- Konu Sahibi pembedusler
-
Benim biraz zor geçiyor bu haftalar.Midem için doktor ne verdiyse kar etmedi.Gavıscon kullandım bir kaç gün yanmayı kesmesi için ama fayda etmedi.Evin içinde hastalıklı gibi dolaşıyorum kafayı tutamıyorum.Geceleri nöbete kalkar gibi saat başı wc ye kalkıyorum ve her kalktığımda midemin yanmasıyla boğuşuyorum.Doktor rennie verdi bugün bakalım fayda edecekmi?Gerçi daha bugün denedim pek bir şey değişmedi ama bakalım hayırlısı... Benim mide fazla rahatsız anlaşılan...
slm kızlar bugün doktordaydık meleğimle.dün gece bizi çok korkuttu hafif ve çok açık renk lekelenmem oldu sabahı nasıl ettim bilemedim:1shok:sabah hemen soluğu doktorda aldım.ve beni bebeğimle tanıştırdı.gördüm onu.doktor bebeğinin kalbi atıyor dediğinde içimdeki mutluluğu anlatamam sizedelikafadulden.gördüm pır pır edişini dünyalar benim oldu.şimdi 5 gün raporluyuz.ilaç kullanıyoruz.bize dua edin ne olur kızlar.rabbim bebişim bana tutunsun ve sağlıkla hayırlısıyla doğsun.:Saruboceq:
canım benim umarım şu anda yolundadır herşey.senin minik kaç haftalık oldu annesi.bazen bu kanamalrın yerleşme kanamsı olduğunuda duymuştum.allahım hayırlısını versin.yüce rabbim hepimiizn bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?