelle kas kaybı olurdu. Ama seni tebrik ederim haftanın 4 günü 30 dakika en ideal olanı ve sen istikrarı sağlamışsın :) asla pes etme.
aynen verince o donemdede veriliyor aslinda bunu bahane ediyoruz kendimizi avutmak içinbu hafta :56,0
reglimin 2. günü ama bence bu bahane kızıyorum kendime
geçen sene regl falan fıs gelirdi ben yine vereceğim kiloyu verirdim
kızlar şöyle çatır çatır kilo veren biri lazım aramıza ki kendimizden utanalım toparlayalım ...
ne güzel ugras bulmussun , bende bahce islerini severim ektigim mahsulu toplayip yemeye bayilirim meselabu aralar kendimi ekim işlerine verdim :)
balkonumda sera yapıyorum bişiler ekiyorum ektim,toprakla uğraşmak bütün stresimi alıyo ,negatif enerjimi alıyo gidiyo
çok zevkli özeliikle de hepsi yeşerip olunca çok güzel olacak ,çiçek te ektim :)))))
aslinda haftasonlari beni zorlamiyor istesem hafta içindende güzel diyet yaparimda sanirim arada kendi istegimle saliyorum beni mahveden misafirlikler
niye canim yaa dikkatsiz ve dengesizmi besleniyorsun acaba?? dikkat et diyet yuzunden hastalanmabu arada hiç pes esecek gibi degilim ben bu ara zaten bugun odulumu aldim tartida cok mutluyumm
aynen verince o donemdede veriliyor aslinda bunu bahane ediyoruz kendimizi avutmak için
ne güzel ugras bulmussun , bende bahce islerini severim ektigim mahsulu toplayip yemeye bayilirim mesela
Geçen hafta 59.700 bu hafta 59.500 yağlarım adeta "gitmek istemiyoruuum!" diye iç organlarıma sarılmış gibi hiasediyorum :))
Diyetten midir bilemedim. Ama deģil diye düşünüyorum çünkü mideme zarar vericek şeyler yemiyorum, uzun süre aç da bırakmıyorum. Az evvel duştan çıktım korkunç bi baş dönmesi ve mide bulantısıyla. Hala bornozla yatıyorum. Evli olsam yine bi mantık yürütücem ama anlamadım gitti...
kizlaaaarrr bu son 10 gun istikrarli spor yapmamin karsiligini aldim sanirim 10 gun once 64.4 e geri çikan ben bugun 62.7 yim çok ma çooookkkk mutluyum yeehooooooooooooo
siradaki hedef haftaya cuma 62 yi gormekbekle 62 ben geliyoruuummmmm
süpersin maşallah darısı başıma kon. bisikletim var başlamam lazımmmmmmmmmm
ben hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?