6.Haftamızda 'You_know' Bizlerle...

gaziantepte okudum gaziantep ünv yani

canım bu soruyu 3 defa aldım bugun
pişmanlıklarım var evet ama pşman oldugum seylerdende bişiler öğrendigim için keşke yaşamasaydım demiyorum
opuyorumnanaktan

yaa aklımada geldi aslında ama sayfaları okumaya üşendimm:kedi:

teşekkürler cevap için...hem fikirizyerimseniben

merhaba canim

bende seni cok sempatik buluyorum ve nedense bir sohbetimiz olmasa bile yakin hissediyorum :)

soruma gelinceee..

yarin ölecegini bilsen[allah korusun :) ] .. son gününü nasil gecirirdin?

Batıl inanç ve takıntıların var mıdır ?
batıl inançmı bilmem ama nazara inanırım beni çocuklugumdan beri tanıyan bir teyze vardı ben üniversiteyken tatile gelmiştim eve tesadüfen onun takı mağazasına gittik kardeşimle ama bilmiyorum o kadının oldugunu ilkokuldayken annem toka alırmıs düşün beni görunce direk sen .... kızı değilmisin dedi evet nerden tanıosunuz dedim adliyeden diyince cok sasırdm işte aldım bişiler çıkıyorduk bi yüzük varmış nazar deyince çatlıomuş fln al bunu takarsın dedi aldım taktım siyah ince bişi ama guzel duruo die takıyorum kaydirigubbakcemile3 neyse ben gittim ünv mezuniyet balomuz var sabah kep atma töreni akşamda otelde balo sabahın köründe gittik güneşin altında fln başım çok kötü ağrıdı ama umursamıyorum neyse bitti akşamda hazırlandık baloya eğlendik fln gece eve döndüm kapının önunde çantamdan anahtarı arıyorum o arada ev arkadasım actı kapıyı içeri girdim adımımı atmamla parmagımdaki yüzük çat dedi 2 ye ayrıldı ben bayıldım gözümü açtıgımda hastanedeydim bilmiyorumkismile
En sevdiğin ve kullandığın özlü söz nedir ?
cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur
Derdin sıkıntın olursa ki inşallah olmaz burada gönül rahatlığıyla anlatırmısın kaydirigubbakcemile3
öyle herseyimi anlatmam mesela şunu nasıl yapayım bunu nasıl yapayım demem konu acıpta ama buradaki sevdigim arkadaslarımla paylaşırım
bekliyorummmopuyorumnanaktan
yaa aklımada geldi aslında ama sayfaları okumaya üşendimm:kedi:

teşekkürler cevap için...hem fikirizyerimseniben
opuyorumnanaktan
merhaba canim

bende seni cok sempatik buluyorum ve nedense bir sohbetimiz olmasa bile yakin hissediyorum :)

soruma gelinceee..

yarin ölecegini bilsen[allah korusun :) ] .. son gününü nasil gecirirdin?

bende seni cok seviyorum ya opuyorumnanaktan
mesela duydum işte yarın akşam öleceksin dediler bugun ailemle görüşür vedalaşır kıbrısa giderdim orada tek başıma ölürdüm

en sevdiğin tatlı ve en sevdiğin abur cubur nedir?cokacimcoook
tatlı yemem :umursamaz: hiç sevmem hemde çoook zorlarlarsa puding belki yoksa asla baklava , kadayıf fln yiyemiorum kokusu bile yetio uzaklasıyorum oradan ama dondurmaya bayılırımmm:icecream:
cips yerim yani bi başlayınca duramıyorum ondan bu aralar az yemeye calısıyorum

yok cnm deilmiş ben oğlak burcuyum a.s.

severim oğlakları

lakabın var mı?

var :kedi:
çikolata

Türkiyenin geleceğni nasıl görüyorsun iyi mi kötü mü ? yerimseniben
böyle devam ederse kötü ama değişiklik olursa merkezde iyi

hayalin var mı?

olmazmıııı var tabii
Evlenme teklifini nasıl aldın you know?
Belki anlatmışsındır ama ben bilmiyorum merak ettim...
:uhm:

anlattım canım
eşimle tanısalı 4 ay olmustu dogum gunumde buraya getirtmişti beni zorla hiç evlilik konusmamıstık daha önce çiçek pasajında yemek yerken hooop bi baktım parmagımda yüzük bide ses benimle evlenirmisin evet demedim ama evlendikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…