- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
Seninle daha önce konusmusmuyduk biz balım Nickin çok tanidikİyiyim çok şükür allaha balım benim neresindensin tokatin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle daha önce konusmusmuyduk biz balım Nickin çok tanidikİyiyim çok şükür allaha balım benim neresindensin tokatin
dua et hemşomBende çok gezdim o forumlarda,benim 8 sene olmadı tüp bebekle hamile kaldım çok şükür,şimdi gün sayıyorum, Rabbim seninde yardimcin olsun inşallahh
niksar canım sen?İyiyim çok şükür allaha balım benim neresindensin tokatin
dua et hemşom
bu ay 3. kez klomen kullanıyorum canım eşimde de bende de sorun yok ama bakalım kilom var o mu etkili diyorum şimdi deEderim tabi, ne asamadasin bilmiyorum ama Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallahh
bu ay 3. kez klomen kullanıyorum canım eşimde de bende de sorun yok ama bakalım kilom var o mu etkili diyorum şimdi de
amin hayırlısı inş canım cümlemiz için stres özellikle de çok etkiliHakkınızda hayırlısı olsun, kilo ve stres bu konuda çok etkili, kafana takma diyecem ama bu mümkün değil çok iyi bilirim, inşallah hersey gönlüne göre olur
Merkezdeyim ben canımniksar canım sen?
Sen de mi bebek için ugrasiyosun canimniksar canım sen?
evet canımSen de mi bebek için ugrasiyosun canim
Doktor için merkezemi geliyorsun canimevet canım
yok canım ben ankaradayımDoktor için merkezemi geliyorsun canim
hoşgeldin canım benim sen neresinden?Ben ben ben :)
Anladım canim Rabbim gönlüne göre versin insallahhhyok canım ben ankaradayım
Neresindensin balimBen ben ben :)
Ben zileliyim tabi evlendim artık kimlikte Giresun yaziyo ama benim memleketim tokat :)hoşgeldin canım benim sen neresinden?
amin canım inş mutlu haberi alırım benAnladım canim Rabbim gönlüne göre versin insallahhh
Zile :)Neresindensin balim
ben niksarBen zileliyim tabi evlendim artık kimlikte Giresun yaziyo ama benim memleketim tokat :)