6 Senedir Tarot Falı Bakıyorum, Bu Asla Sonradan Öğrenilecek Bir Şey Değil !

anladım canım. gönderdiğin bilgiler yeterli bakmam için. sana bir dönüş yaptıysam sende kesin bakılacaklar arasındasın.
merak etme :)

tatlı dilli biri geldi sonunda

bu konuyu kapatıp yeni bir konu açacağım birazdan, başlığı faldan ziyade okült konular oradan kitap isimlerinden yaptıklarımdan söz edeceğim mistik sohbetler olur hem

anladım canım. gönderdiğin bilgiler yeterli bakmam için. sana bir dönüş yaptıysam sende kesin bakılacaklar arasındasın.
merak etme :)

bakıp bakmaman gerçekten önemli değil.

ben bak diye sıkıştırmadım bilgiler için sıkıştırdım beni yanlış anlama lütfen bu yeterli.

yeni konuyu açacaksan iyi öyleyse canım, yoksa bir yerlere gitme hee, parapsikoloji-mistik konularını konuşuruz, hepimiz bu konuda birçok şey öğreniriz :) bu arada msj attım bilgin olsun :)

canım bahsettiğin izmirdeki falcı kim , tarif eder misin ? yolum düşerse baktırmak isteyebilirim :)) ben iyi bakan falcıları araştırıyorum da , not tutuyorum lazım olabilir diye :)

syysskuu canım seni faceden eklemek istiyorum bana isim ve soyisimini özelden atabilirmisin yada face linkini canım muhabbet ederiz ordan da :)))

Ben karsiliksiz bu fedakarligi talep edemem emek var sonucta. Bana bakmayi kabul edersen eger dogum saatini biliyorsan astroloji dogum haritana bakabilirim. Bir kac hocadan egitim tamamladim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…