60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr iyice gaza geldim..yarın lapa yapacağım cumartesiden sonrada öğlne ve akşamlarıı lahana çorbası içeceğim...benim aslında kilolarım daha yerleşmedii çoğusu şişlik.sınav döneminde stresten yemekten dolayı oldu..

bu aarda çizelge yapamıyorum!!!

Lapa dediğin nedir ki tatlım ya? :uhm:

canım K.K nın yeni düzenine daha alışamadım linki bulamadm o yüzden defterimden yazıyım hemen sana
3 çay bardağı pirinci suda yağsız ve tuzsuz haşlıyorsun.domates-marul-salatalık -nane-soğan vb. doğrayabailirsin.karabiber-pulbiber-nane vb. serbest! tuz ve yağ yasak birde süt ürünleri yasak ama yapan herkess yoğurt koyuyorduu üstüne bende öle yapıyorum daha lezzetli oluyor.bunu ister her hafta 1 gün yap ister ayda 2 gün!!! ben regl dönemimde ve fazla kaçırdğım zamnlarda 1 gün yapıyorum.. şişlikler gidiyor tartı üzerinde 1,1.5 kilo oynuyor canım!!

tariften tam olarak bişe anlamadım ben..pirinci ayrı pişirip sonramı marul domates marul nane koyuyorsun..

sevimciğim çizelgeyi yapmışsın :) bu lapayı sadece akşamlarımı yiyorsun,gün boyu başka ne tüketiyorsun?

tariften tam olarak bişe anlamadım ben..pirinci ayrı pişirip sonramı marul domates marul nane koyuyorsun..

maviciğim bir çay bardağı pirinci üç çay bardağı suyla tuzsuz olarak haşlıyosun yani biraz sulu oluyor

tabi bu şekilde yemek mümkün olmuyor içine nane, pulbiberi koyabilirsin yoğurtlada yiyebilirsin marul domatesde olabilir

günde üç bardağı geçmeyecek
umarım anlatabilmişimdir kolay gelsin :1hug: a.s.

Anladım canım, sağol tarif için, asıl mevzu yağsız ve tuzsuz suluca bir pirinç yeme olayı yani...

Ben yarın yapayım bunu hemen çünkü şu anda mideme karnıma el değmiyor, taş gibiyim ve dokunsan patlayacak gibi. Pirinci de özlemiştim, yavan da olsa iyi olacak... haftada bir de yapılabilecek bir şey, özellikle benim gibi sakız bile çiğnese atom füzesine dönüşenler için sırnaşık şey

yoq kızlarrr yaa sonucunu görnce gerçekten tüm gün ben bundan yiyim diceksiniz =)

aa bak ben geldim kimsecikler yoqq..şölee kocaman bi pasta yemek istesem kim tutacak benii XP

tamam tamam ağzıma lokmaa sokmadım..yanımda bi bardak suyum war şimdi birde elma doğradım küçük küçük =) az sonra kalkıcam hem pirinç lapamı hazırlayacağım çnkü yarın erkenden dersim war ve öğlen yiyeceğim onu bide kahvaltıda..

şu lapa yı bende denemek istiyorum ama pirinç demek karbonhidrat demek oda kalori demek değil mi? lapanın ne gibi faydasını görüyorsun?

Ya ben unuttum lapayı hazırlamayı yaaa... poffff... gecenin bi körü geldi aklıma, artık yarına kalacak. Neyse evdeyken belki daha iyi olur.

Mooncum, Sevimin demesine göre vücuttaki şişlik ve ödemleri söndürüyormuş, pirinç bence de yenilmez diyetlerde ama sıfır tuz ve yağ olunca farklı oluyor belki de.

öylemiiii sağol şekerim, bende ödem ve şişlik olmadığına göre ben diyetime aynen devam edeyim:dance:

hımm bende deneyeyim bakalım çok fazla şişligim yok şuan ama bakayım ben yinede..bende dün unutum ona sıra gelmedi kötüydüm akşam ondan aklıma bile gelmedi çok sevdigim aşureyi bile bitiremedim.küçük kase idi yarısından sonra bıraktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…