• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.haftadayım kızlar benimle aynı durumda olanlar yazsın:)

Merhaba kizlar... Benimde 6 haftadan itibaren,cok bulantilarim basladi ozelliklede sabah kalktigimda icim deliniyor gibi yaaa,hemen birseyler atistiriyorum,biraz azaliyor gibi ama sonra geri basliyor miden cok yaniyor... arada sirada,bel ve kasik agrilarida oluyor,ama sukur kanamam yok..

Kizlar eti cok severdim inanin et yiyemiyorum artik,hatta pisiremiyorum gormeye bile tahammul edemiyorum.. Acaip tiksinti var bazi yiyeceklere karsi.. Sut peynir meyve ,ekmek haric diger herseyden tiksindim diyebilirim.. ama doktor elevit verdi vitamin onu duzenli olarak aliyorum..

Bu arada,iki gun once bebisimin kalp atisini gorduk,yolk sac kesesini gorduk cok sevindim..
Bu arada kizlar erken donemlerde kalp atisini gormek istiyorsaniz vajinal ultrason olmasi gerekiyormus

arkadaşlar merhaba lütfen online olanlar cevap versin merak ediyorum geçen ay hastalanmam çok tuhaf oldu sadece 1 gün biraz kanamam oldu ondan sonra 9 gün leke geldi
normalde 5 gün sürer ve hiç daha böyle olmamıstı
şimdi daha biteli 13 gün oldu ve kahverengi leke geldi
halsizlik ve hafif baş dönmelerim var az da mide bulantısı
acaba ben hamile olabilirmiyim

Canım hapla falan korundunmu peki daha önce?Çünkü hapı bırakıncada bu tür kanamalar yaşanıyor....

Merhaba,
bende 6 haftalık hamişim :)
sadece kasık ağrılarım oluyor onun dışında turp gibiyim doktorumda ilaç vermedi sadece folik asit kullanıyorum. Umuyorum halsizlik ve mide bulantım olmaz çünkü konsantrasyon gereken bir işde çalışıyorum allah inşallah yardımcı olur hepimize :)

Benim biraz zor geçiyor bu haftalar.Midem için doktor ne verdiyse kar etmedi.Gavıscon kullandım bir kaç gün yanmayı kesmesi için ama fayda etmedi.Evin içinde hastalıklı gibi dolaşıyorum kafayı tutamıyorum.Geceleri nöbete kalkar gibi saat başı wc ye kalkıyorum ve her kalktığımda midemin yanmasıyla boğuşuyorum.Doktor rennie verdi bugün bakalım fayda edecekmi?Gerçi daha bugün denedim pek bir şey değişmedi ama bakalım hayırlısı... Benim mide fazla rahatsız anlaşılan...

slm kızlar bugün doktordaydık meleğimle.dün gece bizi çok korkuttu hafif ve çok açık renk lekelenmem oldu sabahı nasıl ettim bilemedim:1shok:sabah hemen soluğu doktorda aldım.ve beni bebeğimle tanıştırdı.gördüm onu.doktor bebeğinin kalbi atıyor dediğinde içimdeki mutluluğu anlatamam sizedelikafadulden.gördüm pır pır edişini dünyalar benim oldu.şimdi 5 gün raporluyuz.ilaç kullanıyoruz.bize dua edin ne olur kızlar.rabbim bebişim bana tutunsun ve sağlıkla hayırlısıyla doğsun.:Saruboceq:

selam canım. ağrıların ormal endişelenme. kasık ağrıların da başlayabilir. bel ağrıların hormonların etkisinden oluyor. artan progesteron ve hcg hormonu eklemleri gevşetiyor. bu da bel ve sırt ağrısı yapıyor. kasık ağrıları da rahim büyüdüğünden , rahimi taşıyan bağlar gerildiğinden kasık ağrısı yapıyor.
hayırlı , sağlıklı hamişlik ve sağlıklı bebiş dilerim cnım..

Benim biraz zor geçiyor bu haftalar.Midem için doktor ne verdiyse kar etmedi.Gavıscon kullandım bir kaç gün yanmayı kesmesi için ama fayda etmedi.Evin içinde hastalıklı gibi dolaşıyorum kafayı tutamıyorum.Geceleri nöbete kalkar gibi saat başı wc ye kalkıyorum ve her kalktığımda midemin yanmasıyla boğuşuyorum.Doktor rennie verdi bugün bakalım fayda edecekmi?Gerçi daha bugün denedim pek bir şey değişmedi ama bakalım hayırlısı... Benim mide fazla rahatsız anlaşılan...

of of sanki beni anlatmışsın canım.hergün ya kasığım ya belim ya midem ağrıyor uyuşuk haldeyim ayaklarımı uzatıp yatıyorum sürekli neyseki tatildeyim.bu aylar okul zamanı olsaymış napardım acaba.böyle mi devam edecek acaba ?

slm kızlar bugün doktordaydık meleğimle.dün gece bizi çok korkuttu hafif ve çok açık renk lekelenmem oldu sabahı nasıl ettim bilemedim:1shok:sabah hemen soluğu doktorda aldım.ve beni bebeğimle tanıştırdı.gördüm onu.doktor bebeğinin kalbi atıyor dediğinde içimdeki mutluluğu anlatamam sizedelikafadulden.gördüm pır pır edişini dünyalar benim oldu.şimdi 5 gün raporluyuz.ilaç kullanıyoruz.bize dua edin ne olur kızlar.rabbim bebişim bana tutunsun ve sağlıkla hayırlısıyla doğsun.:Saruboceq:

canım benim umarım şu anda yolundadır herşey.senin minik kaç haftalık oldu annesi.bazen bu kanamalrın yerleşme kanamsı olduğunuda duymuştum.allahım hayırlısını versin.yüce rabbim hepimiizn bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhabalar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Hafif kasık ağrısı, halsizlik ve uykuya düşkünlük dışında şikayetim yok çok şükür. Henüz kalp atışlarını duyamadım. Kalp atışını duydum/gördüm diyen anne adayları vaginal ultrason ile mi baktırıyorlar acaba? Bazen şüpheye düşüyorum. Karnımda bebeğim yaşıyor mu diye? Karın ultrasonda kese gördüm. Ama kalp atışlarını da duymak istiyorum. Çok hafif pembelik şeklinde lekelenmelerim oldu. Şu an yok. Çok tuhaf bir duygu gerçekten. Bu benim ilk bebeğim. İnşallah sağ salim kucağıma alırım.

canım benim umarım şu anda yolundadır herşey.senin minik kaç haftalık oldu annesi.bazen bu kanamalrın yerleşme kanamsı olduğunuda duymuştum.allahım hayırlısını versin.yüce rabbim hepimiizn bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

aminnn canım.biz yarın tam 7 haftalık oluyoruz allahın izniyle.doktorum korkma dedi istirahat verdi.ama endişelenmemek mümkünmü.bişey olacak diye aklım çıkıyor.gerçi bugün iyiyiz.allahım bebeğimi korusun güç versin.hepimiz inşallah sağlıkla hayırlısıyla alalım miniklerimizi kucağımıza.tek temennim bu.

merhaba kızlar ben de 6haftalık hamileyim.bugün bebişimiz gördük kalp atışlarını da gördük çok şükür rabbime.abdominal(karından) ultrasonla göründü.endişe ediyor insan acaba birşey olacakmı diye.dua edelim sağağlim bebişlerimizi kucağımıza almak için inşallah.zemuszemus

Back