- Konu Sahibi BenmasMavi
-
gaziantepte okudum gaziantep ünv yani
canım bu soruyu 3 defa aldım bugun
pişmanlıklarım var evet ama pşman oldugum seylerdende bişiler öğrendigim için keşke yaşamasaydım demiyorumopuyorumnanaktan
batıl inançmı bilmem ama nazara inanırım beni çocuklugumdan beri tanıyan bir teyze vardı ben üniversiteyken tatile gelmiştim eve tesadüfen onun takı mağazasına gittik kardeşimle ama bilmiyorum o kadının oldugunu ilkokuldayken annem toka alırmıs düşün beni görunce direk sen .... kızı değilmisin dedi evet nerden tanıosunuz dedim adliyeden diyince cok sasırdm işte aldım bişiler çıkıyorduk bi yüzük varmış nazar deyince çatlıomuş fln al bunu takarsın dedi aldım taktım siyah ince bişi ama guzel duruo die takıyorum kaydirigubbakcemile3 neyse ben gittim ünv mezuniyet balomuz var sabah kep atma töreni akşamda otelde balo sabahın köründe gittik güneşin altında fln başım çok kötü ağrıdı ama umursamıyorum neyse bitti akşamda hazırlandık baloya eğlendik fln gece eve döndüm kapının önunde çantamdan anahtarı arıyorum o arada ev arkadasım actı kapıyı içeri girdim adımımı atmamla parmagımdaki yüzük çat dedi 2 ye ayrıldı ben bayıldım gözümü açtıgımda hastanedeydim bilmiyorumkismileBatıl inanç ve takıntıların var mıdır ?
cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordurEn sevdiğin ve kullandığın özlü söz nedir ?
öyle herseyimi anlatmam mesela şunu nasıl yapayım bunu nasıl yapayım demem konu acıpta ama buradaki sevdigim arkadaslarımla paylaşırımDerdin sıkıntın olursa ki inşallah olmaz burada gönül rahatlığıyla anlatırmısın kaydirigubbakcemile3
bekliyorummmopuyorumnanaktanahh inanmıyorum.. you_know koltukta!!! hiç karşilaşamadık seninle yaaa ama çok seviyorum seni beennnopuyorumnanaktan
saat geç olduu şimdi çıkmam lazım yarın nöbetim var. iş yerinde devam ediicem sayfaları okumayaa
iyi geceler..
opuyorumnanaktanyaa aklımada geldi aslında ama sayfaları okumaya üşendimm:kedi:
teşekkürler cevap için...hem fikirizyerimseniben
merhaba canim
bende seni cok sempatik buluyorum ve nedense bir sohbetimiz olmasa bile yakin hissediyorum :)
soruma gelinceee..
yarin ölecegini bilsen[allah korusun :) ] .. son gününü nasil gecirirdin?
tatlı yemem :umursamaz: hiç sevmem hemde çoook zorlarlarsa puding belki yoksa asla baklava , kadayıf fln yiyemiorum kokusu bile yetio uzaklasıyorum oradan ama dondurmaya bayılırımmm:icecream:en sevdiğin tatlı ve en sevdiğin abur cubur nedir?cokacimcoook
yok cnm deilmiş ben oğlak burcuyum a.s.
keşke istanbulda yaşamasaydım
hayatında keşke şu olmasa daha güzel olur dedigin bi durum var mı?
dostluk,komik,eğlence
3 kelimede KK yı anlat
canım bu soru soruldu daha önce ama yinede cevaplayayımSelam You know
Çocuğun olsa adını ne koyardın :jeyyar:
var :kedi:
lakabın var mı?
böyle devam ederse kötü ama değişiklik olursa merkezde iyiTürkiyenin geleceğni nasıl görüyorsun iyi mi kötü mü ? yerimseniben
olmazmıııı var tabii
hayalin var mı?
Evlenme teklifini nasıl aldın you know?
Belki anlatmışsındır ama ben bilmiyorum merak ettim...
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?