3 sene önce ben de ankaradaydım şimdi samsundayız...Ben ankaradayım
hacıpazarda mı oturuyorsun canım eşim erbaalı benim de ben niksarlıyımBende tokatlıyımmm:)) erbaa hacıpazar
Öylemi ne güzel3 sene önce ben de ankaradaydım şimdi samsundayız...
Yok canım istanbulda oturuyorum şuanda köydeydik istanbula dönüyoruzz:))hacıpazarda mı oturuyorsun canım eşim erbaalı benim de ben niksarlıyım
biz de bayramda erbaya gittik geldik istanbul güzel şehir ama yaşamak zor çok da pahalı ama iş nerdeyse biz de orada oluyoruzYok canım istanbulda oturuyorum şuanda köydeydik istanbula dönüyoruzz:))
Elbette işimiz nerdeyse biz oradayız rabbim sağlık versinbiz de bayramda erbaya gittik geldik istanbul güzel şehir ama yaşamak zor çok da pahalı ama iş nerdeyse biz de orada oluyoruz
amin canım ALLAH sağlık sıhhat versin hayırlısı ..Elbette işimiz nerdeyse biz oradayız rabbim sağlık versin
merhaba canım ben de eşimin işinden dolayı samsunda yaşıyoruz sizin ikamet de reşadiye mi şimdiBenim memleket işleri ecük garışık amma ben de Tohatlıyım . işim Reşadiyede olduğu için okul dönemi orda yaşıyoruz. selam olsun hemşolarıma
Evet canım . Reşadiyede çalışıyorum orda yaşıyoruz. Annem Tokat merkezde. haftasonları merkezdeyizmerhaba canım ben de eşimin işinden dolayı samsunda yaşıyoruz sizin ikamet de reşadiye mi şimdi
sizin ikamet neresi?Tohatliyik çok tatliyik
iyi annengile de yakınsın ne güzel..Evet canım . Reşadiyede çalışıyorum orda yaşıyoruz. Annem Tokat merkezde. haftasonları merkezdeyiz
Canım reşadiyeliyim ben. İstanbul da yaşıyorum amaBenim memleket işleri ecük garışık amma ben de Tohatlıyım . işim Reşadiyede olduğu için okul dönemi orda yaşıyoruz. selam olsun hemşolarıma
ahaa bir tokatlı daha bulduk deseneCanım reşadiyeliyim ben. İstanbul da yaşıyorum ama
sevindim gerçekten ben de samsundayım niksarlıyım ya koca sitede tokatlı çok az..Evet canım hemşehrim
Sorma yav belkide vardır görmemişlerdirsevindim gerçekten ben de samsundayım niksarlıyım ya koca sitede tokatlı çok az..
belki de canım bilmiyorum bir 100 kişi çıkar diyırdum 10 kişi çıkmadı :) reşadiyeye küçükken sıcaksuya gelmiştik öyle biliyorumSorma yav belkide vardır görmemişlerdir