6 yıllık ilişki böyle bitirilir!......

bon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
19
0
üniversitede okurken arkadaş grubumuzda tanımıştım onu benim olmalı demiştim istemiştim ikimizde aynı memleketliydik.şehir dışında okuyanlar bilir hemen kaynaşırsın eğer aynı memleketliysen akraba bi dost gibi olursun işte bende hemen ısınmıştım ona. istemiştim hemde çok tam 4 ay koştum peşinden herkes benim peşimde koşarken.....öyle çok yakışıklıda değildi ama beni koşturuyodu işte peşinden kaçan kovalanır misali...neyse 4 ay sonunda artık yoruldum ve bıraktım başka birini aldım hayatıma onu unutamasamda işte o zaman onun aklı başına geldi kaybettim die neyse o ilişkim fazla sürmedi ve bitti hemen ardından geldi ayağıma kadar ve bu sefer ben dedim seninle ilgili soru işaretleri var kafamda dei neyse işte 1 ay sonra başladık tam 6 yıl sürdü sonradan gerçekten çık aşık olduk birbirimize gerçek aşkı yaşadık tattık herşey çok güzeldi sonra okul bitti ikimzinde askere git dedim biran önce git ki gel hemen iş bul et derken bizim evlilik tarihimiz uzamasın 15 ay askerlik yaptı doğuda kötü zamanlardı bide ben askere gitmesi konusunda çok baskı yaptığım için çok vicdan azabı çektim sonradan doğuda sürekli çatışmalarda korktum neyse sağ salim döndü. biraz dinlen dedim 1-2 ay zor bi askerlik geçirdin dinlen sonra bakarsın iş falan hayır dedi hemen bulmalıyım ve hemen evlenmeliyiz ama o zamanki hırsını bir daha hiç bir zaman görmedim. iş yok dedi sürekli gazete ilanlarına bak dedim güvenmiyorum gazete ilanlarına dedi insanlar buna tamam sana iş ayarlıyoruz dediler ve onlardan gelcek haberleri bekledi durdu ben bak başka işlere dediğimde insanlara ayıp olur dedi neden ayıp olsunki bulursan eğer teşekkür edersin iş bulduğunu söylersin dedim ama beni dinlemedi hem beni kaybetmeyi asla istemiyo ama benim içinde hiç bişey yapmıyo...
birde okadar kıskanç ki oraya bakma onu giyme bunun yakası açık bu kısa şunun şurası şöyle bunun burası böyle bıktım yani kendi akrabalarından benim kendi akrabalarımdan kıskanıyodu beni artık öyle bişey ki paranoyak gibi yaşıyoduyaptığımda hiçbirşey yoktu okadar sadıktım ki gelen okadar iyi nasiplerimle bile çok ısrar etmelerine rağmen hayatımda o var asla böyle bi saygısızlığı ona yapamam diye kestirip attım
eğerki biraz çabası olsa iş konusunda herşeyi göz ardı edip evlenirdim ama hiç çabası yok ve bitirdim çok zorda olsa bunu yaptım ağlaya sızlaya oda bende hala bana bir şans ver die msjlar çekiyo arıyo ama hiç bir msja cevap vermiyorum hiçbir telefonunu açmıyorum.ayrılalı 1 ay oldu ve 1 aydır sesimi duymuyo eve çiçek yolluyo geri yolluyorum.son bir şans ver die yalvarıyo ama ben kesin bir dille sana bir daha asla ama asla geri dönmicem die belirttim.....
işte arkadaşlar bir insanın çabasızlığı bir iş,lişkiyi böyle bitirdi.eğer ki evlenmiş olsam sürüncektim.....parasız hiç bişey olmuyo çünkü parasızlık bir süre sonra sevgiyi tamamen öldürüyo diyo herkes demekki var bi bildikleri ben birde annemi karşıma değil yanıma almak istedim çünkü onu hiç istemedi işi gücü yok die ben herşeyini dört dörtlük yaparım dolabınıda doldururum sonra ne yapcaksın dedi haksız değil en ufacık sorunumda ailem yanımda değilse çok zor ourdu benim için çünkü evlensem sorun yaşasam annem ben sana demiştim dicek ve benim için o an herşey yıkılcak
evet arkadaşlar bitirmekte haksız mıyım sizce doğru bi karar mı vermişim düşüncelerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..... şimdiden hepinize teşkkür ederim....

