- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Canim selam
Benim sorumda su olucak sana
Hala converse ve mor delisimisin ???
ve annem kiziyo converse giymeme diyodun hala kiziyomu :))
cevaplarım kuşum söyleyen söyler gider kaydirigubbakcemile3 evli kadınsın eski sevgilinden bahsedion gibi oldukaydirigubbakcemile3
Platonik aşık oldun mu? hiç (cok mu? özel oldu cvplamaya bilirsin canım şimdi biri atlar evlisin platonikden ne bahsediyon diye:roflol:)
selam bebem ben geldim beni özledin mi olumunekankayizsmile
ben hep rüyalarımda beni üzen insanları pişman olmus sekilde görürüm onun için bazen rüya bazen gercek diyorum
kuşum ondan baska soru soran yokki
çok muhabbetimiz yok ama çok net bi insansın için dışın bir
ozaman benden de bir soru
sorulduysa kusurabakma
hayatında işte bunun altından kalkamayacağım dediğin bir sorunla karşılaştı nım?
evet evet gidelim bu c.tesi yazılanların hepsini hepsini okudum çok bilgilendim artık zemuszemus seni çook seviyorum
gözlerim yaşardı gururdan :roflol::roflol:valla laris saçmalama da çığır açtın arkadaşımm..
sana en süper ve seri saçmalayan ödülünü vermeli kk.. a.s.
nikoncan ne ki yanında
otomotiğe aldın resmen
kaydirigubbakcemile5ok anlaştık kimse duymasın sıhhhhkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3gözlerim yaşardı gururdan :roflol::roflol:
onu bugünlere getirmek için ne emek verdim sempatiksalakcinni sırnaşık şey
mahkemede israili bize versinler bak nasıl sorularımızla aklını alırız alsanaalsanasmile
ben de arada ara veriyorum you_know kovmasın beni diyekaydirigubbakcemile3
hayatının anlatıldığı bir film çekilcek olsa seni kimin canlandırmasını isterdin?şakkıdı
soru sormadan yer işgal etimiyim
en sevdiğin yaz ve kış meyvesi
evet hihoyyyt
yaklaşık 10 tane conversim var artık eşim kızıo aaa bu rengide güzelmiş bunun 37 si varmı dediğim an yiterrrrrrrrrrr diye bagırıo baska alacaksan al onu alamayız diyo kaydirigubbakcemile3 ama pes etmem en son hardal sarısını aldım kahverengi desenli:sm_cool:
nikahtan sonra yemege gittigimizdede mor converslerimi giymiştim çiçeğimle uymustu kaydirigubbakcemile3 ama tabi arabada bitek onlar vardıkaydirigubbakcemile3
Sende bendensin iste ondan sana bu kadar yakin hissediyorum kendimi
iki mor ve converse delisi bende gecen beyaz ve kirmizi aldim aslinda ikisindende vardi ama beyaz olan uzundu kiz kardesime birakmistim tr deyken kirmizimda eskimisti kisa aldim onuda :))
gözlerim yaşardı gururdan :roflol::roflol:
onu bugünlere getirmek için ne emek verdim sempatiksalakcinni sırnaşık şey
mahkemede israili bize versinler bak nasıl sorularımızla aklını alırız alsanaalsanasmile
kovmam seker neden kovayım olumunekankayizsmile
kendimde oynarım aslında bu sektöre yabancı değilim ama şu melekler korusundaki kız varya uzun saçlı erkanın sevgülüsüydü bebegi olan o oynasın isterdim
saol canım bende seni opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
benimde beyaz ,kırmızı,siyah,gri,mor,hardal,yeşil,bordo , bide beyazlı değişik vr kısa giyemiyorum ben hep uzun benimkiler ama önunde swarovski taslı olandan begendim cok pahalı yaaabilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?