- 4 Eylül 2015
- 2
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi fotoromann
-
Dokunmadım bile demesi garip geldi bana.
Mevzu dokunması değil, kim o vs deyince dokunmadım bile demesi direkt. Yani insan savunma yapar da bu şekilde olmaz ki. Aramızda bir şey olması mümkün değil kaç yıllık arkadaşım diyebilir, benim senden başkasını gözüm görmez diyebilir ama dokunmadım bile çok garip.Aynennnnnnnnnn !!! Yok bide dokunsaydi...
Mevzu dokunması değil, kim o vs deyince dokunmadım bile demesi direkt. Yani insan savunma yapar da bu şekilde olmaz ki. Aramızda bir şey olması mümkün değil kaç yıllık arkadaşım diyebilir, benim senden başkasını gözüm görmez diyebilir ama dokunmadım bile çok garip.
Mevzu dokunması değil, kim o vs deyince dokunmadım bile demesi direkt. Yani insan savunma yapar da bu şekilde olmaz ki. Aramızda bir şey olması mümkün değil kaç yıllık arkadaşım diyebilir, benim senden başkasını gözüm görmez diyebilir ama dokunmadım bile çok garip.
Yani onunla konuşmanı kesmesini istemen filan fazla olmuş ama bence uygun bir dille o gün uygun olmadıgını sehir dışına cikicagi gibi bir yalan söylemesini istemen daha olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?