meraba canım.bu kdr emekten sonra böle biten bir ilişki içn üzgünüm.ama sn çok doğru bir karar vermişsin.bnmde 6 yılkk bir ilişkm oldu ve şuan evliyim 1 aylık.eşimn ne evi nede başka bişeysi vardı ama çok azimli hırslı ne iş olsa yapıck biri.ona güvenerek evet dedim e pişman olmadım.çok şükür kimseye muhtaç dğilz.keşke senin sevdğin adamda da biraz hırs çalışkanlık oslaydı.yazık etmş size.ama bi insan yedisinde ne ise yetmişinde de odr derler ya çok doğru.sn doğrusunu yapmışsın bu zamanda samnlık seyran değil.ev kiraları cep yakıo.elektrk su mutfak derken e gyim kuşam gezip tozcan gençsniz.nereye kdr anne baba olcak.çok zorlk çekerdn eğer ayrılmasaydn.bunun örneğini çok gördüm.zaten ekmek aslanın midesinde artık bide çalışmaya hali olmayan adamla yürümezdi.2 gün sonra kavga gürültü ayrılık...yol yakınken dönmüşsün boşver derim bak yoluna canım.

ha buarada eşim 23 bn ise 22 yaşındayım.ama şuan 30 yaşındaki bir insanın yapmış olduğu şeyleri yapıp yaşıyoruz.bnde asker yolu bekledim 15 ay.ve geldği 2.hafta işe girdi.seninki aylar olmuş.ii yapmşsın boşver çok zor biliorum ama daynmalısın

en doğru olanı yapmıssın canım
gerçekten bu sözün doğru para olmadıkdan sonra aşkda bitiyor öldürüyor.
hersey para değil ama çok şeyde para.
haknnda hayırlısı olur inş

bu arada askerde geleli 2 sene oldu hiç bir işte çalışmadı hiç tecrübesi yok tecrübe edinmeyede hiç çabalamıyo zaten......

of of boşver boncum canım 2 sene az zamanmı allh aşkına.hiç irdeleme kafanda oru işareti kalmasın .çok doğru yerinde bir karar vermişsin.ilerde hergün ağlamaktansa şimdi bikaç ay ağlarsın unutrsun.boşver.herşey para değil evet ama evini geçindirebilcek kadr kazanmalı bir erkek herzamn

canım doğru karar vermişsin... insan bir yerden başlamalı... belki hedefleri yüksek ama yine de bir yerden başlayarak sana en azından kendi ayakları üzerinde durabileceğini göstermeliydi... erkek bu sonuçta ya... aile reisi ; baba olacak ...

erkeklerin böyle olanlarını hiç kabul edemiyorum ...

Canım en doğrusunu yapmışsın
Sen onun için elinden geleni yapmışsın
Aşkın için sadece sen savaşmışsın o ise hiç bişey yapmamış :eek:lmaz:

baktı ama pek iş beğenmiyodu çok iyi bi iş teklifi geldi ama saçma sapan bişey yüzünden daha doğrusu gayretsizliği yüzünden kaybetti işi....

ya belki iyi bir iş için beklemiştir,yani seni geçindirebilecek bir iş olsun istemiş gelip geçici bir iş için girmemiştir.Üniversite mezunu olunca daha seçici oluyor insan ,beklerkende o süre uzamıştır.Ailenin karşına kendine güvenerek çıkmak istemiştir.Bilmiyorum ama benim okurken nedense içim rahat etmedi,aman iyi yapmışsın diyemedim.Tekrar okudum demin ve başta çok hevesliymiş hemen evlenelim diyip iş bakmış hep,iş bulmak kolay değil,bulamayınca umudunu yitirmeye başlayıp bir süre umutsuzluğa kapılmış gibi geldi.Neyse ,kararını vermişsin,hakkınızda hayırlısı olsun

hakkınızda hayırlısı olsun ne dicemi bilemedim.....

