60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işallah tatlım amin..:Saruboceq:

2010 yazında evlenicem ben kısmetse...:kedi:
ohh hadi nişalalh.sabunda o zamana evlenecem diyodu.ben yol açayım size.

Hayırlı olsunhihoyyyt

hayırlı olsun tatlım.. Süperrr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sositososito sositososito sositososito
a.s. teşekkürler efenimm.opuyorumnanaktan

kız sendemi evlenecen.inş hepimizde çook mutlu oluruz.bürodanda izinimi bile aldım.ya devlet memurluğuna da atanamamışım.üzüldüm.özelde devam etcem galiba.-tatlicadiarzu-

yapalım balımm.yarın yapalım bakalım olarmı??
ay bende öyle habire yiyorum.aç değilim halbuki.ama ağzım hiç boş kalmasın isityorum.niyeki acaba.

kola hakkında bende aynı şeyleri düşünüyorum ciciş
merkezin adı eppi clinic canım

KIZLAR düğün tarihim belli oldu.:dance::dance: ramzan bayramının bitti hafta.25 eylül ile 27 eylül arasında.opuyorumnanaktan çok heyecanlıyım.hala inanamıyorum.

hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktan

cicişlerim ne olur bana yardımcı olun
cumartesi ve pazar günleri dışardaydı 1 günde en az 6 saat yürüdüm gezdim ve sabah kahvaltı yaptım akşa gelincede meyve yedim çünkü hiç acıkmadım ve 2 günde 1 kilo almışım şişte değil vücudum ne oluyor anlamadım.bugün sinirlendim kurabye yaptım hepsini yerim bugün vücudumu şaşırtmayı düşünüyorum bakalım ne olucak.eğer tartıda hala o kiloyu görürsem bişeyler bulmam lazım

ay o yulaflı etiform da pek lezzetli ya..süreklı yiyesım gelıyor benım ondan.. sırnaşık şey

heyecandandır canım .. benım de öyle olur cunku ama tut kendını..gelinlik giyeceksın bak salarsan o tarihe dek kılo alırsın.kas azıcık..hatta daha 2 ay var.5-6kg atsan süper bir gelin olursun..
atanamama mevzunu da takma kafana..özelde devam et.. ne zaman ayrılmak zorundasınız ankaradan bellı mı?

arastıralım bakalım orayı..
canım sen cok dengesız gıdıyorsun gıbıme gelıyor. sen azıcık ye bır kac gun cok abartmadan.1kg falan alırsın ama korkma..sonra kendıne daha mantıklı bır beslenme düzenı olustur.fly ve ben süreklı yazıyoruz bak..bu tarz beslen bence..hem hiç yazmıyorsun yedıklerını azcık yaz bakalım..
forumda herkes aksam yemegını erken yemekten.6dan sonra bişi yememekten söz edıyor ya..ben öyle yapınca hep kılo aldım vaya veremedım.aksam yemegım 7-8arası yıyorum hep.2 saat sonra az meyve ..gece 12 gıbıyse 1-2 dılım diyet bisküvi veya 1 dl peynır atıyorum agzıma..anca böyle..bünye farkı tabı..ben hep az az yemek zorundayım.
belkı sen de bunu deneyebılırsın..

ay şekerim hiç sorma aynen.. aç olmamama rağmen paso bişiiler yiyesim vaaarrrr......

delikafadulden delikafadulden

Evet hepberaber eflenecoook ve işallah çok mutlu olacooookkk....:Saruboceq:

Ben biraz korkar gibin oluyorum arada ama.. işallah güzel olcek..

cicişim yemeyip 1 kilo aldıysam yesem Allah bilir kaç kilo alcam bilmiyorum.bakalım ciciş bugün abarttım biraz akşam yürüyüşte yapıcam bakalım tartı ne göstericek.bu arada her akşam 1 saat yürüyüşte yapmama rağmen tık yok

bende de oluyor zaman zaman ama umarım cok mutlu oluruss hepimiz...

canım uzun süre bos kalmayacak mıde..az az sıkyiyeceksın.kahvaltı yapıp cıkmak aksama dek bişi yememek ne demek...bır de bunu dene gunde 7-8 öğün tüket..

onuda yaptım cicişim ama gene olmadı gene olmadı.bugün tıkabasa yedim yarın eski halime dönmesem bari

onuda yaptım cicişim ama gene olmadı gene olmadı.bugün tıkabasa yedim yarın eski halime dönmesem bari

kac gün yaptın merak ediyorum..
cnm sen cok sabırsızsın..iki günde bir kg verıyım ıstıyosun..o kadar kılo verdın sonucta..kalanını da vereceksın.kac kg oldun sımdı=?

kac gün yaptın merak ediyorum..
cnm sen cok sabırsızsın..iki günde bir kg verıyım ıstıyosun..o kadar kılo verdın sonucta..kalanını da vereceksın.kac kg oldun sımdı=?

cicişim mralim o kadar bozukki bu aldığımı verince sana kaç kilo olduğumu söyliyim ciciş.bugün tıka basa yedim kötü mü yaptım sence
4 aydan fazladır diyetteyim her yöntemi en az 1 hft denedim.hiçbişe kr etmiyor dyette yapsam kilo veremiyorum nrmalde yapsam eremiyorum aksine alıyorum

bu arada yediklerimi yazayım;
sabah ballı sirkelı ılık su

1 dl tam bugday ekmegı
yarım kk peynır
2 kasık lor
dom-salat.

