Tabiki canim neden olmasin? Ne kadar zamanda verdin peki kilolarini ve toplamda kac kilo verdin?Merhaba kizlaR, 75e düstügümde inanilmaz mutlu olmustum.
O heyecani 70e düşerek yasamak istiyorum.
25ocakta 76.9 idim. Dun sabah tartildigimda 74.8 i gösterdi.
2.100gr gitmiş. Aslinda iyi ama eskiye oranla az bir kilo.
Citiranneler gnlugundeki kizlarla guzel kilo werdim sagolsunlar.
Onlarlada dewam edicem. Buraya da yazmak istiyorum.
Tabii beni kabul ederseniz.
Ceyrek bazlamanin yarisi cok degilmi canim yaa?kucukmuydu bazlama ?Çeyrek bazlamanın yarısını ısıtıp içini yagladım peynır koydum acelel acele yedım o kadar yıyebıldım bebegım mızmız cok bu sabah onunla ılgılenıyorum
Hanımlar sormak istediğim bir şey var; genelde normal kahvaltı ediyorum ama vaktim olmadığında bir bardak sıcak süt içip çıkıyorum evden. Sütten 1 buçuk 2 saat sonra hazırladığım sandviçi yiyorum. Acaba sabah yalnızca süt içmem metabolizma hızım üzerinde olumsuz bi etkide bulunur mu?
Selam kizlar sanirim istikrarli gidisimin sonuclarini almaya basladim :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1 domates,1 kk peynir,cay
Tabiki canim neden olmasin? Ne kadar zamanda verdin peki kilolarini ve toplamda kac kilo verdin?
Ceyrek bazlamanin yarisi cok degilmi canim yaa?kucukmuydu bazlama ?
Sabahlari kahvaltidan yarim saat once vir bardak su.icmek bile metabolizmayi hizlandiriyirmus sutunde faydasi olur bence ve tarcinli icersenkan.sekerini dengede tutar.ama o ictigin.sutu kahvalti.noyetine sandvicide ogle yemegi niyetine yiyip ogun atliyorsan onu bilemem canim...
Selam kizlar sanirim istikrarli gidisimin sonuclarini almaya basladim :)
Sabah:2 dilim ekmek, 1 domates,1 kk peynir,cay
İkiside cok az ama sonucta pilav sayılır bence ama cok degıl dıye düşünüyrm
Hadi bakalim citirim ol gel bana :)))Ay. Benimki bgn dıyoki 65 ol yeter taktı 65 e ya yooo 58 hedefım dedim çıtır çitır dedım nası bi guldu bana sanki ne varsa yasımda (34 )
O zaman sorun yok canimÇok teşekkürler canım. Ama öğün atlamıyorum kesinlikle, öğle yemeğine kadar bi de ara öğün yapıyorum :)
Hemen hemen 4.5 dilim ekmek yemissin gibi olmus.bir dilim ekmekte 60 kalori bu durumda 270-300 kalori arasi almissin yani cok degil.zaten bir ogun en fazla 300 kalori olmaliymis ...toplamda 900 kalori eser .her arq ogunde 100 kalori olmali ,3 ara ogun dersek 1200 kaloriyi asmamaliyiz gunde..Ya akşam yemeğinde 7 tane yaprak sarması ve bi kaşık da pirinç pilavı yedim. Vicdan azabından ölmek üzereyim
Ya şu iki gündür çok zorlanıyorum. Noldu anlamadım. Gözümün önünde o kadar çok abur cubur var ki sinir harbi yaşıyorum resmen...
Cok degil bence ya biz az yıyoruz sanırım yaSlm kizlar misafirlikteydim bugun
ogle:3 kasik irmik helvasi,2 minik kandil simidi yedim
aksam 3 kofte,2 dilim ekmek,salata
bugun cok oldu farkindayim yarin dengeliycem
Azcık taviz ver bence gozunü az bi doyur daha istemez belkiYa şu iki gündür çok zorlanıyorum. Noldu anlamadım. Gözümün önünde o kadar çok abur cubur var ki sinir harbi yaşıyorum resmen...
Aynen ya bende zlıştım ama ne zmn bıkıcam dıye korkuyorumBaslarda oyle oluyorda sonra nefsi alisiyor insanin.benim canim artik hicbisey istemiyor abur cubur ve tatli olarak.sadece dun kisir istemisti o kadar :))
İnanılmaz içim rahatladı çok teşekkür ederim. Hepiniz canımsınız kızlaaar :)Hadi bakalim citirim ol gel bana :)))
O zaman sorun yok canim
Hemen hemen 4.5 dilim ekmek yemissin gibi olmus.bir dilim ekmekte 60 kalori bu durumda 270-300 kalori arasi almissin yani cok degil.zaten bir ogun en fazla 300 kalori olmaliymis ...toplamda 900 kalori eser .her arq ogunde 100 kalori olmali ,3 ara ogun dersek 1200 kaloriyi asmamaliyiz gunde..
Baslarda oyle oluyorda sonra nefsi alisiyor insanin.benim canim artik hicbisey istemiyor abur cubur ve tatli olarak.sadece dun kisir istemisti o kadar :))
Cok degil bence ya biz az yıyoruz sanırım ya
Azcık taviz ver bence gozunü az bi doyur daha istemez belki
Aynen ya bende zlıştım ama ne zmn bıkıcam dıye korkuyorum
Tamam canım. Eğer yarın yine canım isterse öğlen gibi yerim. İnşallah bu kez de verdiğim yüzün astarını istemez sevgili bünyem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?