6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

geriyizdir biraz

ne kadar zaman kaldın gaziantep de?

şenliklere başı kapalı yaşlı 2 teyze gelio suratımıza tükürmüşlerdi erkeklerle funda arar dinliyoruz diye kaydirigubbakcemile3 sizin aileniz yokmu utanmazlar demişlerdi ama valla aramzda sevgili olan bile yoktu hadi öpüştüler fln desek kaydirigubbakcemile3
5 sene kaldı orada

peki en cok begendıgın yerin neresi :kedi:yada kendını güzel bulurmusun?yerimseniben

çirkinmiyim bacı artiz gibi kadınım sen beni görmedin sanırsam zemuszemusbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

en çok gözlerimi begenirim herkeste begenir zaten

o tükür aynen nie iade etmediniz ki
alın buda size bizle aynı ortamda bulundugunuz için diye:roflol::roflol:
ben bazı semtlerden yakıncagını düşünerek sormuştum baya şaşırdım bak:roflol::roflol:

ya evim ünv karsısındaydı apartlar var oralarda bilirsin pek çarsıya fln gitmezdik gerçi yeşilsuda dolmuş beklerken önümüze araba durdu 3 kızız ama havada soguk birimizde elinde tlf mesaj yazıo bunlar işte gelin götürelim fln cevap vermiyoruz ilerledik bunlarda yanımızda ilerliolar duraktan uzaklaşmadık ama neyse dolmus gelio arabanın camından kafasını çıkarıp şu tlf bırak bana cevap ver diye bi bagırdı salak şok olmuştuk gülelimmi ağlayalımmı yanımzdada erkekler var biride neden rahatsız ediosunuz kızları demedi

ahlaksızlar:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…