ara bir kase kiraz

ögle kepekli light kasarlı tost(uno sandvic ekmegıne)
1 bardak light ayran

ara 1 bardak yesıl cay ve 4 tane etiform çörek otlu(bunun kalorisi düşükmüş diğerlerine göre 4 tanesı 50 cal falan)

aksam(henüz yemedım)pirinçli,havuçlu zeytınyaglı pırasa ve 1 dilim ekmek(cok sevıyorum bu yemegı 2 tabak götürürüm heralde)

gece 1 dilim karpuz yerım biter

tamam cnm bu aldıgını almadan önce kac kg idin onu söyle ve baslangıc kılonu söyle lütfen

tamam cnm bu aldıgını almadan önce kac kg idin onu söyle ve baslangıc kılonu söyle lütfen

ciciş şöyle anlatıyım o zaman ben bi ara 52.2 olmuştum ya sonra 53 oldum durup dururken.şimdi 54 oldum gene hiç kaçamak yapmıyorum spor yapıyorum geç yemiyorum çözemedim ya.reglimde çok oldu biteli şişlikte yok offf offff

bitanem sen 52yı görmüşsün pek ala..yanı senın kılon o ..
o zaman diğerleri ne diyceksın.sana ihtimalleri sıralayayım..

1.sen farkında olmasan da ödemin var.ödem sadece regl ile olmaz. uygun bir detoks bulup ve tuzu azaltabılırsın.mesela flyın detoksu güzeldı.bgunun sabah sayflarında var.
2.terazın şaşırdı..2-3 gün üstüste eşini tart bakalım.
3.vucut bu neticede makina değil.canlı bir organizma arada böyle şeyler olabılır diyip kaldıgın yerden yoluna devam edeceksın
4.aşırı spor yapıyorsun.fazla kaslandın ..kas yagdan agır ceker.ondan fazla cıkıyorsun diycem ama bu en zayıf ihtimal..

canım dert etme..yola devam
ben kacıyorum şimdilik
opuyorumnanaktan

Cicişim tuz çok az kullanıyorum ama daha da azaltıyım o zaman spor dediğimde sadece yürüyüşten ibaret.
kardeşimi tartıyorum o hep aynı kiloda bana b garezi var tartının.ben şimdi bugün kendimi şaşırtmak için yediğim onca şeyle kötü mü yaptım.flyy yazdığını gördüm ya onu yapıcam yada yoncanın daha önceden uyguadığı detoksu uygulayacağım

merhaba arkadaşlar
bugün çok şişim.nedenini anlamadım erken regl olma ihtimali de olabilir bilmiyorum.yediklerime gelince;
sabah 2 dilim kepek ekmek,1 kib. kt. beyaz peynir,4 zeytin,domates
öğlen 1 kase çorba 2 kadınbudu köfte bol salata
akşam 1 tabak belyeli patats yemeği bol salata.Aralarda da 3 kayısı 1 salatalık ve 1 armut yedim. birazdan karpuz yiyeceğim bilmem böyle olacak mı bu iş

Gelgelelim bugün ki felaket menüme.. Çok fena çookk...:umursamaz:

Sabah. 2dilim kepekli ekmekle tost
Ara: 1 tane fıstıklı baklava..:sinifsinif:
Öğlen: patatesli köfte yanında pilav ve ayran
Ara: 1 paket yulaflı etiform püsküüt
Ara: 2 tane maoam
Akşam: 1 tabak yortla pilav yanında domates
Gece: 1 kuru kaysı, 1 kutu çilekli soya sütü

Benim 2 haftada 4 kilo vermem lazım ve şu hale bak..mafoldumben

Spor da yapamıyorum.. Yapamıyorum yani.. Halim yok sanki.. Kaldıramıyorum kolumu kanadımı.. mafoldumben

canım o kadar da fena değil bence ..kendıne haksızlık etme..
hoş o maoam dedıgın şeyın ne oldugunu bılmıyorum ama..
o cok kalorili değise üzülme bence..yarın yenı bir gün öpüyorum seni..

kizlar 66.4 kg olmusum:lepi:zemuszemusalkisalkisalkis

bu ayin 20 sinde baslamistim diyete

tebrk ederm tatlım

KIZLAR düğün tarihim belli oldu.:dance::dance: ramzan bayramının bitti hafta.25 eylül ile 27 eylül arasında.opuyorumnanaktan çok heyecanlıyım.hala inanamıyorum.

oyh şmdien tebrkler cnım =))

cnım bak bi kaç gün geçsin tartı da asıl kilonu görüceksn yemeni çok kısdıysan birass arttır ayrıca yürüyşün haricinde yürüyüşten eve gelnce 15-20 dk aerobick yap bölgesel çalış tatlm

2 tane maoam ne cnm?? menünde o kadr fena deil cnm üzülmee değmess yarın dikkat et dengelersn

kızlarr ya bnde sözde 1 ağustosta 60 olcktım tatiel gidiorum ama hala aynıyım of offf :bbo::bbo:

tegocum ah o hedefler bende 1 agustosta 59 olcaktım ama nerde..ucundan görsem 59u ona bıle razıyım bari 59.9 veya 59.8 falan olayım..
ne umutlar baglamısız 1 agustosa.. :umursamaz::umursamaz:

arkadaslar ben 170 boyunda 61 kiloyum ve hedefim bir 57 olmak bende vermek istiyorum

hosgeldın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…