- 24 Mart 2024
- 286
- 585
- 23
- 34
- Konu Sahibi portakalkadn
-
18 işteHayırlı olsun ,yaptiklarinizin faydasini görün inşallahkaç yaşındasınız ?
O zaman kalkıp 15 dknolsa Leslie yapayım hazır streç sariliyken :)Tebrık ederım devamını dılıyorumcıkolatayı tatlıyı kesın bence haftada bır bitter cıkolata bı kaç kare yıyın. leslie de çok faydalı. Strece saracaksanız oyle yapın 15 dk ınanılmaz terletıyor
Tabiki veririm ama çok var yaptığım mesela pirinç unu maskesi hem peeling yapıyor hem yumuşatıyor hem aydınlatıyor , icine Hint yağı ve nane yağı ekliyorum biraz su ile krem kıvamına getirip 10 dk bekletiyorum bunu yapın isterseniz diğerlerinide veririm . Tek kullanımlık yapın birde bekletilmiyor çünküMaskeleri izin tarifini verebilir misiniz ,bende gaza geleyim.
Yaparım inşallah teşekkür ederim. yuzumde cilt lekeleri oluştu onun içinde var mı acaba.Tabiki veririm ama çok var yaptığım mesela pirinç unu maskesi hem peeling yapıyor hem yumuşatıyor hem aydınlatıyor , icine Hint yağı ve nane yağı ekliyorum biraz su ile krem kıvamına getirip 10 dk bekletiyorum bunu yapın isterseniz diğerlerinide veririm . Tek kullanımlık yapın birde bekletilmiyor çünkü
Bu söylediğim tarifteki nane yağı 7-8 damla kullanıyorum cilt lekelerine iyi gelir ama cilt deriniz hassas ise haftada 2 kere yapmak gerek çünkü pirinç unuda peeling etkisi yapıyor birde güvenliğiniz markanın nane yağını alın ben bir tane aldım kokusu berbattı onu kullanamadim.Yaparım inşallah teşekkür ederim. yuzumde cilt lekeleri oluştu onun içinde var mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?