- 7 Ocak 2014
- 3.118
- 4.393
- 38
Bende yılmaz beye gidiyorum allah razı olsun çok iyi bi doktor o mu yaptı tüp bebek takibini
Ertan bey de çok iyidir
Bir aşılama ama negatif canım şimdi bir ay sonra tekrar deneyecez allahın izniyle inşallah doktorumuz çok iyi aile gibiolduk bizde sağolsun hep bi telefon uzagimizda allah razı olsunOda çok iyi 2 kere gittim mutavazi bi dr
Bir aşılama ama negatif canım şimdi bir ay sonra tekrar deneyecez allahın izniyle inşallah doktorumuz çok iyi aile gibiolduk bizde sağolsun hep bi telefon uzagimizda allah razı olsun[/QUOTE
Evet öyledir sağolsun, 2 asilamada bana yapti ama tutmadı benimde, defalarca klomen defalarca iğne tedavisi olmadı olmadı işte, benim kafa attı artık dedim hocam beni tupe hazırlayın yeter artık, yasin küçük daha 2 sene daha bekle olmaz diye biseyin yok senin sadece çok stres yapiyosun dedi ama dinlemedim, İyiki de gitmişim ilk deneme de tuttu çok şükür, oglumla kavuşmak için gün sayiyoruz şimdi, darısı gönülden isteyen herkesin başına inşallah
özele mi gidiyorsun canım inş sen de hayırlarla sevinirsin aminAminnn canım amin herkese inşallah
Evet canım özel gidiyorum hayirlisiyla Rabbim verir inşallah ne diyelim takdir allahtanözele mi gidiyorsun canım inş sen de hayırlarla sevinirsin amin
öyle canım inş seviniriz kuzumEvet canım özel gidiyorum hayirlisiyla Rabbim verir inşallah ne diyelim takdir allahtan
Insallahhhhöyle canım inş seviniriz kuzum
tokat merkeze mi gelin gideceksin canımABLALARIM SİZİ BURDA BULDUĞUMA SEVİNDİM
BEN TOKATA GELİN GİDİCEM BANA BİRAZ ANLATIR MISINIZ İNSANLARINI NASIL BİYER OLDUĞUNU ADETLERİNİ FALAN
Turhala gidicem köyüne orda yasamıcaztokat merkeze mi gelin gideceksin canım
turhalı bilmyorum ben niksarlıyım tokatlılar iyidir ben de tokatlı olarakTurhala gidicem köyüne orda yasamıcaz
Turhala gidicem köyüne orda yasamıcaztokat merkeze mi gelin gideceksin canım
Iyi insalarda ben pek adetlerini bilmiyorumturhalı bilmyorum ben niksarlıyım tokatlılar iyidir ben de tokatlı olarak
candardır tokat merkez şirin bir kenttir
ALLAH mutlu mesut etsin canım hayırlarla inş amin
gelenek öyle yani sandık üstünde otururlarTurhala gidicem köyüne orda yasamıcaz
Iyi insalarda ben pek adetlerini bilmiyorum
Soruyorum da belki aglamican biyer vardır diye soruyorum bize göre adetleri ağır 3 gün sürüyormuş düğünlerigelenek öyle yani sandık üstünde otururlar
kına yakarken gelinin eline çeyrek kor kaynana
yani her yerde olanlardan ama turhalda özel bir şey olur mu bilemem canım
eşine sorsana ya da görümcene falan ben soruyordum eşimle ikimiz de tokatlı olduğumuz halde ama hep aynı yanş
evet ev düğünü öyle bizim düğün de öyle cumadan başladı komşu gecesi olarak cumartesi yemekledik gelenleri pazat gelin almaSoruyorum da belki aglamican biyer vardır diye soruyorum bize göre adetleri ağır 3 gün sürüyormuş düğünleri
Bizim 2 kere olucak bide düğün işimçok zorevet ev düğünü öyle bizim düğün de öyle cumadan başladı komşu gecesi olarak cumartesi yemekledik gelenleri pazat gelin alma
Turhala gidicem köyüne orda yasamıcaz