İnsallahhh canım benimamin canım inş mutlu haberi alırım ben
dua edin hemşolarİnsallahhh canım benim
Zilede mi oturuyorsun canım benimZile :)
Adetin mi gecikti bacidua edin hemşolar
yok bu ay tedavi görüyorum bebek için 3. kez klomen kullanıyorumAdetin mi gecikti baci
ben de ankaradayım hemşoYok istanbuldayim zilede değilim
Bi ben tokattayim demek :) ben burda doğdum burda buyudum ve burda gelin oldum :)Yok istanbuldayim zilede değilim
Sorun ne canım pekiyok bu ay tedavi görüyorum bebek için 3. kez klomen kullanıyorum
sorun yok ama hamilelik olmuyor ALLAH OL DEMEDİ henüz bizim için canımSorun ne canım peki
Ne güzel tam memleketlisin o zaman sen :) biz biraz çakma tokatlı oluyoruz senin yanında :)Bi ben tokattayim demek :) ben burda doğdum burda buyudum ve burda gelin oldum :)
Hemserilerimi burada bulmak ne güzel :)ben de ankaradayım hemşo
aynen canım benim için de güzelHemserilerimi burada bulmak ne güzel :)
Estağfurullah canımNe güzel tam memleketlisin o zaman sen :) biz biraz çakma tokatlı oluyoruz senin yanında :)
Doktor için merkezemi geliyorsun canim
Bende zile liyim canım ama yakın turhala gelin geldimBen zileliyim tabi evlendim artık kimlikte Giresun yaziyo ama benim memleketim tokat :)
aynen canım benim için de güzel
Evet canım esimde sperm azlığı var hangi hastaneye geliyorsunBen dr için merkeze geliyorum canım, senindemi sıkıntın var
Evet canım esimde sperm azlığı var hangi hastaneye geliyorsun
Bende yılmaz beye gidiyorum allah razı olsun çok iyi bi doktor o mu yaptı tüp bebek takibini2 hafta öncesine kadar yılmaz seyyah in özel muayenesine gidiyordum ama artık doğum yaklastigi icin beni devlet hastanesine ertan zan diye bi dr a yönlendirdi, ben de 8 seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım, Allah herkese yardım etsin kimsenin gözünü gökte koymasin inşallah
Ertan bey de çok iyidir2 hafta öncesine kadar yılmaz seyyah in özel muayenesine gidiyordum ama artık doğum yaklastigi icin beni devlet hastanesine ertan zan diye bi dr a yönlendirdi, ben de 8 seneden sonra tüp bebekle hamile kaldım, Allah herkese yardım etsin kimsenin gözünü gökte koymasin inşallah