62.5 takılı kilom ile günlük hem kilo ve gençleşme günlüğü

portakalkadn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
287
586
23
34
Hadi bakalım ne yaparsam yazıcam , kendimi motive etmem gerekiyor. ❤️ Canım kendim benim 😚

16 MART 2025 : 62.5 kg

30 MART 2025 : 60.4 kg

2 NİSAN 2025: 59.9 kg ELHAMDÜLİLLAH

3 NİSAN 2025 : 59.7 kg ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN ❤️

4 NİSAN 2025 : 59.6 kg ELHAMDÜLİLLAH

6 NİSAN 2025: 59.5 KG ELHAMDÜLİLLAH

7 NİSAN 2025: 59.4 KG ELHAMDÜLİLLAH ❤️🏋️

8 NİSAN 2025 : 59.1 KG ELHAMDÜLİLLAH YUPPİİ ALLAH'IM COK ŞÜKÜR YEHHUUUU 💃

10 NİSAN: 58.7 KG MAŞALLAH SÜBHANALLAH KENDİME 😘

11 NİSAN : 58.3 KG ÇOK ŞÜKÜR RABBİME
❤️

12 NİSAN: 57.9 KG ELHAMDÜLİLLAH ❤️

Son düzenleme:
Evet gaza geldim umarım gazım çabuk sönmez şimdi sevgili günlüğüm neler yaptım biliyor musun, Toto büyüten egzersiz yaptım 10 dk , bel incelten egzersizi 17 dk , meme dikleştirme egzersizi 4 dk bunları rutinim yapmaya çalışıcam , insAllah işe giderkende yaparım sabah erken kalkıp 😇

Birde canım aşkım bir tanem kendimin kuyruk yağı ile hazırladığı kremi yüzüme sürdüm şimdi kendime çok aşırı güzel bakımlar yapmaya gidiyorum 18 yaşıma dönüyorum yehhuuuu 👯

Neler yaptım neler, bir sürü bakım pirinç unu maskesi, keten tohumu ve nice yağlarla maske , ardından manikür, pedikür , tüm vücut at kılı fırçasıyla tüm vücut ve ucu iğneli olan şeyle yüze bakım vs vs . Çok şey yaptım ama zaten bunları yapıyordum ama yazayım ki gaza geleyim degil mi .. birde göbek deliğime gül yagi sürdüm :) tatlı kızımla birlikte yaptık. şimdi diğer kizimada bakım yapıp hazırlanıp çıkalım gezmeye :) maşAllah sübhanallah bu anneye taş gibi 18 yaşında görünüyor 😚

Aksam neler yedim , 1 muz ,1 portakal, 1 incir, 1 avuç ceviz , 1 kase yulaf, 1 kase yağlı kıyma, yağlı tuzlu salata 🥗, 1 adet çikolatalı gofret, 2 adet mini cocstar, 1 parça kumpir

Fazla mi oldu acaba ama bence iyi gibi 🤔

Gece uykum kaçar genelde bende 30 dk süren rutin yapmaya çalıştığım pilates egzersizlerimi yaptım meme, kalça , bel odaklı :) egzersizleri yapmadan önce kuyruk yağlı kremimi sürdüm yine ardından pirinc unu maskesi yaptım şimdi diğer bakımları yapıp duş alicam insAllah ooo fıstık gibiyim şarkısını kendime armağan ediyorum 😆

Aksam yediklerimi sayiyim 1 avuç ceviz, 2 incir, 1 hurma, eti puf, yarım elma , yarım portakal, domates çorbası, biraz tere, 1 but tavuk , 1 kase mantar sote , 1 kase az sütle karışık yulaf ezmesi ..gece kalkınca dün karahalile çayı içmiştim her gece öyle çay içeceğim insAllah , karın kısımlarım ağrıyor biraz spordan ötürü yuppiii 😘

Saat 3 te kalkınca yine 30 dk rutin pilatesimi yaptım tabiki yapmadan önce kuyruk yağlı kremimi yüzüme sürdüm şimdide yüzümde pirinç unu maskesi var nane yagida attım içine ohh ferah ferah mesaj yazıyorum 10 dk sonra yüzümü yikarim işime gücüme bakarım , yine vücuduma tam bakım yapicam at kılı fırçası falan filan sabah tartıldım wcden sonra 61.3 kg geldim harika sonuç ama 59 kusurleri görmeden kilo verdiğine inanmam hadi hayırlısı göbeğimde inanılmaz küçülme mevcut maşallah sübhanallah diyelim çok göbeğim yok ama alt karın yağım var oda toparlanıyor süper insAllah devam ederim de etkili olur hadi bakalım 👯

Akşam yemekte neler yedim hatırladığım kadarıyla yazayım 1 avuç ceviz, bir hurma, 1 incir , 1 kase sütlü yulaf, 1 kase çorba , 2 tabak mantarlı sucuklu domatesli 3 yumurtalı bir yemek, yarım dilim pasta, 3 kare çikolata, 1/4 cennet hurmasi , 1 elma ..

