Merhaba
Evet buraya yazali tam 1.5 sene oldu. Off zaman cok cabuk geciyor. Neyse, soranlar olmus ne oldu diye. Bu yüzden anlatmak istedim, belki benzer seyler yasayanlar olur diye..
EVET o kizla bir iliskisi varmis. VE hala var. Bunlari bana söylemedi tabi ozaman. Keske söyleseydi kendimde bu kadar hata arayip yipratmazdim. Kendimi hep akilli
sanirdim ama anladimki cok safmisim. O kizin yanina tasinmis.. Ben kendisini daha görmedim. Internetten gördüm bir de bir arkadasim söyledi.
Peki ben ne yaptim?
- Okudugum sehirde mutlu degildim. Sinavlara calistim ve yeniden girdim ve istedigim bölümü ailemin yaninda kazandim ve okuyorum su anda.
- Su anda cok mutluyum.
- Kilo almistim, verdim, eski halime döndüm. Güzellestim. Ama daha cok vermek istiyorum.
- Ve hatta biri ile tanistim. Bir kac kez görüstük sinema, tiyatro falan. Su anda aramizda bir sey yok ama olabilir gibi geliyor. Görüstügüm kisi babami tanidigi icin tabi arkadasliktan ileriye adim atmak zor olabiliyor. Ama okumus, olgun ve iyi anlastigim biri. Üstelik Türk!! Kültürümüz dinimiz ayni.
Yani demek istedigim baska kisileride begenebiliyorum. Bu olmaz ise mutlaka baska birisi cikacaktir karsima. (Umarim daha önceden bu kadar uzun bir iliski yasadigimi sorun etmez)
Ayrildigima cooooooook seviniyorum. Düsünüyorum da, omuzlarimdan büyük bir yük kalkti resmen. Okadar zIt bir insandi ki zaten. Dayanilmaz. Yeni sevgilisine allahtan sabir diliyorum
Ikisini de zaten direk allaha havale ediyorum...
( Bu arada tamamen unutmak. Yani icinizin biraz da olsa sizlamamasi 1 yil sürüyor. Bu yüzden 6 ay sonra gecmedi ise, bu demek degildir ki ömur boyu gecmeyecektir)
Aldatilirsaniz üzülmeyin benim gibi hayatinizi pozitif bir sekilde degistirin.
(Hatirlatirim, ben yurt disinda yasiyorum bu yüzden imla hatalarini görmezden gelin)