Bravo cok yapıcı ve yardımcı bi yorum olmus.16 yil daha bekle kesin evlenirsiniz
Haklısınız ama inanın engelleyemiyorum kendimihayatı daha fazla kaçırma derim..
Tesekkur ederim, elimde degil dediginiz gibi takıntı oldu o daha iyi daha yakısıklı daha zeki diye komplekse girdimHayırlısı neyse o olur olsn yapamıyrz malesef .takıntı yapmışsın sonu gelmyrz bir ilişki ve araya başka kızlarda girmiş.bu bir bahane olamaz ayrı şehir olmk .hiç önemseme kendini değerli görmesin.boşver.ayrıca avukat olmuşsun kendini nedn küçük görüyorsun kolaymı olmk ...
herşey ortada.... yani yazacak çok fazla bir şey bulamıyorum... çünkü sen ondan vazgeçmen için bütün sebepleri saymışsın.... sadece takıntı yapmışsın.... boş bir insanda değilsin... bence artık kurtulman gerekiyor... geç bile kalmışsın... görüşme bir daha... sosyal sitelerden de takibi bırak.... o başkalarıyla birlikte olurken... kendine daha fazla eziyet çektirme... sana karşı zerre kadar bile hissi yok... daha fazla yazık etme kendine.... senin iyi dediğin insan sana iyilik yapmıyor.... ne evliliği... sosyal sitelerde birgün onunla birgün bununla beraber olan adamla evlensen ne olur...
sevmeyen erkek bunu yapar mı diyosun. kendini seni sevdiğine inandırmaya çalışıyosun. seven bi erkek sana bunları yapmaz. kendini kandırma hayatını mahvetme[/QUOTE
İste tam bunları dutmak istiyorum omrum kendimi avutmakla gecti ama yok iste olmayacak... Olan benim ruh saglıgıma oldu. Kendimi engelleyemiyorum surekli kimle nerde diye bakıyorum
.Bravo cok yapıcı ve yardımcı bi yorum olmus.
Haklısınız ama inanın engelleyemiyorum kendimi
Tesekkur ederim, elimde degil dediginiz gibi takıntı oldu o daha iyi daha yakısıklı daha zeki diye komplekse girdim
16 yil daha beklerim demissin ben ne diyim daha sana ???? 6 yil evlencem diye adam beklemissin baska kizlarla gore gore burda 20 sayfa yazilsa bu akilla cok cekersin daha kusura bakmaBravo cok yapıcı ve yardımcı bi yorum olmus.
Haklısınız ama inanın engelleyemiyorum kendimi
Tesekkur ederim, elimde degil dediginiz gibi takıntı oldu o daha iyi daha yakısıklı daha zeki diye komplekse girdim
En son iliskim 6 sene onceydi ve 15 gun surdu. İliski namına bi sey yasamadık, en fazla bi iki sarılma opmedir yani. Klasik lise askı yani. Benden 4 yas buyuktu. Aynı memleketliyiz. Cok derin bir muhabbetimiz dahi oldugunu soyleyemem. Kısacıktı zaten birbirimizi tanıyamadık bile. Ardından yurtdısına gitti derken fiilen ayrıldık. Ve 15 gun boyunca benim icin cok onemli olmayan bu insanın benim icin ne kadar muhim oldugunu farkettim. Hayatıma girebilecek en iyi erkekti, cok yakısıklıydı, cok iyi bir egitim alıyordu, zekiydi, komikti, iyi kalpliydi... Gidisi beni sarstı, aylarca kendime gelemedim. O gunleri hatırlamak dahi istemiyorum...
Ben kendisini kaybettigime yanarken o gununu gun ediyordu, yurtdısında olmasına ragmen bir sekilde haberini alıyordum. Bu sıralarda ara ara konustuk kendisiyle, hep benim onun icin ne kadar onemli oldugumdan, hayatına giren kızların gecici benim kalıcı oldugumdan, benimle evleneceginden, daha iyisini asla bulamayacagından bahsedip durdu. Birlikte olmamamızın tek nedeninin mesafeler oldugunu soyledi hep. İnandım:)
6 sene boyunca konustuk biz ve ben bu vaatlere kandım, hayatıma kimseyi almadım, kimseye yuz vermedim, her saat bası sosyal medya hesaplarını takip ettim, deli gibi herkese onu anlattım, ben onu beklerken, mezun olup donecegini ve evlenecegimizi dusunurken onun ara ara gorustugunu kadınların fotograflarına agladım, ama kendimi donup dolasıp bana gelecek diye hep teselli ettim. Zugurt tesellisi iste...
