- 5 Haziran 2022
- 65
- 14
- 8
Rahmin kasılmaması için yasaklıyorlarKizlar merhaba.ben özür dileyerek bisey sormak istiyorum.bu dönemde doktor eşimizle münasebetle ilgili birşey dedi mi? Bilmediğim için soruyorum. Bize herhangi birşey demedi acaba unuttu mu ondan mı söylemedi.
Öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım artık hayırlısıMerhaba 3. Gün embriyosu biraz daha geç çıkabiliyor diye biliyorum kanda. Ama yine de çıkacaktır bence bugün de verseniz değer biraz daha düşük olur sadece
Daha yolumuz çok uzun pazar günü ikinci tahlil 2 katı olması lazım sonra kese sonra kalp atışı Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarımızı insallahhhçok sevindim adınıza.sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah.bende test verdim bakalım artık
Hastanelerin acil bölümünden test verebilirsinizÖğleden sonra gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım artık hayırlısı
Amin inşallah aynen haftaya dr kontrole çağırdı benide ama çok merak ediyorum kese varmı kalp atışı varmı değer yükseldimi beklemek çok zor bazen hiçbirşey hissedemiyorum sizde de oluyor mu birde grip oldum üstüne sağlıkDaha yolumuz çok uzun pazar günü ikinci tahlil 2 katı olması lazım sonra kese sonra kalp atışı Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarımızı insallahhh
Kızlar bende ikinci kan testimi yaptirdim ilkinde 80 çıkmıştı 48 saat sonra test verdim şimdide 248 çıkmış bir sorun yoktur dimi?
Gayet güzel katlamış,hayırlı olsunKızlar bende ikinci kan testimi yaptirdim ilkinde 80 çıkmıştı 48 saat sonra test verdim şimdide 248 çıkmış bir sorun yoktur dimi?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Valla eşime söyledim adam yüzüme baktı tepki bile veremedi bişey diyemiyorum sevincimiz kursağımızda kalıyor bir pazar günü olsun dedi.ben şu an bilincinde bile değilim var mı yok mu hep olacak mı sevinemedim bile sanki işle ilgili konuşuyormuşum gibi bahsediyorum.daha ailelere bile söylemedik kesin olsun diyoruz onlarıda üzmek istemiyoruz değişik duygular yaniAmin inşallah aynen haftaya dr kontrole çağırdı benide ama çok merak ediyorum kese varmı kalp atışı varmı değer yükseldimi beklemek çok zor bazen hiçbirşey hissedemiyorum sizde de oluyor mu birde grip oldum üstüne sağlık
Bence iyi bir değer 2 gün sonraki yükselişi önemli olan tabi ama şimdilik güzel görünüyor3. Gün embriyosu benimde, 11. Gün bugün test yaptırdım 56 çıktı düşük mü bu değer sizce?
İnşallah sağolun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahBence iyi bir değer 2 gün sonraki yükselişi önemli olan tabi ama şimdilik güzel görünüyor
Canım üzülme doğru zaman ne zaman olursa ozaman olur inş. Rabbim en yakın sürede yüzünü güldürsünOlmadı maalesef nasip değilmiş vardır bundada bir hayr... dualarım pozitif olan arkadaşlarıma sağlıkla alın kucaklarınıza
Aynen benimde 46 dan 71 cikdi dun 6.4 dusdu kimyasal oluorKanda değer yükseliyor fakat istenen gibi değil. Benim 13 ten 16 ya çıkmıştı 2 günde sonra da yavaş yavaş düşüp 0 landı
Amin inşallah ama tüp bebek olayını kapadım artık. Rabbim nasibime yazdıysa olur bi şekildeCanım üzülme doğru zaman ne zaman olursa ozaman olur inş. Rabbim en yakın sürede yüzünü güldürsün
Çok geçmiş olsun çok üzüldümAynen benimde 46 dan 71 cikdi dun 6.4 dusdu kimyasal oluor
Tsk ederim canim 1 ay sonra ikinci denicem bakalimÇok geçmiş olsun çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?