- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pembedusler
- #21
benimde 6.haftadan sonra başladı bulantılarım kıslarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaslar ben de bugün itibariyle 6+6 haftalik hamileyim.Ben 6+3 te doktora gittim,kalp atislarini duyamadik,Bu normalmidir mi sizce? p.ztesi günü tekrar gidecem o zamanda 7+3 olacam,umarim duyabilirim, bende hic mide bulantisi yok,sadece 3 gündür adet sancilari ara ara cekiyorum(bel ve kasik agrisi)cok orkuyorum.
Hepinizin de hayirli olsun
şimdi sizinle bilgi alışverişi yapmak istediğin bir kaç konu var.
doktorunuzu neye göre seçtiniz?
ilk randevunuzda sormamız gereken önemli konular neler ?
Doktorum Bursa Zübeyde Hanım doğum evi Doktoru Selçuk Söylemez iş yerinden arkadaşım önerdi. Bazı tanıdıklarımda boşver ona gitme dedi. yani anlıyacağınız kararsız kaldım.Bazı Doktorlar cep Telefonunu vermek istemiyorlamış. bunu için cuma günü randevuda cep telefonunu istiycem bakalım yaklaşımı nasıl olucak. birde bazı doktorlar sezeryan meraklısı oluyorlarmış daha fazla para aldıkları için işte bu tür konular yüzünden kafam çok karışık. sizce bunların dışında doktorun iyi olup olmadığını neye göre anlarım.
arkadşlar 6 haftalık hamileyim diyorsunuz ya gününüz geçtiğinden sonraki haftayı mı sayıyorsunuz bana bişey söyleyin yaaa doktor haftaya gel dedi çok sabırsızım
selam kızlar bende 6+1 hamileyim.daha kontrole gitmedim.salı günü gidicem sanırım.:Saruboceq:allahım ın izniyle meleğimin kalbinin pır pır edişini görücem inşaallahh.hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım inşaallah bebeklerimizi kucağımıza.yalnız canım hiçbişey istemiyor kızlar acıkıyorum iki lokma bişi yiyorum oda zoraki.iştahım yok.bebeğimi besleyemiyeceğim diye çok korkuyorum.
canım günün geçtiği gün yani bu ay bekleyipte adet olmadığın gün bir aylık hamiş oluyosun.onun üstüne sen ekle geçen zamanı haftanı bulursun.ama bunun için gebelik sitelerindeki otomatik hesaplıyıcılarıda kullanabilirsin çok daha kolay olur opuyorumnanaktan.