- 14 Mart 2018
- 2.819
- 3.447
Bende de enfeksiyon var, bide ne üdü belirsiz bi hastalık belki onlara şifa olur
Aynen yaaa bana verilen ilaçlar kar etmedi. Ama soğan suyundan sonra geçmişti sanırım hamdolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de enfeksiyon var, bide ne üdü belirsiz bi hastalık belki onlara şifa olur
Hayirli sabahlar canımmS SiriusBlackK hayırlı sabahlaaar canımmmmm benimmmmmmm
Günaydın selamlar herkese 2 yıldır bende umutla anne olmayı bekliyorum. 1 sene önce bi kimyasal geçirdim. 2 ay öncede rahim filmi çekildim. Tüpün biri kapalı diğeri yarı açık çıktı Bu ay filimden sonra ilk defa korunmadık. Adetim 3 gün geçti. Kahverengi akıntım oluyo çok az (söylemesi ayıp bi çamaşır doldurmaz 3 günde gelen)..hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik. Bu sabah evde test yaptım tek çizgi sizce bana ne oluyo adetim genelde 28 de bir olur ve şaşmazdı. Hamile olma ihtimalim var mı? İdrar da çıkmayıp kanda çıkar mı ki ? Genelde 3 gün geçince idrar da çıkar diyolar yorumlarda.. benm bugün 3. Gün bat 6 nisan dı
İnşallah bende de işe yarar canım.Aynen yaaa bana verilen ilaçlar kar etmedi. Ama soğan suyundan sonra geçmişti sanırım hamdolsun
Kuzum benim bu ay umudum kalmadi surekli kanamam akintim var bebisin tutunacagi bi rahim duvari kalmadi malum ama insallah temizlenkistir de bi dahaki aya nasip olur
hepsini tek tek okudum sizin adınıza o kadar sevindimki.
bu Allahın mucizesi değllde nedir :)
Allah o doktorlarıda bildiği gibi yapsın
umarım sağlıklı nur topu gibi bi bebiştir ve sağsalim kucagınıza alırsınız
Gidemem ki canim esim calisiyor hastane 1 saat amaan hayirlisi artik bi hafta daha icicem canim. Memlekete gidicez 20sinde hemde bat gunum o ara giderim artikAyyyy bir dahaki ayyyy bebek gelecek o zamannn inşaAllah Ama bi sorun çıkmaz İNŞAALLAH doktora mı gitsen canım yaa
Bugün pik olmus gibi gözüküyor cnm degerlendirirsen iyi olur insAllah tutarmerhaba bayanlar benim ovü testimi yorumlarsanız cok sevinirim. tarih olmayan bugun saat 11 de yapıldı.
ya ole mi acaba inşallah oledir.Bugün pik olmus gibi gözüküyor cnm degerlendirirsen iyi olur insAllah tutar
bu akşam yapayımmı canım.Yarin da yine yap cnm takip et belki daha da koyulaşır
Vala akşamı bilmem de yarin yine yap derimbu akşam yapayımmı canım.
tamam canım.Vala akşamı bilmem de yarin yine yap derim
Yani milyon falan da değil maşaAllahAllah razı olsunnn. Bazen 2 hareketli 2 hareketsiz, bazen sıfır, bazen 7 hareketsiz şeklinde çıkıyordu canım. Yüzdesini unutmuşum açıkcası.