Reşadiye maşala köyündenim ben canımbelki de canım bilmiyorum bir 100 kişi çıkar diyırdum 10 kişi çıkmadı :) reşadiyeye küçükken sıcaksuya gelmiştik öyle biliyorum
kaç senedir istanbuldasın canım istanbul çok güzel ama kalabalık ya ben orada doğdum ama yaşamak zor..Reşadiye maşala köyündenim ben canım
Canım burda doğup büyüdüm İstanbul da. Evet kalabalık şehir yaakaç senedir istanbuldasın canım istanbul çok güzel ama kalabalık ya ben orada doğdum ama yaşamak zor..
iyice alışmışsınızdır artık istanbula..Canım burda doğup büyüdüm İstanbul da. Evet kalabalık şehir yaa
Aynen öyle canım vallaiyice alışmışsınızdır artık istanbula..
ben de niksarlıyım :) hoşgeldin aramıza canım niksarda mı oturuyorsunuzBir Niksarlı, Tokatlıyım demez, +1 de ben olayım
Bu canım cicim sohbetlerini pek sevmiyorum, hoş buldum yine de.ben de niksarlıyım :) hoşgeldin aramıza canım niksarda mı oturuyorsunuz
canım demeyiz ondan kolay ne var söz gelimi yazılmş bir kelime yani burada yyoksa herkes birbirine yabancı..Bu canım cicim sohbetlerini pek sevmiyorum, hoş buldum yine de.
Niksar'da annem yaşıyor çoğunlukla, ben Mersin'deyim...:)
Ne alaka değil mi? Ama işte aşrı aşrı memlekete kız veriyorlar hep ondan oluyor.
aleyküm selam hemşehrimTohattan bütün bacilarima selam olsuunnn
Bir insan ancak bu kadar Tokatlı olabilir.aleyküm selam hemşehrim