• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 senelik kiz arkadasi

fotoromann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
2
0
1
32
Merhabalar,

1 Yillik bir iliskim var yurtdisinda yasiyoruz. Ben 3 gun once turkiye tatilimden dondum sevgilimde 2 hafta sonra donecek. O ankarada kaliyor, yalniz gitti ailesi yok. Son 1 haftadir whatsappten konusabiliyoruz cunku daha once interneti yoktu. Bugun yone sohbet ederken surekli gec cevap verdigini fark ettim ve kimlerle konusuyorsun dedim. Arkadaslarla dedi. Bende saka ile karisik kizlarla konusmuyon dimi yani sadece erkekler ve akrabalarla dedim. Hayor bir tane kiz var, oda bizim ordan, burda ankarada 2 gun evimde misafirim oldu kiz kardesiyle beraber onunla konusuyorum dedi. Ben tabii sok.. kim o kiz diye sordum, tanimazsin 6 senelik arkadasim, ankarada isi varmis bende kalacak yeriniz yoksa bende kalabilirsiniz dedim dedi. Bende ankarada otel mi yok neden hemen atladi teklifine diye sordum, iyi kiz kotu dusunme dedi. Sinir oldum. Naptiniz dedim, kotu dusunme hemen dokunmadim bile zaten iyi kiz olmasa teklif etmezdim guven bana dedi. ailelerin haberi yokmus. Ya ben anlamiyorum bekar.bir kiz neden kalir ki? sinir oldum. Surekli uzatma tamam fikrini soyledin zamani geri ceviremem oldu bitti cok iyi bir arkadasim hepsi bu deyip duruyor. Bende ona onunla konusmani kesmedigin sure benimle konusma dedim. Sacmalama 6 senelik arkadasim dedi, bende benden onemli yani deyince ufff uzatma sacmalama yok oyle bir sey anlattigima pisman ettin bunaltma beni diyor. Simdide tavir yapmay devam ediyorum. Sizce haksiz miyim? ha birde eger kiza karsi farkli niyetler etsem sana anlatmazdim herhalde dedi. Bu arada ben 23, sevgilim 28 arkadasida 25 yasinda.

Yani onunla konuşmanı kesmesini istemen filan fazla olmuş ama bence uygun bir dille o gün uygun olmadıgını sehir dışına cikicagi gibi bir yalan söylemesini istemen daha olurdu:KK51:

Hani kız neden teklife hemen atlamış diyorsunuzya sevgiliniz neden hemen atlayıp teklif etmiş kendi evinde kalmasını? Belkide ısrar etti kalın diye o kısmı bilemiyoruz. Ha ama şu var 6 yıldır sevgili olsalar olurlardı zaten gerçekten arkadaşlardır. Birde aralarında bir şeyler geömiş olsa gerçekten anlatmazsı birde kız kardeşininde yanında olması yine olasılıkları düşürüyor. Ama böyle duumlar sizi rahatsız ediyorsa sorunu sevgilinizde arayın sizin istemeyeceğinizi bilip teklif etmemeli.

Aynennnnnnnnnn !!! Yok bide dokunsaydi...
Mevzu dokunması değil, kim o vs deyince dokunmadım bile demesi direkt. Yani insan savunma yapar da bu şekilde olmaz ki. Aramızda bir şey olması mümkün değil kaç yıllık arkadaşım diyebilir, benim senden başkasını gözüm görmez diyebilir ama dokunmadım bile çok garip.

Kızın evinde kalması değil de, size bunu laf arasında söylemesi garip geldi.. Arkadaşım bende kalacak diye daha önceden size bahsetmesi gerekmez mi?

Cok tuhaf bır savunma olmuş:) banada cok dogru gelmedı ... Sızın tanımadıgınız o cok yakın arkadası mısafr etmeden fıkrınızı bı seklde alsaydı cok daha durustce olurdu...

Mevzu dokunması değil, kim o vs deyince dokunmadım bile demesi direkt. Yani insan savunma yapar da bu şekilde olmaz ki. Aramızda bir şey olması mümkün değil kaç yıllık arkadaşım diyebilir, benim senden başkasını gözüm görmez diyebilir ama dokunmadım bile çok garip.

Haklisin, yada daha detayli bi sekilde aciklama yapabilirdi söyle söyle oldu bu yüzden eve cagirdim gibisinden... Dokunmadim bile demek direk süphe uyandirir. ''niye böyle dedi ki simdi?" der insan. Ben öyle düsünürdüm dogrusu..

Yoook kardeş yok. Ben gıcık oluyorum bu tiplere. Ne kadar genişler. Tamam sen masum düşünüyosun o masum düşünüyo her şey iyi hoş da senin bi sevgilin var. İsterse 20 yıllık arkadaş olun bu kız kıskanmazmi. Ben olsam valla trip atmakla falan kalmam. Bi de neymiş dokunmamış. Peh.

Aşkolsun canım ne fesatsiniz çocuk iyilik yapmış kiyamam,geri dönünce küreği ağzının ortasına cakardim yeminle...

Arkadaslar ben sinirden hizli hizli yazdigim icin o dokunma kismi biraz tuhaf olmus evet. Ben ona 6 senelik arkadasin, vaktiyle aranizda bir sey gecti mi diye sordum hayir tabiiki de dedi. Sonra ya kabullenemiyorum onunla iki koca gun ayni evde kalmissiniz hersey olabilirdi dedim, o da.bana sacmalama arkadasim o.benim asla oyle dusunmedim kiza dokunmadim bile dokunmam zaten sen hemen neler duaunuyorsun demisti..

Kizla cafede faceden yazisirken demis bende kalabilrrsiniz diye yani olaylar ani gelismis...

Bence olay normal, yıllanmış bir arkadaşlıkları var. Sorun sadece altı yıllık bir arkadaşını size daha önce anlatmamış olması ve çağırmadan önce sizi bilgilendirmemesi.

Yani onunla konuşmanı kesmesini istemen filan fazla olmuş ama bence uygun bir dille o gün uygun olmadıgını sehir dışına cikicagi gibi bir yalan söylemesini istemen daha olurdu:KK51:

Ay ben olayı biraz yanlis anlamisim o_O

Bence de 6 senede bir seyler olsa olurdu ama yani

-"iyi kız" olmasaydı teklif etmezmis ne yani kötü kız olsa bizim çocuk da mı niyeti bozucak?

-dokunmadım bile bence de garip :KK20::KK57:

Dokunmadım :) Adamda ki savunmaya bak. Dürüst davranması güzel ama fikri tuhaf.

Sizde hemen atlamışsınız " ya o ya ben " demeye. Beden olmayacak şeyleri için yüz göz oluyorsunuz.
Bir daha kalmasını istemiyorum deyin yeter.
Evet bence de uzatmayın. Laçkalaşır.
Ya hazmetmeyip ayrılacaksınız ya da akıllıca susacaksınız.

Diğer taraftan ise" neden bekar bir kadın başka bekar evde kalıyor " diye soracağınıza , neden sevgilisi olan bir erkek başka iki kadını evine davet ediyor " diye sorun.

Hemen karşı tarafa yüklenmeyin..

Back