62-75 kilo araligindakilerin diyet günlügü

Selam kizlar yogundum bugun giremedim,hemen yediklerimi yazayim..
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
oglen:1 halley,1 tabak irmik helvasi yedim(bu malum donem mahvetti beni)
Aksam:2 dilim ekmek,80 gr ton baligi ,1 domates

vay supermis 2,5kilo tebrikler ben yemeden kilo verince normal yedigim anda aynen geri geliyo 1 gunde

Selam kizlar yogundum bugun giremedim,hemen yediklerimi yazayim..
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
oglen:1 halley,1 tabak irmik helvasi yedim(bu malum donem mahvetti beni)
Aksam:2 dilim ekmek,80 gr ton baligi ,1 domates

selam canim kilo bildirimimi kabul edersen aksamsan yapmak zorundayim 64,5 olmusum bu hafta ayni yani

yok ya donunmaz benim midem taş gibi yoğurtlu kırmızı lahana salatası işte ekmek 1 haftadır azıma sürmedim
iyi o halde canim )

Selamlar.. Bende geldim :) an itibariyle 68.4 kiloyum hazirana kadar en az 52-53 olmak istiyorum :)
Hosgeldin caniiimm :) seninde baya kilon varmis verilecek yalniz boyun kac merak ettim?ha birde yasin?
arkadaşalr liste düzenleme konusunda yardımcı olabilirim eğer sizin için zor oluyorsa belirli bir gün olsun o gün içinde herkes yazabilsin akşam da liste yapalım mesala çoğaldık bu güzel bir işaret
Valla canim inan cok makbule gecer yapabilirsen.cunku kucuk bir.oglum var anaokuluna gidiyor o okuldayken yemek.temizlik yapiyorum.oglen yemege geliyor o saate kadar bildirim yapilsinki onu almaya gitmeden hazirlayip bitireyim dedim ama olmadi...benim saatlerim sinirli cocuktan dolayi.kimsenin hevaside kirilsin istemiyorum ama vaktim yok malesef..yaparsan cok sevinirim.ornek liste var 13 subat sayfalarinda canim :)
Kusura bakmayın arkadaşlar kilo bildiriminin bugün olduğunu bilmiyordum...Zaten regl olmuşum fazlam var eksiğim yok yani
Canim sen yenisin daha yeni bildirmistin zaten.seninki sorun degildi tabi...

Cok sevindim senin adina canimcim hayirli ugurlu olsun.hadi bakalim kolay gelsin sana meslek hayatinda )

selam canim kilo bildirimimi kabul edersen aksamsan yapmak zorundayim 64,5 olmusum bu hafta ayni yani

Canim listeyi yapamiycam artik kimse benim uygun oldugum saatlerde bildirim yapmiyor.diger zamanlardada benim vaktim yok.baska bir arkadasimiz yapicak sanirim...

bildirim günleri kaldırılmış ama yine de buradan kilolarımızı yazabiliriz
13,02,2014 80,500
20,02,2014 80

bu hafta sadece 0,500 gr. verebildim önümüzdeki hafta daha fazla verebilirim inşallah :)

Hoşbuldum :)

Hoşbuldum:) evet şiştim baya 25 yaşında ve 157 cm'im :)
Hmm tamam canim :) evlimisin cocuk varmi?
bildirim günleri kaldırılmış ama yine de buradan kilolarımızı yazabiliriz
13,02,2014 80,500
20,02,2014 80

bu hafta sadece 0,500 gr. verebildim önümüzdeki hafta daha fazla verebilirim inşallah :)
Yok canim bildirim gunu kaldirilmafi sadece listeyi ben yapamiycam belki baska bir arkadas yapicak.ama liste olsada olmasada cuma gunleri bildirimimizi yapicaz biz birbirimize

vay supermis 2,5kilo tebrikler ben yemeden kilo verince normal yedigim anda aynen geri geliyo 1 gunde

teşekkür ederim canım ertesi günde yemeyince kilo verimi devam ediyor ama yersen geri alıyorsun gerçekten

evet yapabilirim o zaman yarın kilo bildirim yapılacaksa yarın akşam listeyi yaparım

Arkadaşlar kilo bildirimi yarın yapılsın o zaman akşama listeyi yaparım

bu arada akşam yemeğim karides güveç

çatalla yedim suyu kaldı
sonrada 5 kuş lokumu:sonra türk kahvesi56:

resim super resimli gunluk fikri topigimize renk katti devami gelir insallah:)

Herkese gunaydin.

Ben kendi gunlugumden devam edicem kizlar.

İnsallah herkes yaza istedigi kiloda girer

günaydın kızlar bugün dışarıda olacağım yine onun için liste veremiyorum sadece sabah 2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi yedim yine sonrasını bilemiyorum.
kilo bildirimim ise;
13,02,2014 80,500
21,02,2014 80

gunaydin sabah 7bucukda bi kurabiye 11 bucukdada oglusdan artan azicik bi kasarli omlet bi iki lokma bisey aksama vazgecmezsem fiirinda cupra yada somon yapmayi dusunuyorum

merhaba kızlar
sabah 2 gözleme ,şimdi yeşil çay içicem
akşam da çorba salata düşünüyorum
gece de yoğurt
mekik çekmeye başladım bu arada

Selam kizlar sabah guzel kahvalti yaptim.o yuzden oglen bisey yemedim aksamada kabak corbasi ve ton balikli salata var...
Sabah:3 dilim ekmek,1.5 kk peynir ve 3-4 catal patates k...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…