6 yıllık evliliğin son günü (şu köşede dursun)

Troll geldiyse yorum yapmak zorunda degilsiniz.Gormezden gelirsiniz.Tarziniz evet uzgunum ama kotu.
Kac tane roman okudunuz merak ettim ayrica ucuz derin diye kategorilediginize gore bayagi bir edebiyat duskunusunuz sanirim !

Ah canım ya ne güzel tasvirlemişsin öyle içten anlatmışsın ki bir tuhaf oldum. Allah kimseyi bu raddeye getirmesin çok zordur eminim. Siz güçlü bir yapıya sahipsiniz gibi ama herkes sizin gibi delikanlı olmaz. Sanki sizdeki kararlılığı kendimde gördüm. Allah yardımcın olsun canm

Aynen dedigin gibi burda dertlerini paylasmak icin yaziyor insan ama ne yazikki hemcinsleri yargliyorlar yok inandrci gelmemiste yok bi suru konusu varmista e al sorusunun cvb bi suru konusu varmis sonu boyle olmus bu inanmayanlar buyuk ihtimal bekarlar ondan inanmiyorlar yoksa mukemmel bi hayatlari var kimse yargilamadan once bi dusunmesi lazim ya bi gun boylesi basina gelirse

Oyle etrafa bakardi ama bir grisimini gormemistim

Herkes duzelir diyor.
Babannemin bana cok eziyeti var..

Bir afkadas tedbir nafakasi koydur dedi.

Sen onu boşver ikizlere de kötü bişey demişti yayından kaldırılmıştı Rezzak kiraz o
Ben oğlak ım da noluyor saklıyorum saklıyorum en olmayacak yerde başlıyorum ağlamaya
Konuya gelince ben o kadının aranmasına kocam senden hoşlanıyor denmesini çok garip karşıladım çocuklar varken odaya kendinin kapatılıp ağlanmasını çok bencilce buldum ben mi yanlış okudum ama çocuk anne çık demiş ben annemi bizim yanımızda ağlarken çok nadir gördüm varsa eşle veya içsel sıkıntı çocuk görmemeli hafızasında derin yaralar kalır

Troll geldiyse yorum yapmak zorunda degilsiniz.Gormezden gelirsiniz.Tarziniz evet uzgunum ama kotu.
Kac tane roman okudunuz merak ettim ayrica ucuz derin diye kategorilediginize gore bayagi bir edebiyat duskunusunuz sanirim !
Değil miyim peki sana mı sorucam bunu klavyemin derdine mi düştün gluk glukcum

sismaniye, ben de senin adına sevindim iyi ki imkanların yokmuş ve gitmemişsin.
Benim evi terketmemin sebebi sadece bu konu değil, binlerce hata yüzlerce sebebim vardı.
Artık bu kadarını da kaldıramıcam deyip çıktım evden, bi patlama anıydı.
Boşanmak, o evi terketmek, düzenine dönüp sırtını gitmek falab öyle okunduğu kadar kolay şeyler değil.
Rabbim sen de dahil kimseye yaşatmasın,

Ağlattın beni çok mutlu ol

Beni pozitif yönlendirmeye çalıştığının farkındayım,
Ama şunu söylemeden geçmiyim, ben ne eşime ne yaşadıklarıma asla anlam yüklemiyorum.
Yoksa işsiz halimle, 2 küçücük çocukla, hiçbir planım düzenim hatta gücüm yokken pireye kızıp yorgan yakamazdım.
Bu yazıyı yazmamın sebebi o günü ayrıntılarıyla hatırlamak çünkü çabuk unutan bi yapım var maalesef ve ben yarın çocuklarım büyüyüp anlat dediğinde kem küm etmek istemiyorum.
Gerekirse bu metni açıp okutabileyim istiyorum.

KK' nın yeni akımlarından biri de minik eleştirmenler kazandırmak galiba topluma.
Fakat eleştirmenin de bi uslubu olduğundan, size gitmemiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sonanda, inan çok yoruldum.
Sürekli boşanmayalım barışalım konuşmaları, yalvarmalar, ağlamalar, karşılık vermeyince saldırmalar, çirkinleşmeler sonra yine muhattap olmayınca pişmanım nolur dön demeler..
Sırf yalvardığı için kendini çok çabalamış ilan edip, ben yıllardır bi tarafımı yırttığım halde bu evliliği kurtarmak için, yuva yıkan pozisyonuna düşmek, haksız suçlanmak yoruyor beni.
Çocuklarımı kullanıyor bana karşı en çok da ona katlanamıyorum.
Evet ilk adımdı zor olan ama artık tükensin ve tamamen çıksın hayatımdan istiyorum belki hata yapıyorum biliyorum ama bağımı koparmak için herşeye katlanabilirim.

Çok teşekkür ederim lavanta,
desteğin için.

Ağlattın beni çok mutlu ol

Çok teşekkür ederim ama umarım bi yaraya dokunmamışımdır.
Siz de çok mutlu olun inşallah.

Geç alınmış bir karar çünkü konularınızın çoğunluğu boşanmak üzerine. Bu durumlarda en çok üzüldüğüm neden bu kadar beklemek. Kaybolan yıllar aylar huzursuz geçen milyonlarca gece. Hakkınızda hayırlısı olsun.

yaa sevindim.:))
bende zaten eskisi gibi aglayamiyorum.hatta ağlayan olunca sinirim bozuluyor.güçsüzlük acizlik gibi geliyor.yaş otuza dayanınca tepkiler değişiyor galiba oğlakların duruşunu seviyorum ama.güçlü dururlar dışarıya karşı
konuda bende en çok kadının aranmasını gereksiz bir tepki buldum.
belki kadının hiç biseyden haberi yoktu.durduk yere kadını dahil etmiş.
ancak dediği gibi bu bir patlama olmuş.
sanki bir fırsat bekliyormuş konu sahibi ayrılmak için.
1 aydır ayrı yatan küs kalınan bir evlilikte o evlilik zaten bitmiştir benim için.
insanları bir arada gönül bağı tutar.formaliteler değil.imza değil nikah değil.hepsi tekrar bir imzaya bakar.
ama gönüller kopmussa telafisi çok zordur.bir arada durmakta o evlilikte eziyetten başka bişey değildir.
tekrar hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi.eski konularinizi merak ettim mutlaka bakacağım.
sağlıklı günler dilerim..

Uyanıyorlar, giyinip çıkıyoruz.
Her şeyden habersiz meleklerim, elimden tutun diyorum tutuyorlar, çıkın diyorum çıkıyorlar.

Burda koptum ve ağlattınız beni .Sanırım konunuzda en can alıcı yer burası
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Masum yavrucaklar herşeyden habersizler.
Peki şuanda eşiniz ne yapıyor ?

6 yılda onlarca sebebi olup boşanamayan bir kadın olarak konu sahibini çok iyi anlıyorum,bazen olmuyor işte! aslında sonunu biliyorsunuz ama sevmek ağır basıyor, her işkenceye galip geliyor!Asıl işkenceyi severek çekmek daha da gurur kırıcı bunu farkedince cesaret bitiyor ........Benzer durumda olan kadınlara ders niteliği taşıyor sanırım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…