6 senem gelmeyecek birini beklemekle gecti

kaç kaç hayaına bak zaman okadar degerlıkıı

bir gün aradığında deyin ki
"senin yüzünden 6 yıldır kimsenin yüzüne bile bakmadım
beni vaatlerle oyaladın
bu hangi erkekliğe sığar"
mükemmel erkek tanımın bu mu gerçekten???
etrafında mankenler varmış paşam gönül eğlendirdikleri ile evlensin
bir o kızlardan birisinin yerine koy kendini
kim bilir onlara ne vaat etti
hiçbir erkeği bırakın hiçbir insan mükemmel değildir
ve bir başkasına hem de daha çok deli gibi severek aşık olabilirsiniz
kendinizi ve vaktinizi harcamayın artık şu erkek bozuntusuyla ....
kendinize saygınız olsun lütfen...

Bosver be arkadasim ya...hicbir sey yasamamissiniz bile ...15 ne ki...avukat olmussun ne guzel..eminim Cokta guzel bir kizsin...giyin suslen cik gez dolas...insanlarla tanis..omur dedigin gelir gecer giden gencligine yanarsin..iskenderi beklerken onundeki kuru simide tav olma..nice yakisiklilar nice efendi insan evlatlari var sevmeyi sevilmeyi bilen...yillar sonra sunu artik yurekten soyleyebiliyorum muhim olan insanlik..once Adam olmasi..takil be arkadasim..gencliginin guzelliginin farkina var...inan bana nefes aldigini farkedeceksin...donup seni aradiginda ise - ki muhakkak arayacaktir cunku senden besleniyor- isim var kusura bakma sevgilimle buluscam de kapat gitsin.

Allah kalbimden ve aklımdan tamamen cıkarsın dîye dua ediyorum.

Cepte duruyorum onun icin hosuna gidiyodur elbette dusunsenize seneler gecmis hala onun yolunu gozleyen biri var . Ne mutlu edici... Tamamen unutayım nolur
sadece dua ile olmaz
sizin psikoloğa da gitmeniz lazım
6yıl çok uzun bir süre
altından psikolojik bir kişilik bozukluğu çıkacak gibi
nereden biliyorsun dersen yakın arkadaşım yaşadı epey süre...

Avukatsınız.
Özgüven gitmiş.
Altı yildir ondan baskasini dusunmediniz.
Onun butun kizlarla onunla bununla ezdigini gorup hala vazgecmediniz.
Bu bir takinti haline gelmis sizde farkindasiniz.
Ve bundar kurtulmayi istiyorsunuz.

Ama buraya yazana kadar bi psikologdan yardimalmayi neden aki edemediniz ben sasirdim?
Bilgili bi insansiniz ve maddiyatinizda var. Ben en cok buna sasirdim.
Kendiniz asarsiniz asamazsiniz bilmiyorum ama bu benim gorusum sizden cikmis artik.
Acil yardim alin.

O seni oyalamıyor.Sen kendini oyalıyorsun.

Bence 1 sene daha bekleyeceksin gibi görünüyor.
Dönecek ve dediği hiçbir şey gerçekleşmeyecek
Ancak o zaman silebileceksin..

Sana vaatler verirken başka kadınlarla gününü gün etmiş bir adam sence seni hak ediyor mu???

çok ama çok zaman kaybetmişsiniz. insan sevince hep bir bahane bulur karşıdakinin yaptıklarına. mantığı hayır dese de hep kalbinin peşinden. gidiyor. ama şu saatten sonrası önemli. eminim daha çok seveceğiniz biri çıkacak karşınıza. yeter ki şans verin kendinize. hak etmeyen insanlara neden zamanımızı harcıyoruz biz kızlar hiç anlam veremiyorum ama he aynı hüsran....

Kafanda yarattığını adama aşık olmuşsun.Bu adam gelse yanına ne yapardın hiç dusundunmu ?Hiç tanimadigin ,huyunu suyunu bilmediğin biri altı yıl da tipi bile değişmistir.Yanına gelen adam senin tanımak istediğin kişi olmayacak.Sen başka bir dünya kurdun altı sene içinde hayallerinde.
Çok geç olmadan yaşamama bak .gencsin daha üç yıl sonra kimse yüzüne bakmaz ,daha doğrusu herkes evlenir bakacak adam kalmaz pişman olursun geçip giden gençliğine

yanlis yaptiginin farkinda olman bile ilk adimdir
ama sanirsam O kisi anca evlendigi zaman sen tamamme unutacaksin ve iste o zaman cok pisman olacaksin tüm güzel yillarin bosa gitti diye.
avukatsin giyin süslen gez dolas sosyal ol yavas yavas unutursun
ve tabiki sosyal hesaplarindan engelle onu

siz o adama değil hayalinizde canlandırdığınız, beğendiğiniz, kişiye karşı bu duyguları besliyorsunuz... karşı karşıya gelmekten korkuyorsunuz çünki hayalinizdeki adamın yok olup gitmesi, sizin içinizde büyüttüğünüz gibi biri olmadığını görmeniz asıl sizi yıkacak.. bunun da farkındasınız..

ona ulaşabileceğiniz bütün erişim noktalarını kapatın, ne siz ona ulaşın nede o size ulaşabilsin, varsayın ki adama ulaşamıyorsunuz sizi her şeyden engelledi belki de böyle düşünürseniz daha kolay unutursunuz...

ve psikoloğa gidin, size iyi gelecektir...

Saplantı yapmışsın,bir psikiyatra gidip destek almalısın.Yoksa yakanı kurtaramazsın,girdaplara düşersin.

6 sene çok uzun bir süre,bu ilişkinin yürümeyeceğini anlamış olmanız lazımdı.ilk olarak sosyal medyadan onu takip etmeyi bırakın;gözden uzak,gönülden uzak misali.... bu ilginiz uzun sğrdüğü için bu insanın hayali,düşüncesi sizde bir alışkanlık yaratmış olmalı.tek başınıza onu unutma gücünü kendinizde bulmayabilirsiniz.bu nedenle psikologtan,yaşam koçundan destek almayı deneyin

gözünüzde okadar büyütmişssinizki devleştirmissiniz yakışıklı olabilir ama hergün bi kadınla gününü gün eden adam ne kadar mükemmel olabilir. sayalımki evlendiniz böyle biriyle yapcagınız evlilikten beklentiniz ne olabilirki aldatılmaktan başka.tamamen takıntı yapmıssınız yazık olmus 6 seneye

kesinlikle saplantı sizinki.aşk böyle olmaz başkalırıyla görüşücek siz bunu bileceksiniz uzaktan bakıcaksaknız öyle mi o anda biter insanın aşkı.birde yanlış okumadıysam nasıl mı gidecektim onun yanına demişsiniz madem bu adam sizin için senden vazgeçmem diyebiliyorsa neden gidemicekmişsinizki yanına bundan daha iyi sebep mi olur gitmek için.yada o kadar yılda o nasıl gelmez dicem ama adam zaten sevgili yapmış başkalarıyla.gözünüzü açın derim sizinki saplantı gerekirse tedavi olun.

Bence ondan sonra kimseye yüz vermemişsiniz, çünkü sizi etkileyememişler, aşık olmamışsınız. Etrafınıza bakın biraz, insanları tanıyın, bi şans verin.. 6 sene önce bıraktıgınız adamla şimdiki adam bir değildir eminim. Siz onu gözünüzde çok yüceltmişsiniz şu kadar yakışıklı, bu kadar eğitimli... asıl tabloyu göremiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…