• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan iliski icin ablalar tavsiye istiyorum.

Gayette olabilir, biz eşimle 1,5 sene uzaktan ilişki yaşadık, sonra evlendik. Ayda 1, bazen ayda 2 defa görüşüyorduk, bazen o ay hiç görüşemiyorduk, tamamen uyumla alakalı devam etmesini isterseniz eder. Herşey ikinizin elinde.

Gerçekten mii :) bende düşünüyorum aynı şehirde olsak avantajları var ama belki böyle bir şeyler daha zamanında olacak her şey erkenden tükenmeyecek..

Düşünüyorum olabilir abla. Sonuçta herkes gelin olup bir yerlere gidiyor.. Ona güveniyorum farklı bir güven var bende ona karşı. Allah var ilgisie çok iyi hiç üzmedi en azından konuştuğumuz günden beri
Anladım. Ama dediğim gibi zor sizinki. Beraber geçirdiğiniz belli bir süre yok, ne sıklıkta goruseceksiniz belli değil. Biraz tanımaya çalış bakalım kendini kaptirmadan, çok da hayal kurma hemen evlilik falan. Hayırlısı olsun. :KK25:

Ben bu konuda yaşadığımı yazmayacağım çünkü inanmaz belki buradaki çoğu kişi haklı olarak. Ben de uzaktan görüştüm ama bilmiyorum nasip demekki biz aynı yerde buluştuk sonunda.nisanlandik yaza evlenecegiz inşallah. Ama yine de uzaktan çok zor. Çok çok zor. Ben ettim sen etme diyorum Hoppa

Gerçekten mii :) bende düşünüyorum aynı şehirde olsak avantajları var ama belki böyle bir şeyler daha zamanında olacak her şey erkenden tükenmeyecek..
Çok özlüyorsun, ara ara sinirin bozuluyor ama o yan yana geldiğin zaman ki mutlulukta başka :KK68: Yakın uzak farketmez ilişkiyi yıpratan tüketen yine kişilerin kendisi, saçma sapan tartışmalarla birbirinizi yıpratmazsanız mis gibi ilişkiniz olur, takılma mesafeye.

Çok özlüyorsun, ara ara sinirin bozuluyor ama o yan yana geldiğin zaman ki mutlulukta başka :KK68: Yakın uzak farketmez ilişkiyi yıpratan tüketen yine kişilerin kendisi, saçma sapan tartışmalarla birbirinizi yıpratmazsanız mis gibi ilişkiniz olur, takılma mesafeye.

Ben çok hayal kuruyorum abla o da bana sürekli hayal kurma önümüze bakalım zaten zamanla olur her şey diyor.. abartıyorumuyum acabaa :)))

ben asla yapamam. büyük konuşmak istemiyorum ama uzaktan bir ilişkiye başlamam. normal bir ilişkinin şartlardan dolayı uzak mesafeye dönüşmesiyle direkt mesafeli başlamak arasında dağlar kadar fark var.

ha uzaktan başlayıp yapabilen var mı? bolca var. yanlış anlaşılmasın ama gözlemlediğim kadarıyla özellikle muhafazakar çevrede bolca var bu. böyle sevgililiği normal görüyorlar ve güzelce de yaşayabiliyorlar.

sen hangi şekilde düşünüyorsun ona karar ver. ikinizin de beklentisi aynıysa sorun olmaz.

Ben çok hayal kuruyorum abla o da bana sürekli hayal kurma önümüze bakalım zaten zamanla olur her şey diyor.. abartıyorumuyum acabaa :)))

siz çok erkenden hemen beklentiye girmişsiniz
o yüzden bence uzak ilişki sizin karakterinize uygun değil
uzak ilişki yaşayan insanlar rahat olmalı
zamanı gelince olur her şey acelesi yok su akar yolunu bulur modunda olmalı

Ben de uzak mesafe deyince yurtdisi falan sandim. Cok faktore bagli basarmaniz. Her yigidin harci degil yani. Durust, caliskan, empati kurabilen, ortak noktalara sahip, uyumlu ve de cok asik olmaniz lazim karsilikli. Beklentinizi cok yuksek tutmadan, seviyeyi koruyarak bir deneyin isterseniz.

Ben de uzak mesafe deyince yurtdisi falan sandim. Cok faktore bagli basarmaniz. Her yigidin harci degil yani. Durust, caliskan, empati kurabilen, ortak noktalara sahip, uyumlu ve de cok asik olmaniz lazim karsilikli. Beklentinizi cok yuksek tutmadan, seviyeyi koruyarak bir deneyin isterseniz.

Haklısınız ikimizde empati kurabiliyoruz, kavgaya gidecek bir konu oldumu ikimizden biri mutlaka alttan alıyor. :)

Kameradan konuşmak kurtarmaz sizi :mad: ben uzak şehirlerdeki ilişkilere çok sıcak bakmıyorum.ayda bir görüşmeyle ilişki yürütemem şahsen.sağlıklı olacağını düşünmüyorum

Kameradan konuşmak kurtarmaz sizi :mad: ben uzak şehirlerdeki ilişkilere çok sıcak bakmıyorum.ayda bir görüşmeyle ilişki yürütemem şahsen.sağlıklı olacağını düşünmüyorum

Sizde haklısınız tabii

Bu kişiden kişiye değişir. Ben uzaktan ilişki yürütmem, çevremde yürütenler de bir süre sonra sorun yaşayıp ayrıldılar. Çünkü sanal kalmak yetmiyor bir süre sonra iki taraf için de. Karşı tarafın sizi duygusal olarak istismar etme olasılığı da daha fazla (daha kolay aldatabilir mesela). Ha iyi örnekleri de vardır ama benim şahsi fikrim bu yönde.

Ben de sevgilimle 2 sene baska sehirlerdeydim. Evlendik bir sorun olmadi bizde arada gelir telden netten de hasret giderirsin. Ayrilmak icin sebep degil bence

Biz de eşimle farklı şehirlerdeydik. 4 seneye yakın görüştük ve evlendik sonuçta

Ama çok büyük bir sevgi ve sabır gerekiyor.

Aşkınız büyük olursa neden olmasın?

Benimde sevgilimle aramda mesafe var.. iki yila yakindirda beraberiz.. ama bulusmalar oldu tabikide.. ailelerle tanisildi.. sabir gerektiren birsey .. eger karsikli saygi sevgi varsa o mesafelerin bir onemi kalmiyor.. bazen evlilikte, bazende ayrilikla sonuclanabiliyor.. ki mesafe olmayan iliskilerdede ayni.. herkes mesafesiz sevecek diyede bir kanun yok..

Haram ilişkiler...
sonu hüsran...
Bu dünya içinde ,
Ahiret içinde...

Back