Uykusu çok ağır.kesintisiz 10_12 saat uyur..eşiminn tarafında bu sorun var maalesefAcaba sizden veya babasından korkuyor mu veya başka herhangi birşeyden? Genelde korkan, stresli vb. çocuklar gece altına kaçırırmış.. bide annede veya baba küçükken aynı sorunu yaşadysa çocukta da olablyormş..
O zaman ondan kaynaklıdır canım.. peki su içme durumu ? Uyumadan önce sıvı alımı nasım birde uyumadan önce tuvalete götürüyor musunuzz ?Uykusu çok ağır.kesintisiz 10_12 saat uyur..eşiminn tarafında bu sorun var maalesef
Evet uyumadan önce tuvalete gider ve su vermiyorum.uyuduktan 2 saat sonra tuvalete kaldırıyorum.kaldırmazsam;kaçırıyor..sonra sabaha kadar tuvaletini yapmaz ama bazen gece yarısından sonra kaçırdığı oluyor..ben üstünü değiştirmezsem ıslak ıslak uyurO zaman ondan kaynaklıdır canım.. peki su içme durumu ? Uyumadan önce sıvı alımı nasım birde uyumadan önce tuvalete götürüyor musunuzz ?
Bir uzmana götürün isterseniz.. bende altıma kaçırırdım.. ama ben korkardım o yüzdenEvet uyumadan önce tuvalete gider ve su vermiyorum.uyuduktan 2 saat sonra tuvalete kaldırıyorum.kaldırmazsam;kaçırıyor..sonra sabaha kadar tuvaletini yapmaz ama bazen gece yarısından sonra kaçırdığı oluyor..ben üstünü değiştirmezsem ıslak ıslak uyurıslaklığa bile uyanmıyor. .nasıl olacak bu iş bilmiyorum
Canım dr götürdun mu ? Ama ailede varsa sebebi o. Bir tanıdığım çocuğu 9 yaşında bezliyor yatarken.6.5 yaşında kızım var ve gece tuvalete ben kaldırmazsam kalkmaz.tuvaletini kaçırıyor ve uyanmıyor. Uykusu çok ağır.bu yaşta çocuklar kendi kendine uyanıp kalkar mi?
Kasık fıtığı sebep oluyor muymuş buna ? Benim de çocukken aynı kaçırma problemim vardı ve benim de kasık fıtığım vardı... Ama kaçırma sorunumu ameliyat olmadan altı yedi yıl önceden çözmüştüm... İlgisi olabilir gerçekten de... Mesajınızdan sonra acaba dedimC
Canım dr götürdun mu ? Ama ailede varsa sebebi o. Bir tanıdığım çocuğu 9 yaşında bezliyor yatarken.
Bende de küçükken vardı. Ailem dr götürmedi annem tevafuk farketti kasik fıtığım varmış ben biliyordum şişlik vardi oturunca kalkamıyordum özellikle tuvaletteyken kalakalıyordum ama hic aileme söylememiştim boyle oluyorşöyle oluyor. Annem farketti ve ameliyat oldum oylece geçti.
Maalesef uyanmıyorKaldırmaya alıştırdığınız için olabilir mi?
Bir ıslatır, iki ıslatır ama rahatsız olup kendi farkedip uyanır.
Eğer bunlar yoksa zaten bir sağlık problemi vardır.
Sebep olarak bilmiyorum. Ameliyat oldum eve geldik o gun bitti. Annemde demek ki bu yüzden yapıyormuşsun dedi. Dr filan demedi . Ben konuyu açan kisiye belki saglik problemi vardir demek istedim. Benim ameliyat olduğum gun bittiKasık fıtığı sebep oluyor muymuş buna ? Benim de çocukken aynı kaçırma problemim vardı ve benim de kasık fıtığım vardı... Ama kaçırma sorunumu ameliyat olmadan altı yedi yıl önceden çözmüştüm... İlgisi olabilir gerçekten de... Mesajınızdan sonra acaba dedim
Sizin yerinizde olsam ben de aynı düşünürdüm... Belki de ilgisi vardır. Denk gelirsem bir üroloğa soracağım bunuSebep olarak bilmiyorum. Ameliyat oldum eve geldik o gun bitti. Annemde demek ki bu yüzden yapıyormuşsun dedi. Dr filan demedi . Ben konuyu açan kisiye belki saglik problemi vardir demek istedim. Benim ameliyat olduğum gun bitti
doktora götürdünüzmü?ne dediBenim oğlum da 7 yaşında.nerdeyse hergun altını ıslatıyor.bi türlü aşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?