Gece 30 dk pilates yaptım bugün yüzümü dinlendiriyorum sadece Hint yağı ve nane yağı sürdüm. Diğer vücut bakımlarımi yapicam üstünde karnımada artık Hint yağı sürmeye karar verdim. Streclede kaplicam 1 saat felan bekletirim

Tebrık ederım devamını dılıyorum 😍😍😍 cıkolatayı tatlıyı kesın bence haftada bır bitter cıkolata bı kaç kare yıyın. 🥹🥹🥹🤍 leslie de çok faydalı. Strece saracaksanız oyle yapın 15 dk ınanılmaz terletıyor

Maskeleri izin tarifini verebilir misiniz ,bende gaza geleyim.
Tabiki veririm ama çok var yaptığım mesela pirinç unu maskesi hem peeling yapıyor hem yumuşatıyor hem aydınlatıyor , icine Hint yağı ve nane yağı ekliyorum biraz su ile krem kıvamına getirip 10 dk bekletiyorum bunu yapın isterseniz diğerlerinide veririm . Tek kullanımlık yapın birde bekletilmiyor çünkü

Tabiki veririm ama çok var yaptığım mesela pirinç unu maskesi hem peeling yapıyor hem yumuşatıyor hem aydınlatıyor , icine Hint yağı ve nane yağı ekliyorum biraz su ile krem kıvamına getirip 10 dk bekletiyorum bunu yapın isterseniz diğerlerinide veririm . Tek kullanımlık yapın birde bekletilmiyor çünkü
Yaparım inşallah teşekkür ederim. yuzumde cilt lekeleri oluştu onun içinde var mı acaba.

Yaparım inşallah teşekkür ederim. yuzumde cilt lekeleri oluştu onun içinde var mı acaba.
Bu söylediğim tarifteki nane yağı 7-8 damla kullanıyorum cilt lekelerine iyi gelir ama cilt deriniz hassas ise haftada 2 kere yapmak gerek çünkü pirinç unuda peeling etkisi yapıyor birde güvenliğiniz markanın nane yağını alın ben bir tane aldım kokusu berbattı onu kullanamadim.

Evet akşam yediklerimi yazayım çikolata benim vazgeçilmezim ondan vazgeçemiyorum bu benim inatçı kilolarik haliyle yavaş gidiyor dün sabah 60.8 kg gördüm kendimi sevindim tabi ama gönül ister bir an önce 57 olayım tabi bu iştahla yavaş veriyorum ElhamdülilAllah

Aksam
1 avuç ceviz ,2 incir, 1 buçuk portakal, 1 muz, bol 🥗, 1 kase yulaflı süt, 1 adet but 🐔, 4 kare bitter , ve 1 adet bitterli gofret, 3 tofita şeker, 1 kase domates çorbası bu kadardı heralde

Gecede sirke içiyorum ve su içiyorum bolca

Bu gece yine 35-40 dk pilates yaptım malum yerlerle ilgili inanılmaz fark var bu kadar kısa sürede umarım devam ederim Allah'ım istediğim bedene ulaşana kadar aminn. Sen motivasyon ver hayırlısı ile yarabbimm aminn... Eskisi gibi belim ince olunca kendime etek alicam 👯

Bakımlarımdan 1 hafta peeling çıkarıyorum çünkü cildimi tahriş etmeye başladı bende kuyruk yağı maskesi , keten tohumu maskesi ve nane yağı ile bu haftaki çok bakimima devam edeceğim göbeğime Hint yağlı strecimide sardım öncesinde titanyum iğne uçlu seysini yaptım şimdi işlerimi yapicam sonrada at kılı fırçası duşla devam ederim
❤️

Bu arada saçımda keten tohumu maskesi yaptım çünkü kuru bir cilde ve saça sahibim bu yüzden bolca nemlendirmek gerek 😇

Evet sevgili günlüğüm buraya yazmadığım 2 gün içinde dahi spor ve vücut bakımlarımi yapmaya devam ettim hatta ekstra bakımlar ekledim lakin şöyle bir şey canımı sıkıyor inatçı kiloda olduğum için 60.5 ile 61.5 arasında gidip geliyorum bir arınma gerekiyor en az 3 gün vücuduma bakalım nasipse 3 gün sadece bitki çayı ve su tuketecegim birde kendi ev yapımı lavmanimi yaparak bağırsak temizliği yapicam diye niyet ediyorum umarım yaparim şu inatçı kiloyu kırıp 58 görmem lazım ama 57 görürsem ancak rahatlarim

Back
X