6 yıllık ilişkim de nişan attım. Kendimi boşlukta hissediyorum.

Şükür etmeniz gerekiyor,ne adam ne de ailesi beş para etmez insanlarmış.Adam kumarbaz,eninde sonunda boşanacaktınız.Sadaka mı verirsiniz artık,ne yaparsınız bilmiyorum.

Şükür etmeniz gerekiyor,ne adam ne de ailesi beş para etmez insanlarmış.Adam kumarbaz,eninde sonunda boşanacaktınız.Sadaka mı verirsiniz artık,ne yaparsınız bilmiyorum.
Evet haklısınız o konuda söz vermişti bir daha yapmayacaktı ama sonrasında da kredi çekip hisse alarak onu katlayım demeye başladı. Zor zamanlarımda yardımcı olduğu için bana sanırım o yüzden de üzülüyorum. Ama sorumluluk bilinci yoktu. Ve sürekli geniş ailem önemli diyerek onları ön plana çıkarıyordu.

şimdi bitmeseydi sonrasında daha çok üzülecektiniz ve işiniz daha zor olacaktı. Baştan kurtulmanız iyi olmuş. Önünüze bakın. Önce siz kendinizi değerli bulun.

Ne guzel kurtulmussun gül oyna derim sana senin anan seni sancisizmi dogurdu bunlari kabuleniyorsun canin falanda yanmasin hic

Kız sevin sevın bitmiş gitmiş kurtulmussun mahvolurdun . Suan evlılık aşamasına geçmediğin için anlayamıcaksın belkı bende 5 aydır evlıyım ama burdakı evlı hanımlar doğrı söylüypr evlendıkten sonrası daha zor. Yanı nişanda böyle olanı ben evlılıkte hayal edemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…