cnm bence çok doğru bi karar vermişsin bi süre üzülüceksin ama emin ol geçicek:1hug: senle aynı durumu ben de yaşadım.. hep iş evlenmemize mani oldu ve ben bu yüzden bi çok kısmetimi kaçırdım.. sonradan çok pişman oldum ama son pişmanlık fayda etmior:sinifsinif:
iş bulması için 2 yıl zaman tanımışsın zaten, hiç kendini suçlu hissetme, umarım karşına çok daha iyi insanlar çıkar..
sevgileropuyorumnanaktan

ya belki iyi bir iş için beklemiştir,yani seni geçindirebilecek bir iş olsun istemiş gelip geçici bir iş için girmemiştir.Üniversite mezunu olunca daha seçici oluyor insan ,beklerkende o süre uzamıştır.Ailenin karşına kendine güvenerek çıkmak istemiştir.Bilmiyorum ama benim okurken nedense içim rahat etmedi,aman iyi yapmışsın diyemedim.Tekrar okudum demin ve başta çok hevesliymiş hemen evlenelim diyip iş bakmış hep,iş bulmak kolay değil,bulamayınca umudunu yitirmeye başlayıp bir süre umutsuzluğa kapılmış gibi geldi.Neyse ,kararını vermişsin,hakkınızda hayırlısı olsun

ama şöyle bişey var çok iyi biyerden iş teklifi geldi ehliyet sordu kadın ehliyetim var ama çok aktif değil kullanmam dedi kadında 1-2 ay da öğrenirsin öğren ve gel başla dedi 1-1,5 maaşı vardı öğrenmedi araba kullanmayı özel kurslara verecek para yok babamın arabasında öğrenmem dedi bi insan babasının arabasında öğrenmicekte nerde öğrenecek babası ki çok iyi biridir kardeşi ondan 5 yaş küçük biyere part time girmişti azetti full time geçti araba kullanmayı öğrendi altına arabasını bile aldı yani kardeşinde bile azim var hiç çabalamadı hiç ama hiç......

ama şöyle bişey var çok iyi biyerden iş teklifi geldi ehliyet sordu kadın ehliyetim var ama çok aktif değil kullanmam dedi kadında 1-2 ay da öğrenirsin öğren ve gel başla dedi 1-1,5 maaşı vardı öğrenmedi araba kullanmayı özel kurslara verecek para yok babamın arabasında öğrenmem dedi bi insan babasının arabasında öğrenmicekte nerde öğrenecek babası ki çok iyi biridir kardeşi ondan 5 yaş küçük biyere part time girmişti azetti full time geçti araba kullanmayı öğrendi altına arabasını bile aldı yani kardeşinde bile azim var hiç çabalamadı hiç ama hiç......

babamın arabasında bende öğrenmezdim:) bence siz barışacaksınız ben öyle hissediyorum,o daha çok gayret edeceğini gösterecek ispatlayacak sana sende şans vereceksin,hem 6 yıl bu ,dile kolay... Daha yeni ayrılmışsınız bi kaç ay sonra yazarsın bana :)

En doğrusunu etmişin...
2 sene iş bulamayan buldugu işe mırın kırın eden adam. Baba parasıyla ne evlenir nede başka şey eder.
Elma piş ağzıma düş hesabında belli..kafamçokkarıştı

canım ne kadar zor olsada bitirmen senin için en iyisiydi çünkü nereye gidileceği bilinmeden çok zor ..:gitme:

çok üzüldüm bitmesine maalesef gerçek aşklar kolay kolay bulunmuyor bu zamanda

ayrıca bu zamanda iş hiç bulunmuyor senin işin varmı canım çalışıyormusun ? sevgilinde iyi kötü bir iş bulsa evlenirdin aslında

bide şu taraftan bak sevgilinin çok iyi kazandıran bir işi var ve evlendikten bir yıl sonra çıkarılıyor o zamanda bu kadar kolay bitirebilirmiydin evliykende yuvanı yıkabilirmiydin ?

