Beni pozitif yönlendirmeye çalıştığının farkındayım,
Ama şunu söylemeden geçmiyim, ben ne eşime ne yaşadıklarıma asla anlam yüklemiyorum.
Yoksa işsiz halimle, 2 küçücük çocukla, hiçbir planım düzenim hatta gücüm yokken pireye kızıp yorgan yakamazdım.
Bu yazıyı
Sonanda, inan çok yoruldum.
Sürekli boşanmayalım barışalım konuşmaları, yalvarmalar, ağlamalar, karşılık vermeyince saldırmalar, çirkinleşmeler sonra yine muhattap olmayınca pişmanım nolur dön demeler..
Sırf yalvardığı için kendini çok çabalamış ilan edip, ben yıllardır bi tarafımı yırttığım halde bu evliliği kurtarmak için, yuva yıkan pozisyonuna düşmek, haksız suçlanmak yoruyor beni.
Çocuklarımı kullanıyor bana karşı en çok da ona katlanamıyorum.
Evet ilk adımdı zor olan ama artık tükensin ve tamamen çıksın hayatımdan istiyorum belki hata yapıyorum biliyorum ama bağımı koparmak için herşeye katlanabilirim.
Çocuklar oldugu surece hicbir zaman bagin tamamen kopamayacak. Maalesef. Su an cok yiprandigin icin oyle dusunuyorsun. Farkindayim. ama ileride pisman olmak da var. Cunku cocuklar buyudukce masraflari da artacak ve hep tek basina karsilayacaksin.
Hic isi olmayanlar bile nafaja odemeye mukellef oluyor. Odemediginde de hapis cezasi var. En azindan anlasmalida cocuklar icin nafaka iste ve her yil icin de bir artirim orani belirle.