- Konu Sahibi sersemsinem
-
7 aylik evli degilmisin nasil bilmiyorsun az cok insan kendini belli eder bu cok degisik bir durum olmus aklina sokmak istemem ama suan sifre degistirmesi bile baska insanlarla yine konusuyormu suphesi olusturur. Iste ne yapmis olursan ol boyle adamlara yine mecbur hanimlik yapiyoruzya bu dunya cok adaletsiz bi dunyaNasil biri olsugunu bikmiyorum.
Bir sorun yokkken atni yatagi paylasirken
Konusmus o kisiyle.
Gitsen anali ogullu daha mi fazla huzur verecekler sana babannenden?Gitmeyi istemiyorum ixim almiyor..
Ama babannemde cesmeden akan suyun hizina bile karisiyor.
Yerinde olsam inan bosanirdim ben 2 yil affettim dayandim sustum idare ettim 3. Yil cocuk oldu suan gitmek istesemde caresiz hissediyorum kendimi cunku calisma durumum yok bebekle ama cocuk olmadan calisabilir zamanla düzenini kurabilirsin sana deger veren kiymetini bilen cok daha iyi insanlarla yaslanabilirsin gercekten gelip seni orda kandirip goturmesine musade bile etme derim ama bende o donemler duzelir umuduyla evime donmustum hicbirsey duzelmiyorGitmeyi istemiyorum ixim almiyor..
Ama babannemde cesmeden akan suyun hizina bile karisiyor.
Benim tek cocugum var. 4 yil oldu. En zoru o karari almak. O cesareti gosterince gerisi corap sokugu gibi geliyor. o surec biraz sancili ama dogum da sancidan sonra olmuyor mu?Ne kadar sure gecti bosanmaniza mutlu bir karar mi oldu 2 cocukla o cesareti bulmak zor olmadimi ?? Suan bende zor donemlerden geciyorum ve yeni daha bir yasinda olmauan bir bebegim var
Lavantakokulusandik, seni hic tanimiyorum ama tanimayi cok isterdim. Yaptigin en yerinde yorumlarla begendigim birkac kadindan birisin. Sevgiyle kal.
Herkes oyle diyor benim icin karar almak kolay oluyor ama sonrasinda cevre baskisi oluyor herkes onu hakli buluyor gozumde masumlastiriyor esimse beni tekrar ikna ediyor nasil oluyor anlamıyorum ama yine o cikmazda buluyorum kendimi suan ise tek kelime ile caresizim bebekle peki nasıl duzen kurdunuz maddi imkan varmiydiBenim tek cocugum var. 4 yil oldu. En zoru o karari almak. O cesareti gosterince gerisi corap sokugu gibi geliyor. o surec biraz sancili ama dogum da sancidan sonra olmuyor mu?
Allah yardimciniz olsun.
Lavantakokulusandik, seni hic tanimiyorum ama tanimayi cok isterdim. Yaptigin en yerinde yorumlarla begendigim birkac kadindan birisin. Sevgiyle kal.
Konu sahibi de oyle yapmis zaten. Evet ben de...Ister inanin isterseniz inanmayin konuya. Inanmadiginiz birseye ille yorum yapmak zorunda da degilsiniz. O acilarini buraya dokmus. Belki de aglayacak bir omuz ariyordu kimbilir. Omuz olmayacaksaniz ya da inanmadiysaniz okuyup gecebilirdiniz de. Kimin ne yasadigini yasamadigini bilemezdiniz, yasamadan da anlayamazsiniz.Ben açıklamamı herkese yaptım size de yapamayacağım artık. İsteyen istediğini düşünür yazar tıpkı sizin gibi değil mi?
Ben de ta ki o evi terk edene kadar cesaret gosteremedim. Beni bu yola iten belki de onun gitmesiydi. Cok uzun hikaye.Herkes oyle diyor benim icin karar almak kolay oluyor ama sonrasinda cevre baskisi oluyor herkes onu hakli buluyor gozumde masumlastiriyor esimse beni tekrar ikna ediyor nasil oluyor anlamıyorum ama yine o cikmazda buluyorum kendimi suan ise tek kelime ile caresizim bebekle peki nasıl duzen kurdunuz maddi imkan varmiydi
Madam coco neden bir konu acmiyorsun? Belki sana daha cok yardimci oluruz. Bence konu acmalisin. Bazen disaridaki bir goz gercekleri daha iyi gorebiliyor.Herkes oyle diyor benim icin karar almak kolay oluyor ama sonrasinda cevre baskisi oluyor herkes onu hakli buluyor gozumde masumlastiriyor esimse beni tekrar ikna ediyor nasil oluyor anlamıyorum ama yine o cikmazda buluyorum kendimi suan ise tek kelime ile caresizim bebekle peki nasıl duzen kurdunuz maddi imkan varmiydi
Insallah hersey gonlunuzce olur hayat guzel insanlar cikarir karsiniza..Ben de ta ki o evi terk edene kadar cesaret gosteremedim. Beni bu yola iten belki de onun gitmesiydi. Cok uzun hikaye.
Ben o gittikten sonra 6 ay belki doner diye bekledim. Cunku mutsuzum dusunecegim diye gitti. Baktim gelmiyor ben de oglumla baba evine dondum. 1,5 yil baba evinde yasadik oglumla. Sonra ben baska bir sehirden kadro buldum ve orada yeni sifirdan bir duzen kurup yeni hayata merhaba dedim. Ogretim uyesiyim. Evet bir isim var.
Dusunuyorum aslinda konu acmayi ama o kadar cok sorun varki kisa ve oz yazabilirmiyim bilemiyorum suan herkes bebegim cok kucuk idare et diye baski yapiyor ama o kadar caresiz hissediyorumki kendimi bebegim olmasa kesinlikle bosanirdim diyorum ama bebek olmadan neden bosanmadim bilmiyorum tek bildigim pismanliklarla dolu bir evlilik ve caresizlikMadam coco neden bir konu acmiyorsun? Belki sana daha cok yardimci oluruz. Bence konu acmalisin. Bazen disaridaki bir goz gercekleri daha iyi gorebiliyor.
Senin de. Cok mutlu olmani dilerim. Ve konu sahibinin de. Cok seyler yasamis ama herseye ragmen ayakta kalmis. Iki cocukla yeni bir dunya kurmus kendine. Bunlar hic de kucumsenecek seyler degil. Bravo.Insallah hersey gonlunuzce olur hayat guzel insanlar cikarir karsiniza..
Sinemin konusunu dagitmak istemiyorum. o yuzden konu ac. Merak etme uzun olsa da biz okuruz. Elimizden gelen yardimi da yapariz. Sevgiyle kal.Dusunuyorum aslinda konu acmayi ama o kadar cok sorun varki kisa ve oz yazabilirmiyim bilemiyorum suan herkes bebegim cok kucuk idare et diye baski yapiyor ama o kadar caresiz hissediyorumki kendimi bebegim olmasa kesinlikle bosanirdim diyorum ama bebek olmadan neden bosanmadim bilmiyorum tek bildigim pismanliklarla dolu bir evlilik ve caresizlik
Tarzımda ben bi saygısızlık bulamadım ki zaten once insan kendine saygı duymalı ... sizin gibi derken suan senin tarzını sorgulayalım istersenBu samimiyeti nerden aliyorsunuz bilmiyorum ama lütfen mesafenizi koruyun, tarzınızdan rahatsız oldum.
Neden "sersem sinem" olduguna gelirsek, zamanında sizin gibi insanları fazla ciddiye aldım ve bundan pişmanlık duyuyorum.
Belki kendime bi tepkidir.
Neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?