aç kalaraaakkkbu hafta yemek çok az yedim en çok yediğim şey yoğurttu
vay supermis 2,5kilo tebrikler ben yemeden kilo verince normal yedigim anda aynen geri geliyo 1 gunde
vay supermis 2,5kilo tebrikler ben yemeden kilo verince normal yedigim anda aynen geri geliyo 1 gunde
Selam kizlar yogundum bugun giremedim,hemen yediklerimi yazayim..
Sabah:2 dilim ekmek,1 yumurta,1 kk peynir
oglen:1 halley,1 tabak irmik helvasi yedim(bu malum donem mahvetti beni)
Aksam:2 dilim ekmek,80 gr ton baligi ,1 domates
iyi o halde canimyok ya donunmaz benim midem taş gibi yoğurtlu kırmızı lahana salatası işte ekmek 1 haftadır azıma sürmedim
Hosgeldin caniiimm :) seninde baya kilon varmis verilecekSelamlar.. Bende geldim :) an itibariyle 68.4 kiloyum hazirana kadar en az 52-53 olmak istiyorum :)
Valla canim inan cok makbule gecer yapabilirsen.cunku kucuk bir.oglum var anaokuluna gidiyor o okuldayken yemek.temizlik yapiyorum.oglen yemege geliyor o saate kadar bildirim yapilsinki onu almaya gitmeden hazirlayip bitireyim dedim ama olmadi...benim saatlerim sinirli cocuktan dolayi.kimsenin hevaside kirilsin istemiyorum ama vaktim yok malesef..yaparsan cok sevinirim.ornek liste var 13 subat sayfalarinda canim :)arkadaşalr liste düzenleme konusunda yardımcı olabilirim eğer sizin için zor oluyorsa belirli bir gün olsun o gün içinde herkes yazabilsin akşam da liste yapalım mesala çoğaldık bu güzel bir işaret
Canim sen yenisin daha yeni bildirmistin zaten.seninki sorun degildi tabi...Kusura bakmayın arkadaşlar kilo bildiriminin bugün olduğunu bilmiyordum...Zaten regl olmuşum fazlam var eksiğim yok yani
arkadaşlar dersaneden aradılar daha önce
Cani de görüşmüştüm matematik öğretmenliği için ücreti az gelmişti şimdi rehberlik öğretmeniği için ardılarbölümüm değil ama olsun
800 tl maaş haftada 4 gün yarı zamanlı 1 günü haftasonuymuş sanırım 5 yada 6 gibi çıkacağız tamda bilmiyorum yani 8e 9a kadar değil sanırım öyle anladım 3 aylığına ymış cazip geldi sanırım yarın ilk işime başlamak için adıma atacağım evde oturmak kadar kötü bir şey yokmuş onu anladım evlendiğim 2 yılda
bu arada yüksek lisanstan yeni mezun oldum yani geçen hafta ingilizce çalışıyorumhayalim akademisyen olmak
selam canim kilo bildirimimi kabul edersen aksamsan yapmak zorundayim 64,5 olmusum bu hafta ayni yani
aramıza hoşgeldin :)
iyi o halde canim)
Hosgeldin caniiimm :) seninde baya kilon varmis verilecekyalniz boyun kac merak ettim?ha birde yasin?
Hmm tamam canim :) evlimisin cocuk varmi?Hoşbuldum :)
Hoşbuldum:) evet şiştim baya25 yaşında ve 157 cm'im :)
Yok canim bildirim gunu kaldirilmafi sadece listeyi ben yapamiycam belki baska bir arkadas yapicak.ama liste olsada olmasada cuma gunleri bildirimimizi yapicaz biz birbirimizebildirim günleri kaldırılmış ama yine de buradan kilolarımızı yazabiliriz
13,02,2014 80,500
20,02,2014 80
bu hafta sadece 0,500 gr. verebildimönümüzdeki hafta daha fazla verebilirim inşallah :)
iyi o halde canim)
Hosgeldin caniiimm :) seninde baya kilon varmis verilecekyalniz boyun kac merak ettim?ha birde yasin?
Valla canim inan cok makbule gecer yapabilirsen.cunku kucuk bir.oglum var anaokuluna gidiyor o okuldayken yemek.temizlik yapiyorum.oglen yemege geliyor o saate kadar bildirim yapilsinki onu almaya gitmeden hazirlayip bitireyim dedim ama olmadi...benim saatlerim sinirli cocuktan dolayi.kimsenin hevaside kirilsin istemiyorum ama vaktim yok malesef..yaparsan cok sevinirim.ornek liste var 13 subat sayfalarinda canim :)
Canim sen yenisin daha yeni bildirmistin zaten.seninki sorun degildi tabi...
Cok sevindim senin adina canimcim hayirli ugurlu olsun.hadi bakalim kolay gelsin sana meslek hayatinda)
teşekkür ederim inş devam eder de pek sanmıyorum ilk haftadan sonra hep az veiyorum ama dikkat edeceğim 14 martta 65 olacağım
tabi bu hepnizin sayesinde oldu birlikten kuvvet doğdu
bu benim öğle menüm örnek olsun çok tatlı
1 yk mayonez
bol yoğurt
tuz
kırmızı lahana dan oluşan salatam veee
80 gr lık kutuda ton balık
Eki Görüntüle 986747
günaydın kızlar bugün dışarıda olacağım yine onun için liste veremiyorum sadece sabah 2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi yedim yine sonrasını bilemiyorum.
kilo bildirimim ise;
13,02,2014 80,500
21,02,2014 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?