Bence dekesinlikle insanın içinden gelen bir şey sonradan öğrenmekle olacak iş değil.Bazıları mesela yüzüne bakarak anlatıyor herşeyi.Özel bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Çok meraklıyım böyle işlere çok fal baktırdım ancak gelecekle ilgili nedense hiç doğru bir yorum duyamadım. Sanırım önceden olan şeyler hissediliyor sadece bilemiyorum.
ben hayatımda hiç fal baktırmadım. arkadaşlarım baktırmaya gittiklerinde yanlarında gittim. bir kere kahve tarotçuları bu işten gırla para kazanıyor. günde en az 20 kişiye fal açıyor, bu insanlar gerçekten hissetseler bile yüklendikleri negatif elektrik onların doğru hissedememesine neden olur. ben mesela bir günde maksimum 3 tarottan sonra migren krizi geçiriyorum. 3. göz iki kaşımızın arasında ve fal esnasında açılıyor. fal baktıran kişi isterse pozitif olsun bu göz negatif olanı vücuda yüklüyor. ikinci bir saçmalık ise şu; gerçek tarot falı asla belli bir para, eşya, söz karşılığında bakılmaz! ben bir kaç ailenin çocuk sahibi olduğunu gördüm ve söyledim, cebime para sıkıştırmaya çalıştırdılar, asla kabul etmedim. yalnızca o an tokası, takısı varsa rica ediyorum, elektriği geçtikten sonra kişiye iade ediyorum. onun haricinde gidicem bir kahvede 20 kişiye fal bakıcam her birinden 20 tl kazanıcam oho.. bu ticaretten öteye gitmez, ne o öyle üfürükçü hocalar gibi :)
Ben de katılıyorum size arkadaşlar. Allah vergisi demek yanlış mı olur bilmiyorum ama öyle işte..
Birinin bu konuya açıklık getirmesi iyi oldu:)
syyskuu müsait olduğun bi zaman için senden sadece bir soruma cevap olarak bakmanı rica edebilir miyim?
pisipisikolog, bazı insanlar harika çizer olarak doğuyor, bazıları iyi şarkı söylüyor. bu herkesçe rastlanılabilen bir şey deği dediğin gibi. ben 90 doğumluyum ve mısır göçmeniyim, bir hocam bana indigo çocuğu olduğumu söylemişti. o dönem çocukları ya devlet adamı, ya böyle büyücü, ya da katil gibi insanlığa nam salan kişiler olurmuş. hatta şimdilerde 2000'li yılları için kristal çocuklar deniyor çok emin olmasamda. galiba böyle bir döneme denk gelenler seçilmiş oluyor, bilemiyorum pek.
ben hayatımda hiç fal baktırmadım. arkadaşlarım baktırmaya gittiklerinde yanlarında gittim. bir kere kahve tarotçuları bu işten gırla para kazanıyor. günde en az 20 kişiye fal açıyor, bu insanlar gerçekten hissetseler bile yüklendikleri negatif elektrik onların doğru hissedememesine neden olur. ben mesela bir günde maksimum 3 tarottan sonra migren krizi geçiriyorum. 3. göz iki kaşımızın arasında ve fal esnasında açılıyor. fal baktıran kişi isterse pozitif olsun bu göz negatif olanı vücuda yüklüyor. ikinci bir saçmalık ise şu; gerçek tarot falı asla belli bir para, eşya, söz karşılığında bakılmaz! ben bir kaç ailenin çocuk sahibi olduğunu gördüm ve söyledim, cebime para sıkıştırmaya çalıştırdılar, asla kabul etmedim. yalnızca o an tokası, takısı varsa rica ediyorum, elektriği geçtikten sonra kişiye iade ediyorum. onun haricinde gidicem bir kahvede 20 kişiye fal bakıcam her birinden 20 tl kazanıcam oho.. bu ticaretten öteye gitmez, ne o öyle üfürükçü hocalar gibi :)
Kesinlikle dogru !! Bi tanidigim ablam var telefonla görusuyoruz beni görmeden bile tarotla bir suru seyi söyleyebiliyor :) aslinda bazen kartlari bile takmiyor kendi kendine konusuyor sanki :)) cok yardimci oldu bana sagolsun her insan yapamaz
elbette, seve seve :)
Bu bir şans bence, kıymetini bil:)
Oleeyy çok teşekkür ederimm beni nasıl mutlu ettin anlatamam:) Müsait olduğun zaman söyle sen, ben soruyu ve hangi bilgiler lazımsa onu söyleyim sana:) Özelden mesaj hakkım yok henüz burdan yazarım:)
Benim ablamda cok rahatsizlaniyorum diyordu bazen yataktan kalkamaz oluyorisiniz zor valla insanlarin elektriginden etkilenmek ve ruhunuzun yorulmasina sebep oluyor , kendi hayatinizi birakip baskasinin hayatiyla ugrasmak cok zor
Yarın akşam o saatte dışarıda olucam gibi:) Şimdi yazayım ben buraya en iyisi..Kasım 8'de saat öğlen 3 civarı.. Sorum aslında tahmin etmesi hiç zor değil eski sevgilim dönecek mi sorusu:) (bu ayrıntıyı vermeden geçemiycem,adamın askerliğini bekledik geldiği gibi terk etti) Ya da onunla ilgili genel bi ilişki açılımı da yapabilirsin.( o da kova burcu) Sevdiğim koku ilginç gelebilir ama tütün kolonyası kokusu ya da çikolata vanilya karışık koku da olur:) Çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmm!
şanslısın, ablam kova ve kovaları çok iyi tanırım ^^ rica ederim, ben yarın buraya yazacağım o halde, girdiğinde okuyabilirsin. birde kendi burcunu söylersen harika olur ^^
ben de özel mesaj yazmak isterdim ama hem sayim dolmuyor hem de galiba sen de cevap yazamiyacaksin 100 mesaj dolmadigi icin