Yrn buyuk gun kızlarrrr
gecmis olsun canim umarim iyisindir smdi bi sure zorlama kolunu dikkat et.
masallah canim guzel vermissin ben bu sabah itibariyle 65dim cook uzuldum ama yarin itibariyle guzel diyete basliyorumgünaydınbende yapıyım kilo bildirimimi listeyi akşam yapıcam her zamanki gibi herkes yapsın bildirimini
geçen hafta 67.6
bu hafta 66.8
800 gram gitmişdaha fazla vermek isterdim ama
gününüz güzel geçsin
Hoşgeldin cnm aramızaselamlar
kilo verenleri tebrik ediyorum yaş 36
boy 155
kilo çarşamba 68 di
masallah canim guzel vermissin ben bu sabah itibariyle 65dim cook uzuldum ama yarin itibariyle guzel diyete basliyorum
tebrık eıyorum canım ayrıca lıste ıcınde ellerıne saglık dıyorum
...........................7 şubat.........14 şubat.......21 şubat.............28 şubat...........7 mart
seLis..........................................64..............63.8..............64.5.............63.8...... 700 gr vermiş
nazlibahar................67.5.............67.3..................................................66.9........... 400 gr vermiş
ayse1.....................81.2.............80.5..............80..............
babyforwe...................................70.4..............67.9..............67.6..........66.8....... 800 gr vermiş
aykaar......................66...............64.6..............
canfunerda...................................55.9..............55.9..............55.1 .......... 55.6
krizantem...............................................................................................68
bu haftanın 1. si benim gibi duruyor
tüüüm kilo veren veremeyen arkadaşlarımı tebrik ediyor veee yılmamalarını öneriyorum.
bu sefer olacak.
tebrık eıyorum canım ayrıca lıste ıcınde ellerıne saglık dıyorum
haftaya bırıncı benım ona gore :))hafaya hedefım 65 i gormek bu hafta cok gzl verdım cunku
ayynen canım aynen benim hedefim de 65 i görmekçok teşekkürler inşallah başaracağız
Kızlaaar geçen cumartesi 63.200 le başladığım diyetime 61.100'le devam ediyoruuuum :)
inş canım ya inş.
tebrık edıyorum cnm bende cumartesı 69.5 tim bugun 66.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?