- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Sıvı tükettinmi canım istersen yapDoktora gittim hamilelik süphesi oldugu icin sadece minoset verdi. İçtim ama içim rahat degil birsey olursa diye.
Erken gebelik testinide aldım. Simdi mi yapayım sabah mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıvı tükettinmi canım istersen yapDoktora gittim hamilelik süphesi oldugu icin sadece minoset verdi. İçtim ama içim rahat degil birsey olursa diye.
Erken gebelik testinide aldım. Simdi mi yapayım sabah mı?
Hastalıktan bol su tuketiyorum canımSıvı tükettinmi canım istersen yap
Sen bilirsin canım yarın sabah yap canm ozaman bi gün daha gecmiş olurHastalıktan bol su tuketiyorum canım
canım günaydın test yapacakmısınHastalıktan bol su tuketiyorum canım
Gunaydın tatlım. Days comfort erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi beyaz cıktı sanırım bozukcanım günaydın test yapacakmısın
aaaaa tühhhh şansına yaGunaydın tatlım. Days comfort erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi beyaz cıktı sanırım bozuk
Kan vericem en iyisi oaaaaa tühhhh şansına ya
belirti varmı peki değişikKan vericem en iyisi o
Gögüslerim büyüdü ve cok hassas birde kasıgımda ara ara batmalar oluyor.belirti varmı peki değişik
:))) bi test daha al )Gögüslerim büyüdü ve cok hassas birde kasıgımda ara ara batmalar oluyor.
Önce kan vereceğim canım insallah cıkar biraz erken ama:))) bi test daha al )
ver canım ozaman bidaha ugrasmazsın hem ne zaman vereceksin.Önce kan vereceğim canım insallah cıkar biraz erken ama
2 gibi gidecem bugunver canım ozaman bidaha ugrasmazsın hem ne zaman vereceksin.
haberlerni beklıorm canım hayrllsıı2 gibi gidecem bugun
canım verdin mi kan?2 gibi gidecem bugun
Verdim canım bekliyorumcanım verdin mi kan?
ay hadiiiii inşallah yaaa özelde mı verdin canım kanıVerdim canım bekliyorum
EVet canım özelde verdim. İnsallah cıkaray hadiiiii inşallah yaaa özelde mı verdin canım kanı
bende heyecan yaptım ne zamn cıkacak sonucun pekiEVet canım özelde verdim. İnsallah cıkar
bende heyecan yaptım ne zamn cıkacak sonucun peki
[/QUOT
16.- 16.30 gibi canım