6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

Merhabalar;
Ben yeni bir anneyim ve sizleri uzun suredir takip ediyorum,cok guzel bilgiler edindim tesekkur ederim.
umarim bundan sonra sorularima ve sorunlarima sizlerle cevap bulabilirim...
not; cok yanlizim tek basina cocuk buyutmek cook zorr.
mafoldumben

buldum buldum,ben eşinle nasıl tanıştığınızı bilmiyorum ,okuldanmı tanıyonuz birbirinizi ?
ben mersinliyim biliorsun eşimde mersin ünv mezunu benim liseden arkadasım eşimin üniversiteden arkadası eşim diplomasını almaya geldiginde tanıstık ondan sonrada haftada 1 mersindeydi zatenkaydirigubbakcemile3 eeebuldu benim gibi kızı kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
ve nası evlenme teklıfı ettı?

doğum günümde evlenme teklif etti opuyorumnanaktan ben o gelir diye bekliyordum ama ısrarla beni çağırıyo işte bileti aldım kesin gelmelisin fln ama daha önce hiç evlilik konuşmadık hiç zaten tanısalıda 4 ay olmustu ben buraya geldim dogum günümde çiçek pasajına gitmiştik yemeğe :kedi: acıkmıstım ama bende yumuldum yemege baktım eli ayağına dolaşıyo ben 1 kadeh şarabı içerken o 1 şişeyi bitirdi sonra tırnagına ne olmus dedi bakarken elimi çekti yüzük taktı benimle evlenirmisin dedi :asigim:ama ben evet demedim kaydirigubbakcemile3 hala der zaten yüzüğü aldın insan evet der diye

hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

ay yuppi yetiştim buna erken oturmuşsun ama hiç kalkma :) dikkatle takip edeceğim kızlar you_know o kadar melek gibidir ki kimseye hayır diyemez ,Allah onu üzen kişileri karşısına çıkartmasın inşallah hep hep mutlu olursun gülmek çok yakışıyor benim canıma ,nedimem benim olumunekankayizsmile çooook seviyorum seni çok !

konuyu dağıtma sor sorunukaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

halen ezele aşık olmak gibi bi hataya düşüyormusun :jeyyar: (hani bn varkene)

inan izlemiyorum bile gecen hafta izledim izlemez olaydım kriz geçircektim öle cıbılcıbıl görünce herifi kafamçokkarıştı:asigim:
bide istinye parkta görmüştüm herif yakısıklıda gözaltı torbaları var :umursamaz: hiç hazetmem :umursamaz: yoksa o bana baylır yanikaydirigubbakcemile3

selamm canım
bende sorayım bari bi soru biçok şeyini biliyorum bi bunu hep merak ederim

niye you_know nickin başka bişey değil

saol cnm bana bıraktığın için a.s. hakkı vermişin
bu arada dünkü bölümü izlememkle çok şey kaybettin biliyormusun
ali ezelin ömer olduğunu öğrendi ve sanıırm ölücü vuruldu
nese bnm sorcak sorum yok
sen bzm topiğe gel
hayatında mutluluklar dilerim
ama kenansızaklinialirimsmile

fragmandan gördüm ömer oldugunu öğrendi akannehir ama zaten ben hiç dizi izlemem onuda kenan için izliodum bi süre sonra sıktı yaz gelince herseyden sıkılırım ben ondanda sıkıldım okurum bi ara dunku bölümü
sempatiksalakcinni

hiç birebir konuşmuşluğumuz yok ama bana çok sıcak gelen üyelerdensiniz:kedi:
ben de nickinizin neden you know olduğunu sorucaktım ama sorulmuş..
okuduğunuz bölümden memnun musunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…