6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

evet yaprak tantuni mersinde işte şube açmışlar oraya
kopamıyorum evlendikten sonra bile 2 defa gittim girnenin horbourda ya her tasında anım var güzel anılar o yüzden kopamıyorum çok bağlıyım bide kıbrıslılar çok samimi geliyor bana konusmaları fln opuyorumnanaktan kapalımarasın denizi cok guzel ya ama ulaşım biraz zorluyor kıbrısta bilirsin ondan lara daha yakın geliyor bana bak bunuda en son gittigimde kaptım her gidişimin dönusunde ağladıgım biyer gercekten mersindeyken bilirdim haftayada oradayım ama yineden gözlerim dolu dolu binerdim uçağa

Merhaba, you_know
Seninle birebir sohbetimiz olmadı ama bana sempatik gelen üyelerdensin :icecream:
Şimdiye kadar hayatta keşkelerinmi çok oldu ıyiki lerin mi? =)
opuyorumnanaktaniyikilerim daha cok oldu çünkü her keşkemden bişi öğrendim
Bu arada kızın olursa Eylül Oğlun olursa Ekin Koymak istiyormuşsun. Bende hep öle isterdim küçüklüğümden beri :)
evet ekin ama toprak erkekte daha ağır basıyor

Teşekkür ederim cevabın için. Bi soru daha sorucam
En çok yapmayı sevdiğin yemek hangisi? Eşinin senin yapıpta beğendiği yemek hangisi?

bu haline de bayıldımm duruşu çok güzelboshayallersmile
ben de çok severdim kıyafet dikerdim hep barbie bebeklerime:hulya:
evde film izlemek mi, sinemada film izlemek mi?
çok mu soru sordum?eyvahedigeldismile:kedi:
sinemada tabikiiiopuyorumnanaktan

Tşk Ederim Tatlım Cevabın İçin.. Kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

tesekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Hangi tür müzikten hoşlanırsın ? Kimleri dinlersin ?
pop rock dinlerim şu anda demet akalın dinliyorum mesela bozuyorum yeminimi seviyorum bu kadını
şebnem ferah bayılırım
yeni çıkan tipleri değilde yer yapmıs olanları daha cok severim

Teşekkür ederim cevabın için. Bi soru daha sorucam
En çok yapmayı sevdiğin yemek hangisi? Eşinin senin yapıpta beğendiği yemek hangisi?

sarma çok severim yapmayı içliköfte bide
eşim bütün yemeklerimi begenir yer ama tabak bitince olmamıstı der böyle bir tip işte kaydirigubbakcemile3

içli köfte yapmak marifet ister demekki sende marifetlisin
kendinde en çok sevdiğin huy ve sevmediğin huy nedir? özel değilse =) (çokmu soru sordum)

içli köfte yapmak marifet ister demekki sende marifetlisin
kendinde en çok sevdiğin huy ve sevmediğin huy nedir? özel değilse =) (çokmu soru sordum)

kimse sormuo nasılsa sen sor zemuszemus
2 defa yaptım içliköfte annem bile sasırdı ama zevkli zemuszemus
kendimde en çok sevdigim huy sıcak kanlıyım ama herkes ilk gördügümüzde ne soguk havalı kız dedik konusmadık der konustukca tanırlar
sevmedigim huy karsımdaki kırılmasın diye hayır diyemiyorum bazen ama artık onuda öğrendim

yapmaktan keyif aldığın ve nefret ettiğin ev işleri nelerdir ?

şekey kız cevaplarında en az senin kadar tatlı sıkılmadan okuyorum opuyorumnanaktan

Eşinle ruh ikizi olduğunuzu düşünüyor musun yoksa daha iyisi olabilirdi diye geçirdiğin oldu mu içinden :jeyyar:

Ewet ya hem samimiler hemde şiveleri süper bazen anlamıyorum ama şiveyi yinede güzel konuşuyorlar .
Lara yakın evet biz maraşta denize giriyorduk nefiz bir denizi var istediğin kadar açıl ne güzel .
Eylülde kısmetse gidiyorum yine gel beraber gidelim :lepi:

şekey kız cevaplarında en az senin kadar tatlı sıkılmadan okuyorum opuyorumnanaktan

Eşinle ruh ikizi olduğunuzu düşünüyor musun yoksa daha iyisi olabilirdi diye geçirdiğin oldu mu içinden :jeyyar:

oyyy canım benim kız ne olur kaşı yoksa nazarım deycek sana
yok eşimle ruh ikizi değiliz ama kahrımı cekecek tek erkek ondan evlendim zatenkaydirigubbakcemile3

Keyifsizken, kafanı dağıtmak ve moralini düzeltmek için neler yaparsın ?

wooow eylülde ne güzel olur akşamları hafif serin şalın omzunda sahilde yürürsün her yandan müzik sesleri sabaha kadar :sinifsinif: of abla ne yaptın :gitme:

en sevdiğin kozmetik ürünün nedir.
bu olmassa ne yaparım dediğin senle özdeşleşen
kozmetik ürünün nedir kuşum
tahmin edebiliyorum az çok ama sen yine de söle

Keyifsizken, kafanı dağıtmak ve moralini düzeltmek için neler yaparsın ?

mersindeyken çıkar sahilde yürürdüm yada salonda oturur denizi izlerdim ağlardım genellikle ağlayınca rahatlıyorum burada bişi yapamıyorum malesef bi deniz göreyim desem yürümem sonrada tıkıs tıkıs dolmuslara binip saatlerce yol gitmem gerekio bakırköy fln kesmio ortaköye gitmem lazım ondann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…