Teşekkür ederim canım benimBenim de aynı kendim alacam bi dahakine giderim kuaföre artkşimdiden sana kolay gelsin
Yardımcı kaptaniçemmm bu saat hangi saat ona göre işlerimi hallediyimrBundan sonra herkes saatini bilsin burda olun yoksa etiket yapcam
Muhabbet saatiYardımcı kaptaniçemmm bu saat hangi saat ona göre işlerimi hallediyimrMisal şimdi eliptik yapicaktim ben ama
Size aşırı kolay bişey onereyim bımde ya diğer.marketlerde ağda bantları oluyo hazır hem bıyık için kol kol bacak için onu ısıtıp yapın harika biseyTeşekkür ederim canım benimYa ben kendim alamıyorum anca iple bıyıklarımi halledebiliyorum
Yarın tartı günügazamız mübarek olsun .
Agdanin sarkittigini duydum bıyık kısmınıSize aşırı kolay bişey onereyim bımde ya diğer.marketlerde ağda bantları oluyo hazır hem bıyık için kol kol bacak için onu ısıtıp yapın harika bisey
Filizcigim çok zekice bı fikrim geldiMuhabbet saati
Kız yok ne sarkmasıAgdanin sarkittigini duydum bıyık kısmınıdüşünsene sarktigini çok komik olur insan
Heeee olurFilizcigim çok zekice bı fikrim geldinöbetleşe dursak takımda olmamı ben yaz Mesala geceyi birle iki arası yada sabaha bi iki arkadaşıda kat yanıma hem muhabet ederiz hem takım boş kalmamış olur
Beni de geceye yazin.Filizcigim çok zekice bı fikrim geldinöbetleşe dursak takımda olmamı ben yaz Mesala geceyi birle iki arası yada sabaha bi iki arkadaşıda kat yanıma hem muhabet ederiz hem takım boş kalmamış olur
Vardiyalı sistem olsun . Uykuyu sevenler gunduzcu uykuya dayananlar gececi olsunHeeee olur
Iyi siz gece goygoy yapin biz günduzBeni de geceye yazin.
Afiyet olsun canım15 Ağustos menüm
1162 kalori
Tamam çift vardiye bundan sonraVardiyalı sistem olsun . Uykuyu sevenler gunduzcu uykuya dayananlar gececi olsunben gunduzcu olayım uykusuzluga hiç dayanamam
Kaptanimla sen gunduzcu ol saat 10 deviraliriz nöbetiVardiyalı sistem olsun . Uykuyu sevenler gunduzcu uykuya dayananlar gececi olsunben gunduzcu olayım uykusuzluga hiç dayanamam
Teşekkürler.Afiyet olsun canım
Tamam çift vardiye bundan sonra
TamamKaptanimla sen gunduzcu ol saat 10 deviraliriz nöbeti