6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Günaydın selamlar herkese 2 yıldır bende umutla anne olmayı bekliyorum. 1 sene önce bi kimyasal geçirdim. 2 ay öncede rahim filmi çekildim. Tüpün biri kapalı diğeri yarı açık çıktı :KK43: Bu ay filimden sonra ilk defa korunmadık. Adetim 3 gün geçti. Kahverengi akıntım oluyo çok az (söylemesi ayıp bi çamaşır doldurmaz 3 günde gelen)..hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik. Bu sabah evde test yaptım tek çizgi :KK43: sizce bana ne oluyo adetim genelde 28 de bir olur ve şaşmazdı. Hamile olma ihtimalim var mı? İdrar da çıkmayıp kanda çıkar mı ki ? Genelde 3 gün geçince idrar da çıkar diyolar yorumlarda.. benm bugün 3. Gün bat 6 nisan dı

Günaydın selamlar herkese 2 yıldır bende umutla anne olmayı bekliyorum. 1 sene önce bi kimyasal geçirdim. 2 ay öncede rahim filmi çekildim. Tüpün biri kapalı diğeri yarı açık çıktı :KK43: Bu ay filimden sonra ilk defa korunmadık. Adetim 3 gün geçti. Kahverengi akıntım oluyo çok az (söylemesi ayıp bi çamaşır doldurmaz 3 günde gelen)..hiç bir belirtim yok ne adet ne gebelik. Bu sabah evde test yaptım tek çizgi :KK43: sizce bana ne oluyo adetim genelde 28 de bir olur ve şaşmazdı. Hamile olma ihtimalim var mı? İdrar da çıkmayıp kanda çıkar mı ki ? Genelde 3 gün geçince idrar da çıkar diyolar yorumlarda.. benm bugün 3. Gün bat 6 nisan dı

Hayırlısı olsun inşaAllah hakkında canım. Ama bazen geç döllenme oluyor o sebeple idrar testinde çıkmayabiliyor. Kan testi verebilirsen netleşir inşaAllah ya da biraz daha bekle istersen

Kuzum benim bu ay umudum kalmadi surekli kanamam akintim var 😂 bebisin tutunacagi bi rahim duvari kalmadi malum😂 ama insallah temizlenkistir de bi dahaki aya nasip olur

Kuzum benim bu ay umudum kalmadi surekli kanamam akintim var 😂 bebisin tutunacagi bi rahim duvari kalmadi malum😂 ama insallah temizlenkistir de bi dahaki aya nasip olur

Ayyyy bir dahaki ayyyy bebek gelecek o zamannn inşaAllah 😍😍😍😍😍😍 Ama bi sorun çıkmaz İNŞAALLAH doktora mı gitsen canım yaa

hepsini tek tek okudum sizin adınıza o kadar sevindimki.
bu Allahın mucizesi değllde nedir :)
Allah o doktorlarıda bildiği gibi yapsın :sinirli:
umarım sağlıklı nur topu gibi bi bebiştir ve sağsalim kucagınıza alırsınız :KK68::KK68::KK68::KK68:

hepsini tek tek okudum sizin adınıza o kadar sevindimki.
bu Allahın mucizesi değllde nedir :)
Allah o doktorlarıda bildiği gibi yapsın :sinirli:
umarım sağlıklı nur topu gibi bi bebiştir ve sağsalim kucagınıza alırsınız :KK68::KK68::KK68::KK68:

Allah razı olsun 🤗❤️ Elhamdulillah. Şükürler olsun. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin. Bizim Rabbimiz varken doktorlar istediğini söylesin 🤗❤️

Ayyyy bir dahaki ayyyy bebek gelecek o zamannn inşaAllah 😍😍😍😍😍😍 Ama bi sorun çıkmaz İNŞAALLAH doktora mı gitsen canım yaa
Gidemem ki canim esim calisiyor hastane 1 saat 😂 amaan hayirlisi artik bi hafta daha icicem canim. Memlekete gidicez 20sinde hemde bat gunum o ara giderim artik

Konunu yeni gördüm cnm Rabbim saglikla kucagina almayı nadip etsin insAllah cnm senin adina cok sevindim heosini de okuudm cok guzel anlatmışsın Rabbim ol dedi mi hersey vesile gerçekten teslimiyet cok onemli ne mutlu size insAllah mutlu yuvaniza evladnzla daha mutluluk gelecektir💕💕

Cnm bnm adete son 4-5 gun var lh pikin bi tık aşağısı gibi ama onceki ay kontrol ettgimde daha silikti acaba olabilir mi diorum ama umidim yok açıkçası

merhaba bayanlar benim ovü testimi yorumlarsanız cok sevinirim. tarih olmayan bugun saat 11 de yapıldı.

Eklentiler

• IMG_5513.JPG
    IMG_5513.JPG
    167,8 KB · Görüntüleme: 79
  • AD7350A8-56AE-411A-B091-767ED5F5AFD9.jpeg
    AD7350A8-56AE-411A-B091-767ED5F5AFD9.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 68
Eneaciz Eneaciz canım sperm artıran kürü nerden bulmuştun , içeriğine baktım da benim eşim de son tüp tedavisinden önceki aylar bunun içinde olan bitkilerin olduğu kapsül ve çayları içti şimdiye kadar ki hiç vitaminler yaramamıştı bunlar yaradı elhamdülillah :) biz de İbrahim gökçek ten almıştık

X