6 Mart pazartesi transfer olanlar

Kizlar merhaba.ben özür dileyerek bisey sormak istiyorum.bu dönemde doktor eşimizle münasebetle ilgili birşey dedi mi? Bilmediğim için soruyorum. Bize herhangi birşey demedi acaba unuttu mu ondan mı söylemedi.
Rahmin kasılmaması için yasaklıyorlar

Merhaba 3. Gün embriyosu biraz daha geç çıkabiliyor diye biliyorum kanda. Ama yine de çıkacaktır bence bugün de verseniz değer biraz daha düşük olur sadece
Öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım artık hayırlısı

çok sevindim adınıza.sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah.bende test verdim bakalım artık
Daha yolumuz çok uzun pazar günü ikinci tahlil 2 katı olması lazım sonra kese sonra kalp atışı Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarımızı insallahhh

Daha yolumuz çok uzun pazar günü ikinci tahlil 2 katı olması lazım sonra kese sonra kalp atışı Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarımızı insallahhh
Amin inşallah aynen haftaya dr kontrole çağırdı benide ama çok merak ediyorum kese varmı kalp atışı varmı değer yükseldimi beklemek çok zor bazen hiçbirşey hissedemiyorum sizde de oluyor mu birde grip oldum üstüne sağlık

Dr hiç bilgi vermedi valla neyseki ben kendi mantigimla zten bu durumdan uzaklastim :) tesekkur ederim yanitlariniz icin bilmiyordum ondan sormak istedim

Kızlar bende ikinci kan testimi yaptirdim ilkinde 80 çıkmıştı 48 saat sonra test verdim şimdide 248 çıkmış bir sorun yoktur dimi?

Kızlar bende ikinci kan testimi yaptirdim ilkinde 80 çıkmıştı 48 saat sonra test verdim şimdide 248 çıkmış bir sorun yoktur dimi?

Gayet güzel artmış. Hayırlı olsun. Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alın

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Valla eşime söyledim adam yüzüme baktı tepki bile veremedi bişey diyemiyorum sevincimiz kursağımızda kalıyor bir pazar günü olsun dedi.ben şu an bilincinde bile değilim var mı yok mu hep olacak mı sevinemedim bile sanki işle ilgili konuşuyormuşum gibi bahsediyorum.daha ailelere bile söylemedik kesin olsun diyoruz onlarıda üzmek istemiyoruz değişik duygular yani ama ili gündür başım dönüyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…