6 Yıl Sonra Çörekotu Mucizesi İle Gebelik Müjdesi / Belirtiler

Eneaciz Eneaciz canım sperm artıran kürü nerden bulmuştun , içeriğine baktım da benim eşim de son tüp tedavisinden önceki aylar bunun içinde olan bitkilerin olduğu kapsül ve çayları içti şimdiye kadar ki hiç vitaminler yaramamıştı bunlar yaradı elhamdülillah :) biz de İbrahim gökçek ten almıştık

Kadınlar kulübünden buldum :)

Konunu yeni gördüm cnm Rabbim saglikla kucagina almayı nadip etsin insAllah cnm senin adina cok sevindim heosini de okuudm cok guzel anlatmışsın Rabbim ol dedi mi hersey vesile gerçekten teslimiyet cok onemli ne mutlu size insAllah mutlu yuvaniza evladnzla daha mutluluk gelecektir💕💕

Cnm bnm adete son 4-5 gun var lh pikin bi tık aşağısı gibi ama onceki ay kontrol ettgimde daha silikti acaba olabilir mi diorum ama umidim yok açıkçası

Yaa Allah razı olsunnnn canımmmm benimmmm. İnşaAllah seninde sonucun iyi gelecek yarınnnnn 🤗🤗🤗❤️❤️❤️

birgebeningünlüğüne yolladım salı çarşamba perşembe cuma birlkte ol demiş ben dün geceyi değerlendiremedm malesef:KK43:

Sen takılma onaa. Bugünü değerlendirin siz. Dün yumurta varsa bile bugün ki ile de döllenebilir. Rabbine güven ve çabaya devam et. Takdir edilmişse bu ay bebek, yumurta günleri önemsiz kalır canımm 🤗❤️

Sen takılma onaa. Bugünü değerlendirin siz. Dün yumurta varsa bile bugün ki ile de döllenebilir. Rabbine güven ve çabaya devam et. Takdir edilmişse bu ay bebek, yumurta günleri önemsiz kalır canımm 🤗
Öle tabi canım bugun yine test yapıcam. Bakalım nasıl cıkacak.

Günaydın canım S SiriusBlackK bütün testlerimi çekitim. Bugun öğlen yapıp tekrar atarım.

Eklentiler

• IMG_5525.JPG
    IMG_5525.JPG
    89,8 KB · Görüntüleme: 61
Olsa iyi olurdu kuzum vucutta yasiyor ya sperm. Ama belli olmaz belki yarin catlar. Buguju kacirmayin bence. Bence catlayinca hafif kahve krem bi akinti oluyor yek seferlik ama herkesde olmuyormus.
bende anlık bi ağrı saplanıyor. Sonra geçiyor o zamn anlıorm canım.

X