6 yıllık evliliğin son günü (şu köşede dursun)

Birsürü konu açmışsın hepsi eşinden boşanmakla ilgili. Zaten daha öncesinde bitmesi gereken bir evlilikmiş. Hakkında hayırlısı olsun. Hiç duygusal olmaya gerek yok, olmaz olsun böyle evlilik zaten.

Uzun yazıları okumam ama yazınızı okudum.
Hikaye güzel, anlatımınız güzel.
Ben inandım mı? Hayır inanmadım.
Belki hatalıyım ama cidden inandırıcı gelmedi.
Fakat yazım dili güzeldi.
Bende dedim bir tek ben mi inanmadım bence roman yazabilir anlatım dili çok güzel

şimdiye kadar boşanmaması hata o zaman.

Çok duygulandım ve hikayenin devamını bekledim.

Kitap yazın konusuna bende katılıyorum ve kesinlikle bende okurum.

Rabbim kolaylıklar versin, gerçekten içim sızladı yazdıklarınıza.

O gün bu gündür ne yaptınız, şu an ne durumdasınız?
Merak ettim gerçekten.

hayır eniştem bu açıklamayı bana yapmıştı,
sizin de bambaşka konudan bambaşka soru kalıpları çıkarmanız, oldukça ilginç!
Siz en iyisi çoklu bir alıntı yapın burada.
Sorulan çok soru war ama cvp sayısı az sizden.
Parçalar oyuzden birleşmiyor!

Kisaca telefonda esimin baska kadinla cilvelesmelerini dinledim sonra yuzlesip ertesi gun kapiyi vurup ciktim. Ne guzel ifade gucunuz var surukleyici bir sekilde anlatmissiniz tebrik ederim :) cesur bir karar vermissiniz.

Çekismeli olarak kim başvurdu ve anlasmali olarak neden devam etmek istediniz?Neden bu tutarsız ve kararsız tutum?
Eşim anlaşmalıya yanaşmadığı için 7 ay önce çekişmeli boşanma davası açtım,
Şuan çekişmeliyi anlaşmalıya çevirmek için uğraşıyorum, çünkü çocuklarda dahil çok yıpranıyoruz.
Tutarsız olan kısmı açıklar mısınız?

Kisaca telefonda esimin baska kadinla cilvelesmelerini dinledim sonra yuzlesip ertesi gun kapiyi vurup ciktim. Ne guzel ifade gucunuz var surukleyici bir sekilde anlatmissiniz tebrik ederim :) cesur bir karar vermissiniz.
ben de tebrik ve teşekkür ediyorum, demek ki isteyince anlaşılıyormuş konu :)

Anlaşmalıya nasıl çevirmeye çalışıyorsunuz?
Misal; tazminat istediniz de ondan mı vazgeçtiniz?
Ya da nafakayı yüklü istediniz de ondan mı vazgeçtiniz anlaşmalı boşansın sizden diye ?

Anlaşmalıya nasıl çevirmeye çalışıyorsunuz?
Misal; tazminat istediniz de ondan mı vazgeçtiniz?
Ya da nafakayı yüklü istediniz de ondan mı vazgeçtiniz anlaşmalı boşansın sizden diye ?
Nafaka, tazminat ve velayet istemezsem anlaşmalı boşanacağını söylemişti ilk dava açtığımda.
Bunun üzerine ben de nafaka, tazminat ve velayet istediğim bir çekişmeli dava açtım.
Eğer anlaşmalı boşanırsa tazminattan ve nafakadan vazgeçeceğimi söyledim, sanıyorum anlaşmalıya dönecek.

Biliyorum kurtulmak istiyorsun biran önce ama nafakadan kesinlikle vazgeçmemelisin.
Çünkü o nafaka senin çocuklarının hakkı !
Kii velayetide kesinlikle vermemelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…