Cesaret edemedim. Neye dayanarak gidebilirim? Ve kendime guvenim kalmadı inanın, butun ozguvenim paramparca oldu. Aynı sehirde ailelerimiz, olur da denk gelirsek diye aklım cıkıyorNeden sen gitmiyorsun?
Bu arada Siz kendinize saygi duymazsaniz bi baskasi asla duymaz..[/QUOTE
Haklısınız dedigim gibi bu konu biraz ozguvenimi zedeledi kadın-erkek iliskileri anlamında
İnanın 6 senedir sevmeyi hoslanmayı gectim hicbir erkegi begenmedim bile. Ben senelerdir yalnız yasıyorum her gun bir yıgın insanla birlikteyim sosyalim gun geliyor is icabı basbasa yemege gidiyorum bi suru insanla. Ama yok tek bir etkilesim olmadı kimseyle aramda. Butun teklifleri reddettim. Cunku kimse onun kadar mukemmel degildi. Su an imkansız yani yeni bir iliski
Ailelerimiz aydında yasıyor, ya ben aydında degildim o geldiginde, ya yurtdısında dil okulundaydım, ya tatildeydim. Bi kere denk geldi bulusmak icin sozlestik, benim bilegim kırıldı gidemedim:) oyle bir sans yani
Ellerinize saglık. Benim ihtiyacım olan yorumlar bunlar. Dedigim gibi 6 sene hic gormedim dolayısıyla negatif hicbir yonunden haberdar degilim. Ne yer ne icer bilmiyorum, ortak zevklerimiz var mı bilmiyorum... Saplantı tamamen, mantıksız oldugunun da farkındayım uzun bir suredir de konusmuyoruz ama ben her saat bası sosyal medya hesaplarını hatmediyorum. Zihnimde yarattıgım mukemmel bir adama asık oldum resmenLütfen yapmayın böyle aşk zannettiginiz sey Kesinlikle saplantı...Siz zihninizde oluşturdugunuz ideal bir resme saplanmissiniz..ama o yalnızca sizin zihninizdeki resim..size 6 yildir vaatlee vermesi sizinle evleneceginden degil sizin bağlılığınızi sezmiş bu ilgiden egosunu besliyor..ne yaparsa yapsın hep bekleyen gitmeyen rest cekmeyen hakettiklerini soylemeyen bir kadin..bundan hangi erkek vazgeçebilir...artik onun egosunu beslemeyin..kendinize saygi duyun.. 6 yil az şey mi..bir saat bile kayipken...bakin bi kere rest cekin..ne kadar şaşıracak..bu bagimliliktan vazgecin..sonu yok..
Senin iliskiye degil, acilen bir psikologa ihiyacin var. Bir lise aski (ki ask bile tam degilmis) bu kadar yüceltmen normal degil. O cocuguda yüceltirken kendini cok eziyorsun, kücük görüyorsun galiba.
Sen kendi özgüven sorununu hal etmeden önce asla normal bir hayat, normal bir iliski kuramazsin.
Ayrica cocuk mükemmel felan degil. Anladigim kadari ile egosu tavan yapmis, kadinlari malmis gibi kullanan birisi. Bak baska kadinlar ile beraber olurken bile seni oyaliyor. Sen onun egosunu oksuyorsun, ondan dolayi halen senin ile konusuyor.
Ve onca yildir görüsmediniz, sadece ara ara konusuyorsunuz. Yani sen o cocugu tam tanimiyorsun bile. Artik zaman ile o cocuga degil, kafandaki imaja, hayale asik olmussun ve takinti yapmissin.
Tüm bunlari asmak icin dedigim gibi, acilen bir psikologa danis.
Ben de oyle derdim, baskası da olsa aynısını derim ama mantıgım 6 senedir bana ugramıyorAllah askina sevgili yapiyor. Senle konusuyor sende farkindasin hala bekliyorum diyorsun sasirtici birisin vallahi degil 6 yil 1 gun beklemem bu adami ..
Cok haklısın hah iste boyle realitelere ihtiyacım var, ya benim altımda arabam var karsta olsa arabaya atlar giderim, ya da gel desin biletimi saniyesinde alırım. Ama yok onemsemiyor beni, anca ayda bir bol kur yapmalı konusmalarBilmiyorum... Cok ozur dilerim ama bu kendini kandirmak gibi bisey degil mi sence de? Turkiyenin bir yerinden baska bir yerine gitmek ne kadar zor olabilirki. Lutfen biraz daha disardan bakmaya calis olaya...
