- 29 Eylül 2014
- 9.087
- 17.385
- 498
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Bende dedim bir tek ben mi inanmadım bence roman yazabilir anlatım dili çok güzelUzun yazıları okumam ama yazınızı okudum.
Hikaye güzel, anlatımınız güzel.
Ben inandım mı? Hayır inanmadım.
Belki hatalıyım ama cidden inandırıcı gelmedi.
Fakat yazım dili güzeldi.
14 aylık evliyken başlamış sorunlar, 6 yılda kaç kez boşanma aşamasına gelinmiş, 2014 de 15 de hatta aralık 2016 da boşanıyorum diye konu açmış, bu son olay patlattı herhalde.
nickini hatırladım da baktım, yoksa ben de bunun için, güzelim evlilik biter mi diyecektim
ortada normal bir evlilik yokmuş ki
of.
150 tane konusu var.
olaya ortadan giriyor.
hayır ama bu ara çekişmeliden anlaşmalıya dönmek için çok çaba sarfettim, onun duygusallığı sanırım :)Bu gün boşanma davasi mi oldu?
ablanızın adına mı yazdınız?Eniştemin ablamı aldatmakla alakalı hikayesinde kendisini savunuşunu hatırlıyorum;
“acıdım sinem, zavallı bi kadındı, yardım etmek istedim” demişti.
Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor mu ?hayır ama bu ara çekişmeliden anlaşmalıya dönmek için çok çaba sarfettim, onun duygusallığı sanırım :)
hayır eniştem bu açıklamayı bana yapmıştı,ablanızın adına mı yazdınız?
kendi nickinizin de sinem oluşu,ilginç.
Çekismeli olarak kim başvurdu ve anlasmali olarak neden devam etmek istediniz?Neden bu tutarsız ve kararsız tutum?hayır ama bu ara çekişmeliden anlaşmalıya dönmek için çok çaba sarfettim, onun duygusallığı sanırım :)
ablanızın adına mı yazdınız?
kendi nickinizin de sinem oluşu,ilginç.
Siz en iyisi çoklu bir alıntı yapın burada.hayır eniştem bu açıklamayı bana yapmıştı,
sizin de bambaşka konudan bambaşka soru kalıpları çıkarmanız, oldukça ilginç!
Eşim anlaşmalıya yanaşmadığı için 7 ay önce çekişmeli boşanma davası açtım,Çekismeli olarak kim başvurdu ve anlasmali olarak neden devam etmek istediniz?Neden bu tutarsız ve kararsız tutum?
ben de tebrik ve teşekkür ediyorum, demek ki isteyince anlaşılıyormuş konu :)Kisaca telefonda esimin baska kadinla cilvelesmelerini dinledim sonra yuzlesip ertesi gun kapiyi vurup ciktim. Ne guzel ifade gucunuz var surukleyici bir sekilde anlatmissiniz tebrik ederim :) cesur bir karar vermissiniz.
Anlaşmalıya nasıl çevirmeye çalışıyorsunuz?Eşim anlaşmalıya yanaşmadığı için 7 ay önce çekişmeli boşanma davası açtım,
Şuan çekişmeliyi anlaşmalıya çevirmek için uğraşıyorum, çünkü çocuklarda dahil çok yıpranıyoruz.
Tutarsız olan kısmı açıklar mısınız?
Nafaka, tazminat ve velayet istemezsem anlaşmalı boşanacağını söylemişti ilk dava açtığımda.Anlaşmalıya nasıl çevirmeye çalışıyorsunuz?
Misal; tazminat istediniz de ondan mı vazgeçtiniz?
Ya da nafakayı yüklü istediniz de ondan mı vazgeçtiniz anlaşmalı boşansın sizden diye ?
Biliyorum kurtulmak istiyorsun biran önce ama nafakadan kesinlikle vazgeçmemelisin.Nafaka, tazminat ve velayet istemezsem anlaşmalı boşanacağını söylemişti ilk dava açtığımda.
Bunun üzerine ben de nafaka, tazminat ve velayet istediğim bir çekişmeli dava açtım.
Eğer anlaşmalı boşanırsa tazminattan ve nafakadan vazgeçeceğimi söyledim, sanıyorum anlaşmalıya dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?