6 yillik iliskim bitti :(

çok üzüldüm..
biraz acımasızca olucak cevaplarım ama belki de o kadar çok sevmedi ya da o yeni kız ona daha cazip geldi.
iyi niyetli biri olduğun az çok belli yazdıklarında,yazık..
artık yapıcak hiçbirşey kalmamış..
kendini üzme ve sende hazır olduğun zaman yeni biriyle yeniden bir ömrü paylaşmayı dene..
bol şanslar.

çok üzüldüm..
biraz acımasızca olucak cevaplarım ama belki de o kadar çok sevmedi ya da o yeni kız ona daha cazip geldi.
iyi niyetli biri olduğun az çok belli yazdıklarında,yazık..
artık yapıcak hiçbirşey kalmamış..
kendini üzme ve sende hazır olduğun zaman yeni biriyle yeniden bir ömrü paylaşmayı dene..
bol şanslar.

Dogru söylüyorsun. O kizla bir iliskisi olmadigina eminim, cünkü farkli ülkelerde kaliyorlar. Ama Facebookta arkadas olmuslar. Ben onu hemen silmedim facebooktan ve duvarindan haber olarak silmis. Niye bilmiyorum. Sonucta yine gördüm arkadas olduklarini. Belki üzülmemem icin, belki o kiza bir sey yazmamam icin, bilmiyorum.

En azindan heralde o kizla sunu anladi. Baska kizlarla da anlasabilecegini...

benimde ilişkim var aynı sen gibiydim cnm sürekli kavga her kavga sonucunda ayrılmayı dile getirme kıskançlık kontrol etme vs... bi an geldi sıkıldı benden oda beni çok sevmesine rağmn bitsin yeter dedi şok oldum ağladım aramadım yine arayan ben oldum değerini anladım artık ne kontrol nede her kavgada ayrılık yapmıyorum..seninkisi normal kıskançlık ama o kızla ben olsam asla yollamam bu kesin ilişkimi bitirmem olur !!!! sabah gidip akşam dönemez bile??? kız arkadaşıyla yolculuk yapamaz!!!! bence araştır detayı face eklemiş çünkü...herkesin ilişksi farklı tabikide ama benim erkek arkadaşımın face kapattık benimkinide kapattık ortak aldık..böle bi sorunumuz kalmadı güzelce konuşun sizde her kavgada ayrılık olmucağını ama erkek arkadaşınında kız arkadaşları konusundadikkatli olması onu kıskandığını dile getir bence düzelirsiniz :KK23:

Merhaba

Evet buraya yazali tam 1.5 sene oldu. Off zaman cok cabuk geciyor. Neyse, soranlar olmus ne oldu diye. Bu yüzden anlatmak istedim, belki benzer seyler yasayanlar olur diye..

EVET o kizla bir iliskisi varmis. VE hala var. Bunlari bana söylemedi tabi ozaman. Keske söyleseydi kendimde bu kadar hata arayip yipratmazdim. Kendimi hep akilli
sanirdim ama anladimki cok safmisim. O kizin yanina tasinmis.. Ben kendisini daha görmedim. Internetten gördüm bir de bir arkadasim söyledi.

Peki ben ne yaptim?

- Okudugum sehirde mutlu degildim. Sinavlara calistim ve yeniden girdim ve istedigim bölümü ailemin yaninda kazandim ve okuyorum su anda.

- Su anda cok mutluyum.

- Kilo almistim, verdim, eski halime döndüm. Güzellestim. Ama daha cok vermek istiyorum.

- Ve hatta biri ile tanistim. Bir kac kez görüstük sinema, tiyatro falan. Su anda aramizda bir sey yok ama olabilir gibi geliyor. Görüstügüm kisi babami tanidigi icin tabi arkadasliktan ileriye adim atmak zor olabiliyor. Ama okumus, olgun ve iyi anlastigim biri. Üstelik Türk!! Kültürümüz dinimiz ayni.

Yani demek istedigim baska kisileride begenebiliyorum. Bu olmaz ise mutlaka baska birisi cikacaktir karsima. (Umarim daha önceden bu kadar uzun bir iliski yasadigimi sorun etmez)

Ayrildigima cooooooook seviniyorum. Düsünüyorum da, omuzlarimdan büyük bir yük kalkti resmen. Okadar zIt bir insandi ki zaten. Dayanilmaz. Yeni sevgilisine allahtan sabir diliyorum :KK70: Ikisini de zaten direk allaha havale ediyorum...

( Bu arada tamamen unutmak. Yani icinizin biraz da olsa sizlamamasi 1 yil sürüyor. Bu yüzden 6 ay sonra gecmedi ise, bu demek degildir ki ömur boyu gecmeyecektir)

Aldatilirsaniz üzülmeyin benim gibi hayatinizi pozitif bir sekilde degistirin.

(Hatirlatirim, ben yurt disinda yasiyorum bu yüzden imla hatalarini görmezden gelin) :-)

X