Cok haklısın hah iste boyle realitelere ihtiyacım var, ya benim altımda arabam var karsta olsa arabaya atlar giderim, ya da gel desin biletimi saniyesinde alırım. Ama yok onemsemiyor beni, anca ayda bir bol kur yapmalı konusmalar
Hadi o gelmedi, sen neden gitmedin? Cani gonulden cagirilmadigini mi hissettin? Yani 6 yil bekleyecek kadar tutkuluysan gitmemen icin bir sebep olamaz bence.
Ya senle oyalaniyorsa yarinda birden alakayi kesebilir. .Beni. bir yanım o kadar sevilmedigimin farkındaydı hep. Yani tabiki biliyorum 6 sene hicbir sey olmadan durabilir mi bi insan boyle bir sevgi tanımı yok ya da nasıl baskalarıyla birlikte olabilir. Tabiki biliyorum bekledigim oranda sevilmedigimi, dolayısıyla gitmeye cesaret edemedim hic. Aptal ya da mantıksız degilim ama gozumde buyuttugum bir adama karsı sevgimi mesru kılmaya calısıyorum kendimce. Bu durumdan mutlu degilim, olmayacagının da farkındayım inanın ama ben hayatımda olmasa da onu beklemeyi ogrendim malesef alıskanlık ya da bagımlılık ne derseniz deyin benim bundan kurtulmam lazım ama her uyandıgımda ilk is onun fb hesabına bakmakken bunu basaramıyorum
Konunun gercek olmadığı ne kadar acik...
Anlamıyorum bunu yapan insanların nedenini. Ilgi ihtiyaclarini tatmin ediyorlar herhalde.
Konunun detaylarindan anlatim sekline kadar buram buram sahtekarlik kokuyor.
Bir de güya adam seneye yuksek lisansı bitirecek ulkesine donecekmis ayni zamanda yakinda doktor olacakmis :)
Bari arastirip yazsaydi konu sahibi...
Doktorlar tip egitiminin uzerine bir de yuksek lisans yapmiyorlar. Uzmanlasmak isteyenler uzmanlık (diğer degimiyle doktora) yaparlar.
Konunun gercek olmadığı ne kadar acik...
Anlamıyorum bunu yapan insanların nedenini. Ilgi ihtiyaclarini tatmin ediyorlar herhalde.
Konunun detaylarindan anlatim sekline kadar buram buram sahtekarlik kokuyor.
Bir de güya adam seneye yuksek lisansı bitirecek ulkesine donecekmis ayni zamanda yakinda doktor olacakmis :)
Bari arastirip yazsaydi konu sahibi...
Doktorlar tip egitiminin uzerine bir de yuksek lisans yapmiyorlar. Uzmanlasmak isteyenler uzmanlık (diğer degimiyle doktora) yaparlar.
Seneye yüksek lisansi bitiriyor yazmis...
Bahsettiginiz doktorayi su an ben yapiyorum mesela. O sekilde tip disinda bir alanda doktorayi bitirmek icin daha onceden yuksek lisansi bitirmis olmak gerekiyor. Bitirilen yuksek lisansin uzerine bolumune göre 3 ila 6 yil arasi bir doktora egitimini gecip oyle doktor olunuyor.
Of su her konuda ya bu fake diye mızıldamaları beni oldurecek bi gun. Fake ya da degil oku gec defol git ben burda kendimi sana mı ispatlamaya calıscam artı polemik dahi icermeyen bir konu ya bunu sahte profille yapsam nolur yapmasam nolur ? Kaldı ki sanal platform rumuzlarla uye olunuyor nasıl bir gerceklik istiyorlar acabaBen de su an yüksek lısans yapıyorum . Arkadas milleti kandıracak olsa böyle toplumun %0.02sinin anlayacağı bır farktan oyun yapıp yazmazdı herhalde dıye dusunuyorum. Yani ben fake konu acacak olsam bariz dalga gecerdim. Paranoya olmus sızınkı kusura bakmayın
Bravo sanaSeneye yüksek lisansi bitiriyor yazmis...
Bahsettiginiz doktorayi su an ben yapiyorum mesela. O sekilde tip disinda bir alanda doktorayi bitirmek icin daha onceden yuksek lisansi bitirmis olmak gerekiyor. Bitirilen yuksek lisansin uzerine bolumune göre 3 ila 6 yil arasi bir doktora egitimini gecip oyle doktor olunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?