Benim durumumu iyice yazmışsiniz ,Bu anlattıklarınız bana ananem ve 10 çocuğunu hatırlattı bilerek kavga ederler ve birşey söylemesinler diye kavga çıkarır hiç bir şeye karışmazlar. 10 çocuktan sadece 2 si dönüşümlü baktılar annem ve teyzem olarak. Umarım bizimkiler gibi kavga çıkarıp durumumuz yok diyip bir kenara çekilmezler. Allah göstermesin ama ölüm insanlar için. Vefat ettiklerinde de hepsi üşüşecekler miras için. Benim dayım ananemin evine bile çöreklenmiş çıkmıyor ananemde bir annemde bir teyzemde ordan oraya. Umarım sizin başıniza gelmez. sakın kendi yaniniza almak gibi bir hata yapmayın. Misafir gibi gelir yer içer üstüne hizmet bekler giderler hiç birşey yapmadan. bütün herşey size kalır ve kimse karışmaz psikoljinizin bozulduguyla kalırsınız. Bakıcı tutun en mantıklısı dediginiz gibi paraları varsa. Yine kontrol edersiniz ama yükünüz hafifler.
Zaten tahammül edemiyorum ,annem çok değişik biri ,o kadar para varken torunlarana bir tişört almışliklari yok.Bu zamana kadar hiç böyle düşünmedim .
Söylenecek çok şey var ,kendisi asilinda bizide çok ihmal etti desem az olur ,neyse.