• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 senelik kiz arkadasi

Yıllar önce erkek arkadaşıma durduk yere aldatmam ben seni demiştim, çok pis kavga çıkmıştı. İnsan aklında olmasa böyle bir şeyi söylemez, çünkü aklına gelmez demişti. Sonuç olarak aldatmıştım :KK53:
Aldatmadan kasıt başka şehirlerdeydik, zaten görüşmeyecektik bir daha, ona söyleme gereği duymadan başka sevgilim olmuştu.

bu olayin hic bi tarafi normal degil bence. nolursa olsun isterse en yakin arkadasi olsun ayni evde kalmalarini dogru bulmadim ben.. madem sevdigin okadar iyi niyetli o zaman arkadasina bi otel de ayarliyabilirdi bence.

Siz evde erkek bir arkadaşınızı ağırlasanız suç olurdu. Sadece bundan emin olabilirim.

Aa ama dokunmamis bilee :63: lafa bak ya. Direk yaptigi aciklama bu. ve surekli kestirip atma derdinde konusmalarinda goruyorum ki. Bana cok ters geldi. Haklisin sonuna kadar

Bence boşuna tavır yapıyorsun seni çok takıyor olsaydı veya dinleyecek olsa boyle bir teklifi yapmadan once sorardi.
Hersey olup bittikten sonra laf arasinda söylüyor

Ayrica kac senelik arkadaslar olcak olsa olurdu diye birsey yok 10 senelik arkadaşıma aşık oldum yok 5 sene dostlugumuz vardi ama ben aşık oldum diyen kız veya erkek cıkıyor hiç gormediniz mi ??
Olmaz diye birsey yok ..
Buda normal karşılanacak birsey degil ama o senin kocan degil bu kadar karışmakta sana düşmüyor oyuzden zatende karistirtmamiş.
Ben boyle kizlarla icli disli olan adamlardan herzaman uzak durmusumdur oncedende .. ugrasmaya degmez.

Yani kız kalsın problem değil de, neden sürekli mesajlaşılıp sevgiliye geç cvp veriliyor o daha garip bence. Bir de bu kadar uzatma gerçekten itici bir durum eğer dediği gibi birşey yoksa. Varsa da yanyanayken kokusu çıkarrr meraak etmmeeeeee

Back