Mezun oldum, avukatım, yuksek lisansa baslıyorum, essek kadar kadınım ve hala 2-3 ayda bir onunla beni ne kadar sevdigini, benimle evlenecegini anlattıgı konusmalar yapıyoruz onunla. Hala deli gibi kemdisini takip ediyorım, hayatıma ondan sonra kimseyi almadıgımı ve ona ne kadar asık oldugumu biliyor. Arada sevgilileri de oluyor ben yine uzaktan gorup kahroluyorum. Kendimi ama biz evlenicez, seneye yuksek lisansı bitiyor onun turkiyeye donecek diye teselli ediyorum. Ama biliyorum 6 senemi ziyan etmeye deger miydi, hala liseli gibi facebook takip etmek ne, o gununu gun ederken sen yalnızlıktan olup gideceksin diyorum... Bi taraftan o kadar vaat neden verilir, simdi arasam yine konu benimle gelecek planlarına gelecek o kadar eminim.. Sevmeyen erkek bunları yapar mı? Ki biz 6 sene yuzyuze dahi gorusmedik yani yatmak icin vs desem bu da degil. Ki kadına doymus biri, etrafında mankenler var.
Benimle hala konusması neden olabilir? Ote yandan neden hala birlikte degiliz, mesafe yuzunden demisti ama bir telefonuna atlar giderdim yanına.
Yani hanımlar, ben 6 sene boyunca vaatlerle oyalandım, salak gibi onu bekledim, teklifler almama ragmen hicbirini degerlendirmedim, allah da biliyo ya kimseye karsı bi sey hissetmedim aklımda hep o vardı. En mukemmeli en iyisi o gibi geldi bana hep.
Bu arada hala memleketime giderken ya o da tatile gelmisse karsılasırsak diye tedirgin olurum, beni begenmez diye gerilirim asagılık kompleksi oldu iyice. Cunku o mukemmel, yakısıklı, yakında doktor da olacak, bense ortalama bir kadınım diyorum kendime ki begenenim coktur bi tek onu istedim, o da bana gelmedi... Bilmiyorum kızlar, boyle giderse ben 16 yıl daha beklerim. İcimi dokmek istedim. Bu takıntım gececek mi, ne zaman tamamen olmayqcak bitti, yoluna bak diyebilecegim?
madem bunların farkındasın bırak gitsin. niye seni cepte görmesine izin veriyosun? senden kıymetli mi üstelik seni sevmediği de çok açık. sen kendi yoluna bak sana değer vericek seni sevicek birileri çıkar umarım karşına
Cepte duruyorum onun icin hosuna gidiyodur elbette dusunsenize seneler gecmis hala onun yolunu gozleyen biri var . Ne mutlu edici... Tamamen unutayım nolurBoşver. Şükret ki salmadın onun gidişinden sonra.. miss gibi ayakta durdun. Çok daha ciddi olanlara layıksin.
"Karnım doysun, yinede pastam dursun" kafasiyla 6 senedir meşgul ediyor seni...
İnanın 6 senedir sevmeyi hoslanmayı gectim hicbir erkegi begenmedim bile. Ben senelerdir yalnız yasıyorum her gun bir yıgın insanla birlikteyim sosyalim gun geliyor is icabı basbasa yemege gidiyorum bi suru insanla. Ama yok tek bir etkilesim olmadı kimseyle aramda. Butun teklifleri reddettim. Cunku kimse onun kadar mukemmel degildi. Su an imkansız yani yeni bir iliskiBu haldeyken başka biriyle ilişkiye başlama bence. Onun yasadigi yere git..görüş..konuş.
İnanın 6 senedir sevmeyi hoslanmayı gectim hicbir erkegi begenmedim bile. Ben senelerdir yalnız yasıyorum her gun bir yıgın insanla birlikteyim sosyalim gun geliyor is icabı basbasa yemege gidiyorum bi suru insanla. Ama yok tek bir etkilesim olmadı kimseyle aramda. Butun teklifleri reddettim. Cunku kimse onun kadar mukemmel degildi. Su an imkansız yani yeni bir iliski
Ailelerimiz aydında yasıyor, ya ben aydında degildim o geldiginde, ya yurtdısında dil okulundaydım, ya tatildeydim. Bi kere denk geldi bulusmak icin sozlestik, benim bilegim kırıldı gidemedim:) oyle bir sans yani6 yildir neden gorusmediniz hic? Illaki Turkiyeye gelmistir bu kadar surede, degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?