kızlarr iyice gaza geldim..yarın lapa yapacağım cumartesiden sonrada öğlne ve akşamlarıı lahana çorbası içeceğim...benim aslında kilolarım daha yerleşmedii çoğusu şişlik.sınav döneminde stresten yemekten dolayı oldu..
bu aarda çizelge yapamıyorum!!!
tariften tam olarak bişe anlamadım ben..pirinci ayrı pişirip sonramı marul domates marul nane koyuyorsun..
canım K.K nın yeni düzenine daha alışamadım linki bulamadm o yüzden defterimden yazıyım hemen sana
3 çay bardağı pirinci suda yağsız ve tuzsuz haşlıyorsun.domates-marul-salatalık -nane-soğan vb. doğrayabailirsin.karabiber-pulbiber-nane vb. serbest! tuz ve yağ yasak birde süt ürünleri yasak ama yapan herkess yoğurt koyuyorduu üstüne bende öle yapıyorum daha lezzetli oluyor.bunu ister her hafta 1 gün yap ister ayda 2 gün!!! ben regl dönemimde ve fazla kaçırdğım zamnlarda 1 gün yapıyorum.. şişlikler gidiyor tartı üzerinde 1,1.5 kilo oynuyor canım!!
Bende yapayım ama tüm gün bunu yiyemem ki...kız bunu yerine yayla çorbası içsek olmazmı:roflol:
Bende yapayım ama tüm gün bunu yiyemem ki...kız bunu yerine yayla çorbası içsek olmazmı:roflol:
Ya ben unuttum lapayı hazırlamayı yaaa... poffff... gecenin bi körü geldi aklıma, artık yarına kalacak. Neyse evdeyken belki daha iyi olur.
Mooncum, Sevimin demesine göre vücuttaki şişlik ve ödemleri söndürüyormuş, pirinç bence de yenilmez diyetlerde ama sıfır tuz ve yağ olunca farklı oluyor belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?