6 yıllık evliliğin son günü (şu köşede dursun)

Ne kadar sure gecti bosanmaniza mutlu bir karar mi oldu 2 cocukla o cesareti bulmak zor olmadimi ?? Suan bende zor donemlerden geciyorum ve yeni daha bir yasinda olmauan bir bebegim var

+1

Ben açıklamamı herkese yaptım size de yapamayacağım artık. İsteyen istediğini düşünür yazar tıpkı sizin gibi değil mi?

Peki kavga sebebiniz neydi esinizin birakip gidecek kadar ??

Bir gun onceki gece atesler icinde yatmistim.
Acile gotrdu. O gun evdeydim.
Kayinvalideme haber verdim ayilinca. Illal gel dedi ama ateşten ayaklarım tutmuyoedu. Eve geldi kayinvalidem. Bana bir suru hakaret etti.
Miaafir varken nasil gitmezmisim. Cingeneymisim vs. Neyse ben ses kaydona aldim.
Aicle gittik. Esim o gun beni hic aramamisti. O da geldi acile. Neyse aksam bunlar ana ogl dugune gittiler ben teyzesinde kaldim.
Kayinvalidem sucunu anlamis olacak ki bana iyi davrandi.

Aksam esimle konustum gitmek istemediğimi annesinin de yemekleri ayirin dedigini soyledim. O kabil etmedi.
Neyse uyuduk sabah uyandirdi. Yok gszmeye gidicez dedi. Ben hastayim diyince doktora gidixsz dedi. Bende randevumuz yok dedim. Olsun dedi.
Neyse dus aldim. Nereye gitcegimizi biliyorsun dedi annesini kastederek.

Bende gitmek istemiyoeum dedim.
O da iyi o zaman seni baska yere birakicsm dedi.
Babamin evini kastediyor. Her kavgada anasida kendiside boyle tehdit ediyor beni..

Neyse arabaya bindik yine anasinin kalisina getirdi. Bende gitmixem dedim.
Aonra bin diyip babamin evine getirdi.
Ne benim ne anamin evine gel sttr git dedi.

O gunden beri burdayım.

Galiba ana kuzusu erkeklerdenmis onun lafiyla imasiyla bazi seyler yasanmis peki baska sorun yokmuydu evliliğinizde hic bu arada kac gundur ordasin hic konusmadinizmi sonrasinda 7 ay cok erken yaa ilk 2 yil zaten kavga alisma süreci

Galiba ana kuzusu erkeklerdenmis onun lafiyla imasiyla bazi seyler yasanmis peki baska sorun yokmuydu evliliğinizde hic bu arada kac gundur ordasin hic konusmadinizmi sonrasinda 7 ay cok erken yaa ilk 2 yil zaten kavga alisma süreci

Sorunsuz gunumuz yoktu.
Annesi ve kardesi yuzunden beni cok ezdi ezdirdi...

Nasıl yazmışsın böyle? Çok duygulandım, içim acıdı. 3 Haziran 2016 gecesi ben de tuvalette, elimde telefonla sabahlamıştım. Çok canım yanmıştı. Seni hunharca eleştirenlere bakma, onlar eleştirdikçe can buluyorlar. Yaşamadan konuşan, kadın katili kadınlar...

11 gundur...
Hic konusmadik

Onun facebook sifresini biliyordum onu degistirdi hemen.
Ortak resmimizi kaldirdi.
Faturali hattimi faturasiza cevirdi.
Instagramdan nisanliyken tskip ettigi kizi takip etmeye basladi.

Eski mesajlari yakaladim
Evliyken konusmus bir kizla. Evliyim demis ama bekar olsaydim seni kendime ayarlardim. Yanina geleyim mi. Beni bos birakmazsin demi yazmaktan geri kalmamis

Bunca seye rağmen seni gelip alacaklari gunu bekledigini cok iyi biliyolar ve bu yuzden umursamaz davraniyolar..

Sorunsuz gunumuz yoktu.
Annesi ve kardesi yuzunden beni cok ezdi ezdirdi...
Galiba ailelerle buyuk sorunlar yasaninca evlilikler büyük zarar goruyor benimde 3 yillik evliligim var ve annesi ile buyuk bir kavga yasadim benide babamin evine bırakmıştı ustelik hamileyken boyle ana gaziyla hareket eden erkekler evlenmemeli gercekten o gunden beri düzelmiyor hergunumuz sorun ustelik suanda 2 aylik bebegim var sana tavsiyem eger barışırsanda cocuk konusunu cok iyi dusun..

Ya kadin icimi doker birazcik rahatlarim diye konu acmis, milletin elestiri ve saldirilarina cevap vermekten konusuna odaklanamamis.. Bu nedir boyle? Bosanma süreci bu, insanin canindan can gider, oldurmak istersin olmaz, bitmesin istersin ama baska care bulamazsin, hayatin bitti gibi hissedersin zaman zaman, vs vs vs.. Bi bırakalım, konussun acilsin kadin..

Yuh yaa peki gercekten capkin birimiydi normalde de yani gerçekten yapacakmiydi yoksa duygusal bosluktan mi baska kizla konusma ihtiyacı duymus

Gercekten boyle boyle derken bosaniyor insanlar galiba cok iyi ozetlemissin

Vallahi ben de konu açmaya çekiniyordum. Hele bazı üyeler var, direkt delici, kesici, ezici yorum yapmaya odaklamışlar kendilerini. Ama açtım, oh miss. Nedir bu dişi Conan' lardan çektiğimiz!!
Son dönemde ozellikle artti bu saldirma olayi, onceden bu kadar degildi benim bildigim..

Annesine laf etmedigim halde basima gelen durumlar bu..

Canim Allah yardimcin olsun...
Okurken cok kötü oldum cok duygulandim. Allah insallah hayirli evlatlar büyütmeni ve evlatlarinla cok güzel bir ömür gecirmeni nasip kismet eder. Cok güclü ve fedakar bir kadinsin. Rabbim yaninizda size yar ve yardimci olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…