- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
Günaydın kızlarrrr...
opuyorumnanaktan
günaydın güzeller
gunaydın hg canlar..
opuyorumnanaktan
saol şekercik opuyorumnanaktan sürekli kilo alıyorum gram gram veriyorum şekercik çok sıkıldım diyet yapmaktan artık vücudum isyan ediyor sanırım.
canım 10 gün sadece elma yenilmiyordur heralde kaydirigubbakcemile3
cicişim aklımdan habire bisküvi dondurma falan geçiyor.diyet bisküvi yapınca hepsni yiyorum.bide kilo alıp anca aldıklarımı vermeye çalıştığım için motive olamıyorum sanırım
günaydın kızlarr
canım az yap sen de..
az yapamıyorsan komsuya ver,çocuklara dağıt ama kendın yeme...
dondurmanın da light altarnatifleri var..onları alarak yapabılırsın..
yada en basiti ben yağsız yogurda kuru kayısı,kuru üzüm,papaya kurusu falan mınık mınık dogruyorum.cok az da esmer seker koy.1gun beklet derın dondurucuda..böyle bir seylerle nefsını körelt..
sana az yapabılcegın bır bisküvimsi bişi tarıfı verıyım.
tam tahıllı unla yağsız sütü krep hamurundan biraz koyu kıvamında çırp,bir cay kasıgı vanilya koy içine..1 çay kaşıgı kadar da toz tatlandırıcı ve ya esmer şeker,1 çay kasşığı da kabartma tozu..çırp biraz daha yagsız teflon tavanın üstüne bir yemek kaşıgından biraz fazla bırak tavaya.top top dursun ama krep gibi yayma..ununu öyle ayarlaki 3 yemek kasıgı falan olsun.kabaracak o biraz yayvan bir kurabıye şekli alacak.arkalı önlü pişir.pişince tabaga al üzerine bıraz meyve püresi armut,elma,çilek ne istersen..hamura da kuru meyve ekleyebılırsın istersen.üzerine tarcın veya hındıstan cevızı de ekeleyebılırsın. ben sevıyorum bunu..
bu arada detoksa basladım ben bugun bakalım.sabah yumurta yemedım ama ..kepekli ekmekten tost yaptım..
bakalım sonuc ne olacak..