çünkü ben evlendiğimde eşimin çok iyi bir işi vardı şu anda 1 ay oldu çıkardılar işten memeleketin hali kötü ben ne yapayım sen yol yakınken dönmüşsün hadi ben ne yapayım adamın işi yok diye boşayayyımmı bende iş arıyorum hayat müşterek temizlik işlerine başvuruyorum inanırmısın onlarda bile iş yok

yani diyeceğim o ki işi iyi bir adamla evlenirsin adam dünyayı dar eder sana işsiz adamla evlenirsin parasızlıktan perişan olursun memeleketin iş konusunda hali belli zaten o kadar zor bir ortam ki
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

bence biraz daha gayret göster ve sevgiline bir şans daha ver büyük bir aşk parasızlık yüzünden bitmemeli

çok üzüldüm bitmesine maalesef gerçek aşklar kolay kolay bulunmuyor bu zamanda

ayrıca bu zamanda iş hiç bulunmuyor senin işin varmı canım çalışıyormusun ? sevgilinde iyi kötü bir iş bulsa evlenirdin aslında

bide şu taraftan bak sevgilinin çok iyi kazandıran bir işi var ve evlendikten bir yıl sonra çıkarılıyor o zamanda bu kadar kolay bitirebilirmiydin evliykende yuvanı yıkabilirmiydin ?

çünkü ben evlendiğimde eşimin çok iyi bir işi vardı şu anda 1 ay oldu çıkardılar işten memeleketin hali kötü ben ne yapayım sen yol yakınken dönmüşsün hadi ben ne yapayım adamın işi yok diye boşayayyımmı bende iş arıyorum hayat müşterek temizlik işlerine başvuruyorum inanırmısın onlarda bile iş yok

yani diyeceğim o ki işi iyi bir adamla evlenirsin adam dünyayı dar eder sana işsiz adamla evlenirsin parasızlıktan perişan olursun memeleketin iş konusunda hali belli zaten o kadar zor bir ortam ki
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

bence biraz daha gayret göster ve sevgiline bir şans daha ver büyük bir aşk parasızlık yüzünden bitmemeli

ben çalışmıyorum iş arıyorum bu arada bitanede üniverirsite okuyorum açıköğretimden bi tane daha diplomam olsun diyo uğraşıyorum onuda zor bela yazdırdım aöf izmirde öğrenci kartı olmayan otobüse daha fazla para ödüyo dedimki bütünleme sınavları için dersaneye gel sende dedim istemiyorum dedi çalışabilecekmisin dedim evde dedim ben zaten sadece öğrenci kartı için aöf gidiyorum dedi düşünebiliyor musun ben bir tane daha diplomam olsun diye uğraşıyorum ama o sadece öğrenci kartı için yani sanırım kafalarımız bile farklı çalışıyo ben çalışmayı çok istiyorum bulduğum işlere asla burun kıvırmıyorum ama o beni okadar körelttiki işte çalışcağın yerde erkekler çok mu nasıl insanlar boşver orası iyi deil gibi cümleler en azından kurumsal biyerde iş bulana kadar evde oturacağıma marketlerde tanıtım yapayım dedim istemedi bulmuştumda şimdi diyeceksinki dinlemeseydin ama müthiş tartışmalar yaşıyoduk.ve bende vazgeçiyodum soğuttu bütün işlerden beni şimdi herşeye yere başvuruyorum haber bekliyorum... böyle bi insanla olmaz yaaaa yapamam sevgi biyere kadar... senin eşin çalışkan bence işten çıkarılsa bile bulabilir belki eğer çok çalışkan biri olmasaydı hissedip istemezdin evlenmeyi emin ol....

Sen haklısın hiç kimse çok büyük paralarla yada çok süper işle başlamıyor sürünerek çablayarak iş sahibi olunuyor seninki hiç çablamamış sanki hiç değilse bi,rkaç işe girip çıksaydı

X