Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha elimi surmem birseye ama islerim bitmicek. Valiz hazirlama telasi başlıcak. Yine de temizlik kadar yormaz herhalde. Birde bayram haftasi tarti olacak mi? Ben zaten tartimi yanimda goturcem de sormak istedim
Ramazanda cuma gunu bayramin ikinci gunuydu tarti bildirimi olmustu
Simdi dorduncu gunune denk geliyor yine bildirim olur diye düşünüyorum canim

Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin neyseki tedavileri mümkün
Yok canim yaa daha eriyemedim boyum kisa

Cook tesekkur ederim canim

Cokk tesekkur ediyorum canim
yengec burcuyum 10 temmuz yani yarın dogum günüm 32 ye girecegim yaslandim sanirim
Ben senin boyunu unuttum cnm ama kaç olursa olsun 50 li kilolar süper durur zaten
11 temmuz da benim doğum günüm ben de 32 ye giriyorum
Senin de Doğum günün kutlu olsun cnm. Sevdiklerinle nice yıllara sağlıkla huzurlar

Çok teşekkür ederim canım

3 senedir diyetteyim fazlasıyla uzadı zaten bikaç ay daha uzayıversin
Sarkmazsın ama bu bence daha iyiymiş. Ben çok hızlı verip çok hızlı alırdım hep yumuşadım. Ama bu defa yaşın da etkisiyle yavaş gidiyor. Bira moralim bozulmuştu ama kabullendim sıkılaşarak zayıflayacağım

Vallaaa hep diyoruzda tartı yalan soylemiyo iste yiyen yiyoliste free hic belli olmuyo
Ne yaparsak kendimize yapariz. Ocak Şubat ayinda bir ileri iki geri gittim. Şimdi 70 kiloyu zorluyor olabilirdim ama kendime yaptim.
Sonra kaynım karşımda sevgilisinin "hayvan" gibi yemek yediğini anlatinca bende anladim disaridan nasil gorundugunu

Abooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…